Perussuomalaiset

Matias Turkkila

Orlandosta Brexitiin

Isis yllyttää iskuihin länttä vastaan islamin pyhän kuukauden Ramadanin aikana, ja muun muassa Yhdysvallat on varoittanut kansalaisiaan kasvaneesta terrorin uhasta. Isis houkuttelee iskemään Ramadanin aikana sillä perustella, että tuona aikana tehty uhrautuminen on arvokkaampi kuin muina aikoina. 

Kyynisempi syy lienee se, että paasto madaltaa verensokeria ja saa ihmiset ärtyneeksi

Viime vuonna Ramadanin aikana iskettiin Tunisiaan, Kuwaitiin, Syyriaan ja Ranskaan. Tänä vuonna olemme jo nähneet Orlandon ja heti sen perään ranskalaisen poliisikomentajan ja tämän vaimon murhan. Molemmat tehtiin Isisin nimeen. 

Isis pitää Euroopan maita vihollisenaan. Järjestö on tehnyt toistuvia uhkauksia Britanniaa, Saksaa, Ranskaa ja muita EU-maita kohtaan. Näiden maiden heikko kohta on tällä hetkellä Britannian kansanäänestys.

Jos Brexit toteutuu, koko EU horjuu tai mahdollisesti kaatuu. Vaikeuksissa sinnittelevälle Isikselle tämä olisi massiivinen voitto.

Kasvattavaisivatko Britannian maaperällä tai lähialueilla tehdyt terrori-iskut Brexitin todennäköisyyttä? Vaikea sanoa. Mutta sen verran kuitenkin tiedämme, että EU-eroa kannattavien brittien keskeiset äänestysmotiivit liittyvät kansallisidentiteettiin, arvoihin, elämäntapaan sekä aivan erityisesti hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja turvallisuudentunteeseen. Kajoa näihin, kajoat samalla vaalitulokseen.

Isisin yksinäisiin susiin perustuva strategia on tehokas. Ei tarvita haavoittuvaa komentohierarkiaa tai viestiyhteyksiä. Twitteriin ja somen muihin osiin kylvetty apokapytinen väkivaltaporno riittää suistamaan henkisesti epävakaat ja alemmuudentuntoiset ihmiset harhakuvitelmiin omasta suuruudestaan ja kaikkivoipaisuudestaan. Uskontokytkentä tuo mukaan lupauksen kuolemattomuudesta. Kuten asiaan perehtynyt henkilö minulle kertoi – ”Aivopesu on helppoa”. 

Britannian pääministeri David Cameron ilmoitti tämän vuoden helmikuussa, että Brexit-äänestys järjestetään 23.6. Mahtoikohan kukaan päätöksenteossa mukana olleista tajuta, mikä pyhä kuukausi on tuolloin meneillään?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


17 kommenttia
Nimetön
#1

Brexit ja Fixit on viisas ratkaisu.
Järjettömät sopulit saavat jäädä EUrabiaan muslimien orjiksi ja odottamaan EU-johdon käskyä siementää eurooppalaiset naiset sukurutsaisten muslimien spermalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

GayGöran
#6

Aamen ja happy ramantaata kaikille juopotteleville kaappihomo-islamisteille 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#2

Breksittiä ei tule se on 100% varma, Euro-Tollit ympäri eu:n ja niiden propakanda pitää huolen siitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Heguli
#3

Ramadan on naurettavaa pelleilyä. Mitä paastoamista se on kun yöt mässäillään? Mietin pääni puhki että löysin edes yhden myönteisen asian Islamista, sen ettei korkoa saa kiskoa, kaikki muu onkin enemmän tai vähemmän vastenmielistä!
Toivottavasti järki voittaa ja Brexit TOTEUTUU!
Tietysti Eu:n Bilderbergiläinen eliitti alkaa Britanniaa boikotoimaan kaikin tavoin jos unionin jättävät.
On jo aika aloittaa epädemokraattisen EU:n purkaminen, kansat järkiintyvät ja haluavat itsenäisyytensä takaisin. Haistatetaan pitkät diktaattorimaiselle komissiolle, liittovaltiota ajaville lahjotuille rosvoille, pankkiireille ja keinottelijoille!!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Harras muslimi paastoaa
#4

..jos työtehtävät antavat joustaa.
Harras muslimi tuntee takuulla syyllisyyttä kun ei voi paastota ollessaan työssä länsimaisen yhteiskunnan säännöillä.
Harras muslimi on länsimaassa itse tehdyn ongelmansa oman elämänfilosofiansa ja länsimaisen elämäntavan ristiriidassa. Kahden täysin erilaisen filosofian kanssa ei voi elää.

Tarkemmin kun ajattelee tuota paastoamista, niin mitä älyä siinä oikein nähdään kun päivä ollaa kuivin suin ja yöt mässätään? Tuollainen paasto ei ainakaan ole terveellistä. Millä ihmeen perusteilla sekin on aikanaan saatu ujutettua koraaniin? Kenen etua se palvelee?

Ei ole herkkua olla 7-henkisen muslimiperheen seinänaapuri. Yöt läpeensä jääkaapin ovi narahtaa ja soitto soi.
Paasto on hyvä osoitus siitä, että islam ei sovellu länsimaihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Ikävintä meidän touhuissamme on tämä käsittämätön lapsenusko, että eihän nämä väkivallan teot meitä koske. Asiasta varotaan visusti keskustelemasta. Sensijaan meille syötetään nyyhkytarinoita lainmukaisista karkoituksista ja vanhempiensa elintason noston ottamien riskien uhriksi joutuneiden lasten hukkumisista.
Meille iskostetaan ajatusta, että nämä uskonnon sisäänrakennetut ongelmat ratkeavat Europpaan siirtymisillä. Kuitenkin entiset asenteet jopa korostuvat ja niihin tarraudutaaan entistä tiukemmin.
Eipä ole sattunutYLE:n sivustoilta juttua mamukaverista joka, syytteen mukaan murhasi vaimonsa, koska tämä ei osannut tarpeeksi hyvin opettaa koraanin antia lapsilleen.
Sensijaan oli kyllä antoisa selostus Perussuomalaisten kyläpolitiikkojen kuohunnasta. Oliko se nyt Mikkelissä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000