Perussuomalaiset

Matti Henttunen

Pani miettimään nykymenoa, jossa arvojamme kyseenalaistetaan

Kyllä pani miettimään tätä nykymenoa…

”Kiinalainen filosofi Sun Tzu eli Sunzi, joka kirjoitti sodankäynnin taidon joka käsittää ”ideologinen kumouksen”. Muun muassa Kenraali Airo ammensi oppinsa tästä, ja samoin Mannerheiom luki myös tämän kirjan Airon suosituksesta.

Ideologinen kumous on sotataito jota käydään ei aseellisesti laillista tietä. Kumous pyrkii tuhoamaan uskonnon, tai hallitustoiminnan, maan poliittisen tai taloudellisen systeemin, järjestysvallan, armeijan. Esimerkiksi KGB:n toiminnasta 85% keskittyi tähän.

Kumous on kaksisuuntaistaliikettä. Esimerkiksi sanomalehti joka tavoittaa yleisön kohdemaassa, mutta kohdemaan sanomalehti ei tavoita kumouksen tilaaja maata. Näin kumouksen toimijalla on vastaanottava kohde. Kohdemaalla ei ole vastaavaa vastatoimea kumouksen toimijamaahan. Eli yksinkertaisuudessaan esim: japanilainen onnistuu myymään imurin Yhdysvaltalaiselle, mutta Yhdysvaltalaisen myymä radio ei tavoita Japanilaista asiakasta. Näin kumous toimii. Ja sama asia esim; kulttuurin, talouden, politiikan, työvoiman, ja vaikka rahan kanssa.

Sun Tzu kertoo jotta ”sodan suurin taito on olla sotimatta lainkaan vaan kumota kaikki millä on arvoa sinun vihollisesi maassa. Kunnnes lopulta vihollisesi todellisuuden-taju on niin pahasti vinoutunu, että ei tunne sinua enää viholliseksi, ja että sinun järjestelmäsi ja sivilisaatiosi ja sinun päämääri näyttäytyvät sinun vihollisellesi vaihto-ehtona”.

Ensimmäinen prosessi on demoralisointi. Kestää noin 15 vuotta- 20 vuotta demoralisoida yhteiskunta. Näin kauan kestää kouluttaa yksi sukupolvi lapsia ja opiskelijoita. Heille muovataan ideologisen näkymän ja persoonan. Sisältää muun muassa erilaiset alueet, joissa julkinen mielipide muodostuu tai voidaan muokata. Uskonto, koulutusjärjestelmä, sosiaalinen elämä, hallinto, lainhallinta järjestemät ja järjestysvalta sekä armeija tietysti, työntekijän ja työnantajan välinen suhde, sekä talous, perinteiset perhe-arvot. Nämä on niitä joihin kumous kohdistuu alkuvaiheessa. Kumousta ovat tekemässä aivan tavalliset kansalaiset, professorit, opettajat, näyttelijät, historioitsijat, kirjailijat, virkamiehet, poliitikot, sosiaalityöntekijät, taidemaalarit, laulajat, tai vaikka rikolliset, imaamit, laivan kapteenit, ympäristö tai seksuaalivähemmistö-aktivisti, tai toimittaja jne… monet jopa tiedostamattaan.s

Horjutettavat asiat.

-uskonto, pyritään pilkkaamaan, ja tilalle keinotekoisias rakenteita sekä saamaan kohdemaan ihmiset kiinnostumaan muista uskonnoista.

-Sosiaalinen kanssakäyminen, ja ydinperhe. Pyritään yhteisöt korvaamaan keinotekoisilla rakanteilla kuten sosiaalityöntekijät. Sosiaalityöntekijät eivät oile kiinnostuneita sinun hyvionvoinnistasi vaan palkkakuitistaan. Sekä perinteiset perhearvot yritetään korvata keinotekoisilla luonnottomilla.

-Koulujärjestelmä. Pyritään heikentämään ja yhteiskunnalle hyödyllisten oppiaineiden kuten matematiikan tilalle luodaan yhteiskunnalle hyödyttömiä oppiaineita kuten sukupuoli kasvatus, ruoan ekologisuu jne…

-valtarakenteet oikeusjärjestemä liberalisoidaan esim, ja raiskaajat ja murhaajat ovat ne joista tehdään sankareita ja normaalkeita, laimennetaan rikosnimikkeitä sekä tuomioita, ja rehelliset kansalaiset kärsii. Luodaan siis epäluottamusta valtarakenteisiin ja pyritään muttelemaan keinotekoisiksi.

-Työnantajien ja työntekijöiden väliset neuvottelu menetelmät sekä myös kauppaneuvotteluissa asetetaan välikäsiä, jotka ovat turhia kolmansioa osapuolia joille annetan valtaa.

-Tiede ala on yksi. Kanssa jossa pyritään vaikuttamaan muun muassa poliittisiin päätöksiin.

-Tiedotusvälineet/media. on tärkeimmässä asemassa. Vaaleilla valitsemattomat henkilöt kuten toimittajat muokkaavat mielipidettä, ja suoltavat poliittisia agendoja ja istuttavat niitä ihmisiin. Näitä ei ole kukaan valinnut tejhtäviin mutta ovat poliittisia toimijoita.

Toinen vaihe destabilisointi. Horjutetaan kumouksen kohde maan instituutiot ja demoralisointi vaiheessa edellä mainitut asiat. Destabilointi vaiheessa ollaan jo siinä tilantyeessa ettei kyetä tekemään kompromisseja edes perheen kesken ilman riitaa. tämä prosessi johtaa yleensä seuraavaan kriisiin eli kolmanteen vaiheeseen

Prosessin kolmas vaihe on kriisi. Kohdemaa ajetaan tai ajautuu kriisiin. Jossa kumoukselliset ottavat vallan.

Ja viimeinen vaihe on normalisointi. Siinä vaiheessa Tsekkoslovakia on miehitetty ja Breznev sanoo jotta julkisuudessa jotta Tsekkoslovakian tilanne on normalisoitu.

Tämä on ideologista kumousta. Jonka voi torjua isänmaallisuudella, kansallismielisyydellä, sekä olematta päästämästä sellaisia henkilöitä päättäviin asemiin yhteiskunnassa jo ennen destabilointi vaihetta.

Ideologinen kumous on siis sodankäynti, ja hervoin tuodaan esille kun sotahistoriasta puhutaan. Mutta se johtuu siitä ettei sitä oikein ymmärretä ja se on myös hämäävää. Mutta juuri sen vuoksi se onkin ideologista kumousta, ja yhtä maailman vanhinta sotataitoa..”.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


43 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos PALJON Matti SINULLE. Olipas mukava ja arvokas KIRJOITUS. Täytyisi monistaa, ja lyödä SUOMEN Koulujen, luokkahuoneiden sisäseinille: ”Lutherin teesien lailla”, Pelkoa vailla. Kuuluu Vahvasti SANAAN: SUOMI TAKAISIN: TERVESIELUISTEN TAVALLA, SAATANASYDÄMISET, OVAT, JO: HENGELLISESTI PILALLA. HE TARVITSEVAT KRISTUSTA, JA PYHÄKOULUA. Kiitos. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Mattikin Kyllä tämä nykymeno on ❤️ monessa Mielessä järkyttävää, Kun perkelehenkivaltaiset IHMISET käyttävät TaivaanIsältämme varastettuja laitteita, meitä tappaaksemme, KUTEN Esimerkiksi kaukorokotus On kokonaisuudessaan, perkelehenkisten ihmisten ✋✋ käsissä. Yöllä, luvatta, Ja KRISTUKSESTA todistava ihminen on ❤️ Ensisiainen tapettava. THL MAIRITTELEE MEITÄ IÄKKÄITÄ IHMISIÄ, KUIN ❤️ PAREMPIKIN SUOJELUSENKELI. MITÄ VIELÄ: PÄÄN PÖLKYLLE: MUSLIMIEN LAILLA, JA YMMÄRRYSTÄ VAILLA. Kiitos. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Valtamedia kulkee kulttuurivallankumouksen kärkenä. Kaikukammio, valheiden toistaminen ja faktojen sekä väärien mielipiteiden sensurointi on nykypäivää.
Nyt on paljon uutisoitu, että suomalaiset kannattavat ”rokotepassia” jolla pääsee tiloihin ja tilaisuuksiin, kun media on hehkuttanut sitä ”asiantuntijoiden” suulla ja kertonut että kaikki muutkin maat. Kuitenkin kommentointi asiaan liittyen on suljettu.
Olisin vain ymmärtämättömänä kysynyt, että mihin ”passia” tarvitaan, jos se osoittaa sinulla olevan immuniteetin tautia vastaan, joka on saatu rokottamalla tai tauti sairastamalla. Eikös tauti leviä vain niiden keskuudessa, joilla ei immuniteettia ole?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#6

Hei. Kiitos nimetönkin. Passi on ❤️ Paholaisen ❤️ keksintö: Jakaa MEIDÄT IHMISET ”Vuohiin”, ja ”Lampaisiin”. Seuraavaksi, Kai Siru nahanalle. Näinhän tämä PERKELE On, kaiketi suunnitellut. Hän ei halua, eikä Kai Voikkaan puhua JEESUKSESTA KRISTUKSESTA mitään: Lasaruksen kuolleistaherättäjästä: Menisi mammonaruhtinaan 💰 rahabisnekset Kai mynkään, Eli piloille. Hän ”🦊 kettu”, keksi Ottaa tavallisen Sairauden: ”Keppihevosekseen”, kerätä köyhältäkin kansalta: 💰 Rahat POIS. Kiitos. SIUNATEN, LASSE.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Nimetönkin. Olemmeko Isämmesuhteen eriarvoisessa asemassa, kuin henkilöt, jotka elivät Silloin, Kun Meidän ❤️ Mestarimme syntyi? Herodes Oli siinä asemassa melkolailla, KUIN ❤️ Meidän ❤️ Lääkärimme tänäpäivänä: KAIKKI poikalapset oli tapettava: Sikiöitä ylettömästi tapettava tänäpäivänä. Herodes -pappa, kuoli sentään, ihan ”ihmisten ajoissa”, VAAN Miten On näiden nykyisten perkelesydämisten ihmisten kanssa, Kun he laittavat, jonkun automaattilaitteen hyrräämään, häiritsemään JEESUKSEEN KRISTUKSEEN Uskovaa Ihmistä, Niin, jatkaako hänen 👼❤️ lapsensa: ”Samaa peliä” Ja montako sukupolvea, työpaikka säilyy,-pojalta Pojalle? Voi Sauliseni! Kiitos. SIUNATEN, LASSE.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

Hei. Kiitos Mattikin. Meidän ❤️ pitää Ottaa ISÄMME, Ja Hänen Poikansa SANAT VAKAVASTI OMALLE KOHDALLEMME, Kun Hän Sanoo Meille: TEE sinä Samoin, Kun Oli, Ja On: Henkihieveriin ryöstetyn Ihmisen auttamisesta: Rohkeudesta auttaa kyse silloinkin, kun pappi ja levitta ratsastavat ohitse autettavan Peloissaan. Meillä on erittäin tärkeää OLLA KRISTUS sydämessä, että Osaamme arvioida auttamistilanteen, Ja sydämessämme On: Hänen 👼❤️ rohkeutensa tehdä Rakkaudenteko, NIINKUIN Hänkin On TEHNYT meitä jokaista KOHTAAN. KIITOS. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000