Perussuomalaiset

Mika Kivimaa

Uskottavaksi pääministeripuolueeksi

2 kommenttia

Perussuomalaiset ovat Suomen parhaiten profiloitunut puolue. Kaikki tietävät, että perussuomalaiset ovat Suomen EU-jäsenyyttä vastaan sekä vastustavat haittamaahanmuuttoa. Silti valtamedia yrittää silloin tällöin väittää, että Perussuomalaiset ovat yhden asian puolue. Ja yhden miehen puolue.

Edelliset median väiteethän on naurettavia ja sen lähes kaikki ymmärtävätkin. Sen sijaan Suomessa on paljon ihmisiä, jotka ovat nielleet valtamedian epäsuoran väitteen Perussuomalaisista rasistisena puolueena. Enkä tarkoita ainoastaan vihreiden kannattajia ja muita selvästi punavihreitä. Meillä on valtavasti työtä tehtävänä, jotta suuri yleisö näkee Perussuomalaiset ihmisarvoa puolustavana ja tasa-arvoa edistävänä puolueena. Mielikuvat ratkaisevat puolueiden valtasuhteet, vaikka todelliset asiat luovatkin peruskannatuksen. 10-15 %:n peruskannatus ei riitä meille päästäksemme pääministeripuolueeksi. Siksi nyt pitää panostaa mielikuvien rakentamiseen.

Mikäli emme kannata yhdenkään pakolaisen maahan ottamista, on selvää, että mielikuva on muukalaisvastainen. Siksi pitää tuoda selkeästi esiin nykyinen linjamme, jonka mukaan Suomen tulee ottaa kohtuullinen määrä todellisia pakolaisia, mutta jättää elintasopakolaiset ottamatta, jotta taloudelliset resurssimme kotouttaa hyvin maahanmuuttajat voidaan varmistaa. Kotoutus tulisi aloittaa pakolaisleireillä, joista – eikä mistään muualta – pakolaiset tulevat.

Ihmisoikeuksia puolustavaa mielikuvaa voidaan lisäksi luoda puhumalla vakuutuslääkärien mielivallan lopettamisesta, erolasten kärsimyksistä hävyttömän pitkien avioerojen oikeusprosessien vuoksi, vammaisten kärsimyksistä kilpailutuksen vaihtaessa heidän avustajansa, omaisuuden suojan puutteesta rikostutkinnan surkeasta 10-30 %:n ratkaisuasteesta ja vapaasta ulkomaalaisten rikosliigojen rajanylityksistä johtuen, toimeentulotuen viivästyksistä Kelan hukattua hakemuspaperit ynnä muista perusoikeuksien loukkauksista.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
PS läinen
Tyytyväinen
#1

Pitää olla tavoitteita ja ne pitää olla riittävän korkealla, mutta ei sovi unohtaa realismia. PS voi hyvinkin saada mukavasti ääniä ensi vaaleissa, mutta ei mitään mahdollisuuksia päämisteripuolueeksi, eikä hallitukseen. Nämä tiet on tukittu ja sen on selkästi ilmaisseet miltei kaikki puolueet. Yksin ei mikään puolue hallitusta muodosta ja jos ei muut mukaan lähde, niin se on sitten siinä. Realistisempaa on tavoitella pääoppositiopuolueen paikkaa, koska sinne PS varmuudella joutuu. Kun tämä tavoite sisäistetään, niin sen ympärille on paljon helpompi rakentaa vaalistrategia ja sanoma. Jos jotain muuta kuvittelee, niin se on hukkaan heitettyä aikaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mika Kivimaa kansalaisaktiivi
#2

Vaaleissa mikään ei ole varmaa ennen kuin äänet on laskettu. Kuten sanoit, tavoitteet tulee olla riittävän korkealla. On viisaampaa tavoitella pääministeripuolueen paikkaa ja typerää ilmoittaa tavoittelevansa pääoppositiopuolueen paikkaa. Erityisesti nyt, kun hallitukseen todellakin taitaa olla vaikeampi päästä 2. suurimpana puolueena 2019 kuin vuonna 2015. Muita lähtee kyllä mukaan, jos PS pääsee vetämään hallitusneuvotteluja. Niin vallanhimoisia ne muut puolueet ovat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000