Perussuomalaiset

Niko Aleksanteri Kauko

Lahdessakin on mentävä ongelmien juurisyihin

Keskeisin nyky-yhteiskunnan ongelma – ja tärkein syy Lahdenkin suurtyöttömyyden ja sitä myötä kaupunkimme vakavien sosiaalisten ja taloudellisten ongelmien takana – on se, että koko yhteiskuntamallimme on rakennettu sellaiselle perustukselle, että se pääasiassa takaa suuryritysten ja pääoman vapaudet ja että poliittinen valta ja kansalaisten hyvinvointi on niiden eduille alisteinen.

EU-järjestelmässä suuryrityksille taatut ”vapaudet” pääoman ja työvoiman liikkumisen suhteen ovat poliittisen kontrollin ulkopuolella ja yhteiskunta on rakennettu siten, että se on ikäänkuin olemassa suuryritysten tarpeita varten, eikä ihmisten niin kuin pitäisi. Tämä on keskeinen syy siihen miksi Lahdessakin suurella määrällä ihmisiä menee huonosti; he kärsivät työttömyydestä, pätkätöistä taikka heidän etujaan, työsuhteidensa laatua ja elämänsä ennustettavuutta jatkuvasti heikennetään.

On myös tosiasia, että valtio ja kunnat eivät pysty tässä meidän kansantaloudellemme vakavaa vahinkoa tuottavassa järjestelmässä enää ”vastaamaan huutoon” vaan niiltä loppuvat resurssit sen aiheuttamien ongelmien suitsinnassa.

Me elämme ikäänkuin kahdessa vastakkaisessa järjestelmässä päällekkäin; toinen aiheuttaa kurjuutta, epävarmuutta ja suuria ongelmia ja sitten toinen eli yhä heikommilla perustuksilla oleva hyvinvointivaltio yrittää epätoivoisesti korjata näitä yhä suuremmaksi paisuvia ongelmiamme.

Mutta siltä loppuvat resurssit koska EU:n ”vapaan kilpailun” oppia ei ole suunniteltu hyvinvointivaltiota varten, vaan se tuottaa aivan liian suuren määrän pahoinvoivia ihmisiä, jotka ovat kroonisesti riippuvaisia yhteiskunnan avusta.

Tästä on sitten seurauksena velkaannuttamista ja omaisuuden myyntiä, jolla järjestelmän tuhoisuutta yritetään peitellä ja meitä siihen vieneitä puolueita suojella. Jo 150 miljardiin paisuneet ja nopeasti kasvavat velat kertovat karua kieltään todellisuudesta jossa elämme. Ja tähän päälle tulevat velalla rahoitettavat muiden maiden velkojen maksut, jotka taas liittyvät EU:n suurvaltaprojektin pystyssä pitämisen kustannuksiin.

Tämä kaikki vaikuttaa ratkaisevasti siihen millaisessa epätoivoisessa tilassa Suomen kunnat ovat.

Tarvitsemme kansallista kapitalismia EU:n ”vapaan kilpailun” ideologian tilalle, eli talouden joka palvelee ihmistä eikä päinvastoin niin kuin nykyisessä EU-systeemissä.

Kuntavaaliehdokas, Lahti

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Lasse Hietanen.
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Nikokin. Noin on, kuten sanot. Ja, sitten, kun täältä ”sivusta” laukoo: Suoria Sanoja, niin. näillä pahantekijöillä on: Lääketeollisuus, ja jumalattomat lääkärit auttamassa heitä pääsemään meistä rohkeista puhujista, mahdollisimman nopeasti eroon. Minutkin, 81 vuotias pappa, pyydettiin ”hyväntahtoisesti”: Sydänfilmiin,” kuitenkin, on, yli vuoden annettu voimakasta äänihäirintää, ja nyt se alkaa jo tuntua sydämessä, epäedullisena: ”Juudastyönä” heidän puoleltaan. Näinköhän perkeleen omat tulevat ottamaan: Jeesuksen Kristuksenkin vastaan, kun Hän tulee toisen kerran, maanpäälle? Sanoa: Jeesuksen lailla: Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Nikokin. Noin on kuten sanot. Ja sitten, kun täältä ”sivusta” laukoo: suoria Sanoja, niin, näillä pahantekijöillä on: Lääketellisuus, ja jumalattomat lääkärit auttamassa heitä pääsemään meistä rohkeista puhujista, mahdollisimman nopeasti eroon. Minutkin, 81 vuotias pappa pyydettiin: ” hyväntahtoisesti:”❤️ sydänfilmiin”, kuitenkin, on, yli vuoden annettu voimakasta äänihäirintää, ja nyt se alkaa tuntua jo sydämessä, epäedullisena: ”Juudastyönä” heidän puoleltaan. Näinköhän perkeleen omat tulevat ottamaan: Jeesuksen Kristuksenkin vastaan, kun Hän tulee toisen kerran maan päälle? Sanoa: Jeesuksen lailla, kun Häntä ristiin-naulittiin: Isä: Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

EU on paska juttu. Oli susi jo syntyessään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000