Perussuomalaiset

Matti Henttunen

Eikö me tosiaan ole opittu mitään vuoden 2015 invaasiosta?

Samat ajatukset oli sisäministerillä 2015 kun Suomi yllätettiin housut kintussa.

Tuolloin sisäministeri empi ja näköjään Orpo on liberaalilla linjalla edelleenkin, niin kuin vuosi 2015 ja naapurimme Ruotsin nykytilanne ei olisi meille Suomalaisille mitään opettanut..?

Jos Suomi meinaa jatkossakin olla yhtenäinen kansakunta niin kyllä menneestä olisi otettava oppia ja tehdä sitä Suomalaista politiikkaa liikaliberalismin ja EU-myönteisyyden sijaan.

Sillä vuoden 2015 virheisiin meillä ei ole enään yksinkertaisesti varaa ja tällä Suomelle tärkeällä asialla ei pitäisi politikoida. 🤔 🇫🇮

Savonsanomat:

”Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kutsuu perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa kovaksi ja epäinhimilliseksi..”.

#Persussuomalaiset #purra #orpo #maahanmuuttopolitikka #menneestäoppia

https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/4259050

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Niin , Matti / kumppanit , minäkin lueskelin aamulla , jostakin lehdestä tuon Orpon , vuodatuksen , että persut on kovasydämisiä !?! Kukahan / ketkä ne on , niitä kovasydämisiä ??! Muistelen ketkä olivat , kasvattamassa suuresti Suomenkin velkoja ?! ” elvytyspaketin muodossa ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#2

Mikä saatanan invaasio??? Etkö voi vain hyväksyä että muunlaisia ihmisiä, joilla on ulkomaalainen tausta tulee asumaan sinun vapaaseen valkoiseen maahasi? Nyt kyllä menin itekki iha shokkiin että miten suorasukaista rasismia täällä kirjoitellaan ihan vapaasti… Minä luulin että suomi on vapaa maa kaikille!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000