Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Lisää meiltä ja muualta

9 kommenttia

Ensin Ouluun. Turvallinen Oulu voitti syksyllä kansallisen rikoksentorjuntakilpailun. Turvallinen Oulu -hankkeen turvataitokasvatuksen tavoitteena oli estää lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa, kuten esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa groomingia.

Mikä menestys se onkaan ollut. Poliisille ilmoitetut lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt lisääntyivät Ouluna alueella vain 50 prosenttia. Mikä luku olisikaan ollut ilman Turvallinen Oulu hanketta ja hankkeen vetäjien Tik-Tokissa esittämää No No Square tanssia. Ei pidä myöskään unohtaa taannoista Ylen sponssaamaa raiskauksenestovideota jossa näytettiin että tumputtamalla voi estää raiskauksen. Turvallinen Oulu edustaa Suomea Slovenian järjestämässä EU:n rikoksentorjuntakilpailussa joulukuussa. Toivottavasti Sloveniassa ei lueta uutista hyväksikäyttöjen lisääntymisestä. Se saattaa heikentää hankkeen menestymismahdollisuuksia kisassa.

Rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista avasi tilaisuudessa poliisin tilastoja Oulun alueella alle 16-vuotiaisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista tämän vuoden ja muutamien viime vuosien aikana.

Oulussa paljastui loppuvuodesta 2018 alaikäisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten suma, joka herätti valtavaa huomiota ja järkytti valtakunnallisesti. Seksuaalirikossumassa oli kysymys useista erillisistä rikosjutuista, joissa tekijänä tai tekijöinä oli ulkomaalaistaustaisia miehiä ja seksuaalirikosten uhrina alaikäinen.

Vielä tuolloin Kiiskinen kiisti että kyseessä olisi ilmiö. – Meneillään ei ole seksuaalirikosten ilmiö, jossa ulkomaalaiset kulkevat kaduilla raiskaamassa. Nämä vain sattuivat samaan ajankohtaan. Tapahtumat eivät liity toisiinsa eikä yhtään tapausta ratkota oman käden oikeudella jotakin kansanryhmää kohtaan, hän painottaa.

Miksi viranomaista ei uskottu? Kun kyseessä kerran ei ollut ilmiö, miksi perustaa hanke nimeltä Turvallinen Oulu? Toisaalta projektia voi kai pitää menestyksenä kun se kerran voitti kansallisen sarjan.

Ja sitten televisioon. Siellä älykkö Valtaoja ja toimitaja Ebrahimi kävivät älyttömän keskustelun. Ebrahimi oli tuotu paikalle demonstroimaan miten suvaitsevainen woke-uskonnon edustaja toimii. Ja hyvin demosikin. Ebrahimin mukaan intersektionaalisessa hengessä värillisten asioista voi puhua vain värilliset, valkoiset olkoon hiljaa. Samalla logiikalla vammaisten asioista voi keskustella vain vammaiset, huumeista vain addiktit, alkoholiongelmista vain alkoholistit ja lasten hyväksikäytöstä vain pedofiilit. Siinä Ebrahimi oli oikeassa että ei ole olemassa kääntestä rasismia, on vain rasismia ja puheissaan hän esitti oivallisia esimerkkejä rasismista.

Twitterissä Salla I. Viitanen, musikkitieteen maisteri ja juristi, ihmetteli keskustelijoiden valintaa: Miksi ”woke-kulttuurista” haastatellaan luonnontieteilijää saati elintarviketieteen maisteria? Eihän Higgsin bosonista koskaan haastatella kulttuurintutkijaa, humanistia? Humanistin korvia särkee lukuisista eri syistä. Salla hyvä, se on ylen tapa. Taannoin ilmastonmuutoksesta oli keskustelemassa psykologi Kia Aarnio, kirjailija ja kettutyttö Suvi Auvinen, toimittaja Juha Kauppinen, koomikko Iikka Kivi, uskonnonfilosofian professori Sami Pihlström ja muusikko Hanna Yli-Tepsa. Miksi humanistin korvia ei tuolloin särkenyt lukuisista syistä?

Jälleen kerran todistettiin väittämäni että ei ole tärkeää mitä sanotaan vaan kuka sanoo. Valtaoja käytti kahdesti Iltalehden toimittajan pelkäämää n-sanaa. Esimerkkeinä Valtaoja käytti ilmauksia hyppivät neekeriukot ja neekerikuningas.

Woke-kulttuurin edustajia on vaikea miellyttää. On aivan turha luulla että Ebrahimi ja hänen hengenheimolaisensa olisivat tyytyväisiä jos Pitkätossu-kirjoissa Pepin isän titteli muutettaisiin neekerikuninkaasta ketään ihmisryhmää loukkaamattomaksi apinain kuninkaaksi. He pöyristyisivät vain asiasta enemmän, puhumattakaan Edgar Rice Burroughsin perikunnasta.

Valtaojalle antaisin tukkapöllyä, sinänsä vaikea tehtävä, siitä että olisi suotavaa että viittaukset ovat oikein.

Poliitikko johon Valtaoja viittasi, ei puhunut hyppivistä neekeriukoista vaan tarkka sitaatti kuuluu Helsingissä on neekeriukkoja torien kulmat täynnä tyhjän panttina. Kaikki muut paitsi perussuomalaiset näkevät että väite on totaalisen väärä. Eivät ne neekeriukot ole siellä tyhjänpanttina vaan paikkaamassa Suomen ravistuvaa huoltosuhdetta ja työvoimapulaa.

Sekä Valtaojan että Ebrahimin tulisi myöntää että lausunnon esittänyt Teuvo Hakkarainen oli kymmenen vuotta aikaansa edellä. Neekeri-sanahan on jälleen poliittisesti korrekti. Jälleen, sillä aiemmin jos mustaihoisista haluttiin haukkua käytettiin neekeri-sanan sijaan sanaa nekru. Niillä on suorat englanninkieliset vastineensa, negro ja nigger. Kuten aina, ajassa käydään taistelua sanoista ja niin ajanoloon neekeristä saatiin yhtä loukkaava kuin nekrusta. Nekru-sanan käyttö on varattu tätä nykyä BLM:ää tukeviin ”mielenosoituksiin”. Kenoshassa sitä käytti tuomittu pedofiili Joseph Rosenbaum. Shoot me nigger, shoot me nigger.

Ebrahimi ei reagoinut kun Joe Biden taannoin käytti sanaa ensimmäisen maailmansodan päättymisen muistopäivänä. Neekeripelaaja Satchel Paige joka pelasi neekeriliigassa. Kun Valtaoja sanoo, toimittajat kirjoittavat, kun Biden sanoo media vaikenee. Mikä oli todistettava, M.O.T.

Kun nyt Bideniin on päästy, kerrottakoon että Joe kävi lääkärintarkastuksessa. Joe kävi fyysisessä tarkastuksessa, mutta ei tehnyt kognitiivisia kykyjä mittaavaa testiä. Hänen edeltäjälleen sellainen tehtiin vuosittain. Useampi viranomainen on suosittanut Bidenille testin tekemistä. Jos Joe olisi tehnyt testin se olisi kertaheitolla lopettanut puheet hänen henkisten kykyjensä riittävyydestä presidentin viran hoitamiseen.

Toisaalta Biden on skarppi kaveri. Tavatessaan Putinin Biden päätti pehmittää tappajaksi nimittämänsä valtiojohtajan kertoilemalla tarinoita perheestään ja äitinsä opetuksista. Neekeripelaaja-jutun Joe on kertonut niin Paaville kuin edellämainitussa muistotilaisuudessa.

Se vaan näyttä olevan ylivoimaista IL:n toimittajille saada faktojaan oikein Rittenhouse-oikeudenkäynnissä. Tänään IL kertoi tapahtumasta seuraavan faktan: Sen jälkeen Rittenhouse haavoitti olkapäähän Gaige Grosskreutzia, 27. Olkapäähän? Ostakaa jo vihdoin toimitukseen a) anatomian kirja ja b) sanakirja jos videon selostuksesta ei saa selvää. Vinkkinä toimittajalle: bicep = hauis, shoulder = olkapää. Myös mielenosoituksen erottaminen mellakasta tuntuu olevan toimittajakunnalle haasteellista.

Ja lopuksi vielä ulkomaille. Liverpoolin pommittajan Emad Al-Swealmeen tavallinen tarina. Tuli Britteihin väärennetyllä Jordanian passilla ja viisumilla, valehteli lähtömaansa, syntymämaansa ja tarkoitusperänsä. Lähti turvallisesta maasta Arabiemiraateista, saapui 2014 Britanniaan. Sai hylyn turvapaikka-anomukseensa, kääntyi kristityksi 2017 ja oli matkalla pommin kanssa paikkaan jossa oli kääntynyt kun pommi ennenaikaisesti räjähti taksissa.

Tyypillistä maahanmuuttoviranomaisten toimintaa Briteissäkin. Seitsemän vuotta laittomasti maassa eikä saatu karkoitettua. Al-Swealmeen oli satusetä, sellainen Tuhannen ja yhden yön satujen tyylinen. Satuilihan ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Teemu Tammikko, entinen Sinkkonen, Punahilkkasadusta: Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista täyttä satua. Jep jep.

Tapaus 298. Kolme petosta, kolme törkeää petosta, petoksen yritys R 21⁄4572

Osallistu keskusteluun!


9 kommenttia
Huvittunut
Iloinen
#1

Oululaisten pitäisi nyt tulevana jouluna.Ehdottomasti alkaa esittämään Suomalaista vanhaa/perinteistä joulunäytelmää= Tiernapojat.Oulusta varmaan löytyisi siihen yhteen M……..n kuninkaan osaan kyllä näyttelijöitä?Ja näin”kotoutuminenkin”saattaisi paremmin onnistua,kun olisi mielekästä tekemistä:)?En muista oliko Mikko Niskasen Pojat 1962 ohjaamassa elokuvassa Tiernapojat esitystä?Mutta Raksilan kaupunginosan”Tiiatteri”esitti kyllä näytelmän Mannerheimin syntymäpäivät.Jossa muunmuassa Hitler sai niskaansa tikkailta heitettyä=Hevon paskaa!Johonka poikien järjestämä näytelmä sitten loppuikin.Opettajan=Tapio Hämäläisen sen lopetettua.Mutta asiaan..Vesku Loiri on kyllä nuorena poikana veljensä VeliPekan kanssa kiertänyt Helsingissä esittämässä Tiernapoikia.Ja yhtenä esittäjänä taisi olla Pertti Melasniemi,neljättä en nyt muista.Ja Veskuhan oli Pojat elokuvan päätähti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Kattelepa linkin pätkät. Ja vielä Ylen sivuilta. Miten tuollaista voi vielä näinä aikoina esittää. Esityksessä tuomittava blackface ja vielä pahempaa seuraa: pilttien suusta kaikaa valkoista ylivaltaa henkivä laulu Katsokaa te nyt tuota muriaanein kuningasta kuinka sen pitää rukoilemaan Heerootesta ja lankeemaan hänen etehensä polovillensa.
Bongaa nuori Jamppa Tuominen. Joko ylessä on aloitettu kriisiavun antaminen? https://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/12/13/tiernapojat

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Huvittunut
Iloinen
#6

Juu! kattelin vanhan esityksen.Yhtä kirkas ääni oli jo”Jampalla”tuolloin niinkuin sitten myöhemminkin aikuisiällä.Olen itse samaa ikäluokkaa kuin”Jamppa”.Ja esittänyt myös joskus 1960 luvun alussa kansakoulun joulujuhlassa Tiernapojissa=Mänkin osaa.Kyllähän nuo esitykset aina jännittivät,vaikka niitä harjoiteltiin moneen kertaan etukäteen.Mutta kun koulunjuhlasali oli aina ihan täynnä koululaisten vanhempia ym, ihmisiä niin jänskättihän se.Mutta tykkäsin kuitenkin aina olla mukana koulun näytelmissä.Ja tätä Tiernapoika esitystä pitäisi esittää edelleen koulujen joulujuhlissa.Jos siitä joku mielensä pahoittaa=”Vetää herneet nenään”,niin mitä sitten?Eikait tänne muualta tulleet voi määrätä miten täällä joula ym,juhlitaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Koululaiset pohtivat ja kirjoittivat runoja erilaisuudesta, tässä yksi

Miksi pitää olla rasismia ?
Kun kaikki olisi helpompaa, jos
olisi suvitsevaisuutta.
Miksi erilaisuutta ei hyväksytä ?
Siitähän seuraa yksinäisyyttä.
Eihän rodulla ja ihon värillä
ole väliä.
Ovathan huolenpito, rakkaus
ja ystävyys paljon tärkeämpiä !

Jenny 12 v

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Lapsen vilpittömyyttä. Sellaisia he ovat ja siksi helposti vedätettävissä kaikenlaiseen, myös vahingolliseen.
Amerikassa tätä ”miksi pitää olla rasismia” on työstetty jo kaauuu…an aikaa – eikä valmista näytä tulevan, ei sitten millään. Eikä taida tullakaan.
Ja mitä tulee noihin no no -videoihin niin sanokaa nyt joku että sitä ainakaan ei viedä johonkin eu:n rikoksentorjuntakilpailuun. Häpeänpuna Suomen puolesta nouseeee….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Jenny unohti runosta että kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä. Häpeä Jennin opettaja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#3

Onpa riksentorjunta tuloksellisissa käsissä. Viranomaiset ovat irtautuneet todellisuudesta täysin, lähettävät nolostuttavan ohjelman maailmalle. Riittää, että puhuu, ja tavoittelee, käyttää veronmaksajien rahaa, kätkee tosiasiat…jos ohjelma menestyy Sloveniassa, voimme vetää johtopäätökset, että koko Eurooppa on sekaisin. Ellei olisi niin arka aihe, tästä saisi hyvää komediaa, itsekritiikki kun puuttuu täysin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#8

HEI. KIITOS JARMOKIN. KUN MEILLE SUOMALAISILLE ON ❤️ TAIVAANISÄ SUONUT: NÄIN JUMALATTOMAN HALLITUKSEN; NIIN KAIKISTA HEIDÄN KARMEISTA TÖPPÄILYISTÄÄN ULOSPÄÄSY JA LINTUKODON TAKAISINTAVOITTELU, ON ❤️ MAHDOLLISTA, VAIN KIITOLLISELLA MIELELLÄ, JOTEN OTIN TÄMÄNPÄIVÄN HARTAUSKIRJAN LUVUN TÄHÄN MUKAAN, JOTTA PÄÄSISIMME; ”SUONSILMÄSTÄ” YLÖS, JA ENTISEEN MALLIIN ELÄMÄSSÄMME. KIRJA ON ❤️ BILLY GRAHAMIN VOIMAA JOKA PÄIVÄLLE, TÄNÄÄN; KIITOLLINEN MIELI HYVÄ ON ❤️ KIITTÄÄ HERRAA. Ps. 92:1 * PYHIINVAELTAJAISÄT, JOTKA RANTAUTUIVAT PYMOUTHIIN AMERIKKAAN VUONNA 1620, EIVÄT OSANNEET KUVITELLAKKAAN SITÄ RIKKAUTTA JA YLTÄKYLLÄISYYTTÄ, JOSSA MONET IHMISET MEIDÄN ❤️ AIKANAMME ELÄVÄT. ENSIMMÄISEN PITKÄN TALVEN AIKANA MAAHANMUUTTAJAT JOUTUIVAT KAIVAMAAN SEITSEMÄNKERTAA ENEMMÄN HAUTOJA, KUIN ❤️ HE RAKENSIVAT ASUINTALOJA. (jatkuu).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#9

HEI. KIITOS, JATKUU; ENGLANNISTA TUOTU VILJANSIEMEN EI TUOTTANUT SATOA, JA LAIVA, JONKA OLI MÄÄRÄ TUODA RUOKAA JA HÄTÄAPUA, TOIKIN 35 SUUTA LISÄÄ RUOKITTAVAKSI, MUTTA, EI GAMMAAKAAN ELINTARVIKKEITA. HE KALASTIVAT SEKÄ METSÄSTIVÄT METSÄLINTUJA JA HIRVIÄ. HEILLÄ OLI VÄHÄN ENGLANNISTA TUOTUJA JAUHOJA JA JONKIN VERRAN MAISSIA. SILTI HEIDÄN ELÄMÄLLEEN OLI TUNNUSOMAISTA JATKUVA KIITOLLISUUS. ERÄÄNKIN KERRAN WILLIAM BREWSTER NOUSI PLUMOUTHISSA NIUKASTA PÄIVÄLLISPÖYDÄSTÄ, JOSSA OLI TARJOLLA SIMPUKOITA JA VETTÄ, JA KIITTI JUMALAA ”MEREN RIKKAUDESTA JA HIEKKAAN KÄTKETYISTÄ AARTEISTA.” MEIDÄN AIKAMME MITTAPUUN MUKAAN HEILLÄ OLI VÄHÄN. SILTI HEILLÄ OLI TAVATTOMAN KIITOLLINEN MIELI. KIITOLLISUUS ON ❤️ YKSI PARHAISTA KRISTILLISISTÄ HYVEISTÄ: KIITTÄMÄTTÖMYYS ON ❤️ YKSI VIHELIÄISIMMISTÄ SYNNEISTÄ. RUKOILE, ETTÄ JUMALA AVAA SILMÄSI NÄKEMÄÄN, MITÄ KAIKKIA SIUNAUKSIA HÄN ON ❤️ SUONUT, JA ANTAA SINULLE ILOISEN JA KIITOLLISEN MIELEN. * KIITOS 😕 SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000