Perussuomalaiset

Matti Rinnekangas

Miten COVID-19:llä tehdään rahaa? Käypä hoito 5 USD!

Ranskassa kova vääntö virallisesta COVID 19 hoito-linjasta. Vastakkain WHO:hon nojautuva terveysviranomaisten linja, jossa peruslinjana tehoton massakaranteenit. SEn sijaan johtavat tartuntatauti expertit pitävät (professorin Didier Raoult, maailman yksi top 5 tiedemies tartuntataudeissa) massakaranteeneja tehottomina sekä vanhanaikaisina. IHU Marseillesissa suosittelee paljon parempien tulosten vuoksi laajamittaista testaamista ja epäiltyjen tapausten hoitamista. Professori Raoult suosittelee hydroxychloroquine (englanniksi, kauppanimi Chloroquine or Plaquenil), joka on yksinkertainen ja halpa lääke. Osoittanut tehokkuutensa aikaisemmissa koronaviruksissa kuten SARS. Myös kiinalaisissa kliinisissä testeissä osoittanut vähentävän virusten aiheuttamaa kuormitusta ja saanut aikaan huomattavaa parannusta. Myös Chinese National Health Commission suosittelee Chloroquine (englanniksi) uusissa hoitosuosituksissa COVID -19 hoidossa. Professori Didier Raoulin ajatuksiin voi tutustua täältä. Hänellä selkeät näkemys testaamisesta ja että tehoton hoitolinja aiheuttaa muiden sairauksien alidiagnosoimista ja resurssien väärin suuntaamista muutenkin ylikuormitetulla terveydenhoitosektorilla.

Massakaranteeneja WHO on toistuvasti ylistänyt Kiinan ja Etelä-Korean COVID-19 menestyksen takana, mutta jättänyt mainitsematta että maat käyttävät Chloroquine (englanniksi) tehokkaana COVID 19 hoitona. Mutta käyttämällä Chloroquine karanteenin ohessa, Kiina on lähes nujertanut epidemian tällä hetkellä.

Tässä vaiheessa pandemiaa länsimaiden ja WHO viranomaiset painottavat tällä hetkellä sanoja ’karanteeni’, ’nopea rokotteiden kehittäminen’, ’uusien lääkkeiden kehittäminen’. Selkeästi ei ole todellista kiinnostusta käyttää geneeristä lääkettä, jolla välitön hoitovaste ja estovaikutus. Ja tämä kaikki olisi saatavilla LÄÄKKEEN HINNALLA 5 USD.

Rahoitus konsultit taannoin kysyivät, ’Jos COVID-19 hoito ei hyödytä osaketta, onko sitä edes olemassa?’. Näyttää, että WHO ja läntiset hallitukset ovat päättäneet luoda paniikkia ja nostaa hälytystasoa ’Globaali TErveys Uhka’ -narratiivissa. Olemmeko menossa kohti pakollista rokotusohjelmaa globaalilla tasolla?

https://covid19data.com/2020/03/04/expert-consensus-on-comprehensive-treatment-of-coronavirus-disease-in-shanghai-2019/

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Järkipersu
#1

Lähes Kaikki maailman maat ottavat sikamaisesti velkaa kronan takia,maat jotka on ennestään jo velkaisia mitä velkaisempi maa sitä enemmän otetaan velkaa mm. Usa,Espanja,Italia,Kreikka jne… ja Suomikin

Mistä velkaraha tulee ?????

Kiinasta tietenkin joka on maailman rahoittaja ..koko maailma on nyt Kiinan talutus nuorassa ! Kiina omistaa kohta kaikki velkakirjat ja sitten Kiina sanoo pelisääännöt ja askel merkit koko maailmalle.

Osa maista on jo niin paljon velkaa Kiinalle ettei ne pysty maksaman..Kiina nostaa niiden korkoa ja ajaa konkurssiin ne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#3

Korona virus aiheuttaa luulktavasti 3 . Maaliman sodan se alkaa sieltä mistä 1 ja 2 alkoi… on helppo ennnustaa miten se alkaa. kun rahat menee Eu maissa kortille niin silloin aletaan kyseleen kuka on kenellekkin velkaa ja mitä toiset tekee toisten reviirillä..siitä se alkaa… Tähän Eu-Trollit ja Viher-Kommunistit on tilanteen ajaneet tietoisesti.

Kuulemme lähikuukausien aikana Italian,Espanjan ja Kreikan konkurssista jonka jälkeen aseet alkaa asenteet koveneen Euroopassa.Persut on koko ajan varoitelleet mihin Velkaantuminen,Rajojen poistaminen, Turvapaikka turistien hyysäys,Huumehörhöjen hyysäys,Terroristien suojelu ja Pedofiilien ihannointi johtaa….
Rauhan ja Järjen ja Moraalin puoluetta Persuja ja niiden varoituksia ei ole otettu tosissaan ja nyt nähdään mihin tämä johtaa….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Enska
#4

Velkaraha on tyhjästä luotua.
Se pitää aikanaan maksaa pois. Moni itsenäinen oman rahansa itse luova valtio selviää kyllä kun velkaantuu vain itselleen.
Vaan meillä ei siihen oikeutta ole joten meitä kupataan vuosikymmenestä toiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yrittäjä
#5

USA:n keskuspankkikin on yksityinen, pienelle eliitille miljardeja takova pulju.
Ja kansa maksaa.
Sitä ei edes Trump pysty määräämään.
Aivan sairas systeemi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Mattikin. Kysyt olemmeko menossa… Vastaan; ilmeisesti; olemme. Sairaaloisesti eläimiin suhtautuvat ihmiset ovat ilmeisesti saaneet eläinkokeiden elämiä pois kokeiluista; ja, me ihmiset olemme tulleet niiden tilalle. Koe-eläintähän ajatellaan rakkaudellisesti, vaan; lapsisikiötä; kylmäkiskoisesti, koska olemme valmiita tappamaan ja rottia rauhoittamaan ja suojelemaan. On erittäin huono homma. kun lääkärikunnalta puuttuu laajasti; raamatun tuntemus ja sen; ehdoton noudattaminen, kymmenen käskynkin suhteen. Jeesuksen Kristuksen ihmisten edessä tunnustava lääkäri on turvallinen. Joka sanoo: Hän on minun Herrani ja vapahtajani ja meillä on sitäkautta yhteinen matka; taivaan kirkkauteen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000