Perussuomalaiset

Mika Mikkonen

Soinin Jytky-kupla!

2 kommenttia

Hallitusneuvotteluissa tehty sopimus ei sido enää perussuomalaisia millään tavalla. Hallituksessa perussuomalaiset yhteisesti veivät eteenpäin perussuomalaisia arvoja. Nyt hallituksessa olevat ex-perussuomalaiset ajavat Uuvalaisia arvoja, joihin kuuluu Orpon ja Sipilän hallituksessa äänettömän yhtiömiehen rooli. Käytännössä hallituksessa on kaksi puoluetta: Keskusta ja Kokoomus. 

Minua surettaa niiden kansanedustajien puolesta, jotka lähtivät Timo Soinin huijaukseen mukaan. Näitä kansanedustajia Timo käytti härskisti hyväkseen varmistaakseen vain ja ainoastaan itselleen ja läheisilleen ministeripaikat. Uuvan edustajat vielä jossain vaiheessa tajuavat sen kuinka härskisti heitä käytettiin tilanteessa hyväksi. Näiden kansanedustajien maine laski kerta heitolla nollaan. Heitä ei täten tulla enää ikinä valitsemaan kansanedustajiksi mistään puolueesta. Ovatko he koskaan miettineet sitä, kuka heitä äänesti?

Eronneet perussuomalaiset ovat sanoneet, että heidän poliittinen kotinsa poltettiin. Nyt olemme nähneet, että eronneilla ei edes ole poliittista kotia, on vain selkärangattomia, demokratiaa kunnioittamattomia rahanahneita ihmisiä. On surullista, että eronneet elävät Soinin luomassa kuplassa. Totuus paljastuu heille ennemmin tai myöhemmin kun kupla puhkeaa.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
#1

Hyvä Mika,juuri näin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

vieras
#2

Olisipa kielitaitoa tarpeeksi niin olisi mukava kommentoida siellä Lontoon lehdissä tulevan suurlähettilään toimia suomessa. Hävettäsi varmasti edes vähän saapua hillotolpalle kun maine kiirii edellä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000