Perussuomalaiset

Niko Aleksanteri Kauko

Todellinen puoluetuki on valtion velkamiljardit

4 kommenttia

Suomen puoluetukien määrää kauhistellaan aika ajoin aivan ansaitusti; kyseessä on vuosittain yhteensä lähes 40 miljoonan euron summa kun varsinainen puoluetuki ja puolueille maksettu lehdistötuki lasketaan yhteen.

Mutta tämä suuri summa on todellisuudessa vain mitätöntä nappikauppaa verrattuna siihen piilopuoluetukeen, jota EU-Suomi jatkuvasti maksaa valtapuolueille pitääkseen nykyisen valta- ja yhteiskuntajärjestelmän pystyssä.

Jo reilusti yli 100 miljardiin euroon noussut valtionvelka on nimittäin tarkemmin ajateltuna suoraa puoluetukea, sillä vain Suomen räjähdysmäinen velkaannuttaminen on turvannut sen, että ns. vanhat valtapuolueet ovat pystyneet säilyttämään valta-asemansa Suomessa.

Sillä juuri näiden velkamiljardien avulla sosiaalidemokraatit, keskusta ja kokokoomus apupuolueineen ovat pysytelleet vallassa. Joka vuosi ne ovat lainanneet miljardeja euroja peitelläkseen umpisurkean politiikkansa jälkiä ja EU-Suomen talousjärjestelmän elinkelvottomuutta.

Niin kauan kuin yhteiskuntaa pidetään jotenkin pyörimässä näiden velkamiljardien avulla ja eläkkeet, asuntotuet, työttömyyskorvaukset, toimeentulotuet, lääkekorvaukset yms. maksetaan ajallaan, niin suomalaiset eivät todennäköisesti nouse surkeaa ja elinkelvotonta järjestelmää vastaan vaikka tietävät sen olevan omien etujensa vastainen.

Nämä kyseiset puolueet ja niiden ajama yhteiskuntamalli olisi syrjäytetty suomalaisten äänestäjien toimesta jo aikoja sitten, jos ne eivät olisi tukeneet ja peitelleet toimiaan tällä jo yli 100 miljardin nousseella velkasummalla. Ja tässä summassa ei vielä edes oteta huomioon myös kuntien velkaannuttamista näiden samojen puolueiden taholta.

Tekohengitystä elinkelvottomalle potilaalle

Antamalla näillä velkamiljardeilla teko-hengitystä omalle valta-asemalleen, ne ovat pyrkineet saamaan lisäaikaa itselleen meidän kaikkien muiden suomalaisten sekä myös tulevien sukupolvien kustannuksella. Kysymyksessä on puolueiden törkeä ja piittaamaton oman edun ajaminen koko kansakuntamme edun kustannuksella.

On syytä huomata, että näillä Euroopan Unioniin sitoutuneilla puolueilla on ollut jo 23-vuotta aikaa rakentaa EU-Suomea, josta he lupasivat suomalaisille ennennäkemättömän kukoistavaa hyvinvointiyhteiskuntaa.

Ajan puutetta nämä puolueet eivät siis ainakaan voi epäonnistumisestaan syyttää. Niille onkin jo suomalaisten puolesta annettu kaikki mahdollinen aika näyttää mihin ne pystyvät ja tilanne yhteiskunnassamme käy vain koko ajan pahemmaksi. 

Mitä enemmän äänestäjät vielä antavat aikaa näille puolueille, sitä kalliiimmaksi siis käy lasku kaikissa muodoissa kansakunnallemme. Ja jo yli 100 miljardin kivunnut puoluetuki jatkaa – jopa nyt meneillään olevalla ja näiden puolueiden kovasti hehkuttamalla ”nousukaudella” – räjähdysmäistä kasvuaan.

Suomalaisilta voisi kysyä, että haluatteko tosiaan antaa vielä lisäaikaa ja jatkaa miljardiluokan vuosittaista tuen maksamista näille vastuuttomille puolueille ja niiden EU:n myötä Suomeen tuomalle virheelliselle yhteiskuntamallille?

Sillä huono puu tuottaa huonoja hedelmiä – siinä lyhyt ja osuva analyysi EU:n talousjärjestelmän sopivuudesta suomalaisen hyvinvointivaltion tarpeisiin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Pääästiin perseen myyjistä
#1

Valtion velka on pahin talous ja turvallisuus riski Suomelle !

Velkarahat on vielä käytetty kaikki aivan turhuuksiin pidetyy yllä sikamaista sosiaaliturva järjestelmää joka ei houkuta työntekoon vaan houkuttelee sosiaali puumeja maailmalta tänne maleksiin !
Velka rahalla on myös Eu-Trollattu ,härnätty Venäjää,Pelattu pakolaisbisnestä,tuettu kannatamatonta tuulivoimaa ja lähetetty rahoja suormaan Kreikkaa,Turkkiin ja Ukrainaan siis kaikki on mennyt kuin kankkulan kaivoon !
MMANTAINA ALKANUT LAMA (Yk:n Ilmasto raportista) + Suomen yli 100 Miljarrdin velka ja maasta pois myydyt lypsuylehmät siis tehtaan ja tuotanto ja sosiaali pummien armaija ei todellakaan ole hyvä yhdistelmä !

Pitää muistaa tosiasia että KIINA on maailman pankki ! sieltä tulee lähes kaikki lainaraha niin Usa:n kuin Eurooppaan jos tämä ilastoraportti vaikuttaa haitallisesti Kiinaan niin Kiina kiristää korko ruuvia ja Koko Maailma on lamassa !Kiina on jo kiristänyt korko ruuvia Trumpin tulien takia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

On aivan hullua että nyt kun on olut 10 Vuotta nousukautta niin on velkaannuttu samaan aikaan kun lypsylehmiä on myyty !

On eletty kuin pulloperse siat pellossa !

Suomi on kusessa kun Laman laineet tänne asti kunnolla lyö…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Seuraava Lama kun kunnolla iskee päälle Niin Suomi on Täydellisessä kusessa yli 100 Miljardin velan kanssa kun lypsylehmiä ei enään ole mitä voisi myydä !!!
Tällä viikolla meni VR:n huolto yhtiökin Norjaan..

Miksei Sosiaaliturvaa laitettu aikaisemmin kuntoon (se on suurin yksittäinen menoerä Suomelle) ?
On Päivän selvää että se puretaan kun Lama iskee kunnolla päälle (Imf ja Kiinalaiset velkojat eivät tule hyväksymään nyky menoa) Ne tulee ja sanoo miten täällä eletään kun itse itsemme tähän jamaan ajoimme !
Olemme houkutelleet Sosiaaliturvalla ulkomailta kymmeniätuhansia sosiaali pummeja vuosittain vapaamatkustajiski tuhoamaan Suomen talouden ja Turvallisuuden.
Tämä on hullua hommaa ! ja täysin meidän omaa syytä pummeja siitä ei voi syyttää,,,tuleehan ne kun rahalla houkutellaan..Turisti Bussit on rajalla vastassa tulijoita ja naiset lippuineen Welkome reguees…
Tämä on aivan sairasta menoa ,kun tämän maan talous tuhotaan näin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Voisi ajatella, että viiton tuottaminen on universaali elämän edellytys. Jos organismi, vaikkapa valtio, ei tuota voittoa, ennen pitkää se kuihtuu pois; lakkaa olemasta ja sen funktio korvataan jollain muulla keinoin. Ainoa keino, jolla valtio voi tuottaa voittoa, on ulkomaisen velan ottaminen.

Kotimaisen velan ottaminen on tosiasiassa verotusta, eri nimikkeellä toteutettuna vain. Tuo sama raha pyörisi muutenkin kansantaloudessa, mutta ilman hallintokoneistoa, joka ”ohjaa” sitä.

Ulkomailta otettu velka on ”lisäys kansantuloon”; korvike siirtomaiden omistamiselle. Kun kansantaloutta kasvatetaan toisilta valtioilta otetulla rahalla ei tarvita siirtomaita ja asevoimia, vain hyvää puhetaitoa ja ”luottamusta herättäviä” toimia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000