Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Mikä tässä on niin vaikeaa???

2 kommenttia

Jatkan tässä edellisen kirjoitukseni aihetta uudelleen, koska taas on iltalehden sivuilla julkaistu seuraavanlainen uutinen

”Tuomittiin ehdolliseen lasten hyväksikäytöistä, jatkoi tekoja saman tien”

(https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9c60f15b-dcc6-4de0-a55e-69518ef2c708)

Miksi Suomi ei saa karkoitettua tai palautettua vaikka jonnekin aavikolle näitä maassamme pilvinpimein loisivia ”geelitukkaisia bemarimiehiä”, jotka toistuvasti raiskaavat, pahoinpitelevät ja jopa murhaavat lapsiamme?

Tämäkin edellisen hallituksen pääministerin maahankutsuma ja maahantuoma, sekä suvakkien paapoma ”valioyksilö” jatkoi edellisen käräjäoikeudentuomion jälkeen saman tien lastenraiskaamisia. Todellisuudessa taitaa olla niin, että tiedämme tämänkin ”geelitukan” teoista vasta murtoosan, koska hän ei ole jäänyt vielä kiinni muista teoistaan. Miksi häntä ei karkoitettu takaisin kotimaahansa välittömästi ensimmäisen käräjäoikeuden tuomion jälkeen? Olisi nämäkin kolme lasta selvinneet läpi lapsuudestaan ilman ”geelitukan” raiskaamista. Mikä siinä karkoituksessa ensimmäisen tuomion jälkeen oli niin vaikeaa? Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva ihminen tietää ja ymmärtää, etteivät nämä aavikon ”geelitukat” muuta lastenraiskaamistapojaan yhtään mihinkään, kun kerran ovat sen aloittaneet. Käsittääkseni Irak on ilmoittanut ottavansa takaisin rikoksesta tuomitut kansalaisensa, joten senkään osalta ei pitäisi olla palautuksen suhteen mitään ongelmia.

Edellinen hallitus ja sen pääministeri, joka henkilökohtaisesti kutsui nämä ”geelitukat” sankoin joukoin tänne Suomeen ja järjesti verorahoillamme näille todelliset ”raiskausbileet” meidän lastemme kustannuksella ei ole kantanut, eikä tule ikinä kantamaan mitään vastuuta tapahtuneista lastemme, lapsuuden ja terveyden tuhoamisista. Nyt me kantasuomalaiset saamme ainoastaan sivusta seurata mediasta, kuinka joka päivä paljastuu uusia tapauksia, joissa lapsiamme on raiskattu, pahoinpidelty ja jopa murhattu, eikä loppua ole vieläkään näkyvissä.

Jos ainoastaan 1% noista edellisen hallituksen maahantuomista 35000 ”geelitukasta” on raiskannut lapsen täällä ollessaan, niin se tarkoittaa vähintään 350 raiskattua lasta täällä suomessa. Veikkaan kuitenkin, että tuo uhrien lukumäärä on todellisuudessa huomattavasti korkeampi, mutta poliittisesti motivoitunut ja johdettu poliisimme ja oikeuslaitoksemme pimittävät ja salaavat järjestelmällisesti tiedot näistä tapauksista parhaan kykynsä mukaan. Myöskään nykyisellä hallituksella ja sen ministereillä ei ole mitään aikomustakaan muuttaa tätä tilannetta parempaan suuntaan, vaan he ovat päinvastoin lisäämässä terroristien ja ”geelitukkien” maahantuontia.

Tämäkin lastenraiskaaja hehkuttaa some-profiilissaan muun muassa Suomen 100-vuotisjuhlaa, lehtitietojen mukaan. Tavallinen kantasuomalainen ei kostunut noista Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlista yhtään mitään. 100-vuotisjuhlakonserttikin järjestettiin Tallinnassa ja juhlarahaston avustusrahat jaettiin Afrikan ”koodaribussille” ja ”geelitukkien” kaarnaveneveistämöille. Sotaveteraanien kahvitilaisuuteen ei enään sitten rahoja riittänytkään.

Meille tavallisille suomalaisille, Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlat tiesivät ainoastaan sen, että lastemme raiskaamisista tuli ”arkipäivää” täällä suomessa.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Raiskaajat saa tulla ja olla maassa ilmastonmuutoksen ja demareiden luvalla. Demarit ovat maamme petos.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Demarit ja vassarit vie Suomen takaisin pimeälle keskiajalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000