Perussuomalaiset

Markku Tervo

Eurooppalaisesta juridiikasta on löytynyt paradoksi!

3 kommenttia

Kevät on tullut ja lintu- ja muut bongarit ovat liikkeellä.

Helsingin yliopiston oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden professori on bongannut Eurooppalaisesta juridiikasta paradoksin!

”On syvästi paradoksaalista, että separatistit hyväksyvät demokraattisen oikeusvaltion tuottamista ratkaisuista vain ne, joiden he katsovat tukevan asiaansa. Jos oikeusvaltion instituutioiden tekemät ratkaisut eivät heitä miellytä, ne leimataan poliittisiksi tai muuten kelvottomiksi.”

”Separatistit ovat myös luoneet oman kuplansa, eräänlaisen rinnakkaistodellisuuden, jossa käsitteitä käytetään virheellisesti, historiaa vääristellään ja jossa tosiasiat muuttuvat valheiksi ja valheet tosiasioiksi..”

Joitakin kovin kotoisen tuttuja piirteitä tässä ”paradoksissa” tosin on? Luulisi että näissä kotoisissa vastaavissa paradokseissa riittäisi ihmettelemistä ja selvittelemistä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Markku , niin Raamatussakin kerrotaan uskottomien vääntävän , oikeat asiat vääriksi ja väärät oikeiksi !! Nyt näyttää siltä , että kaikki asiat on päälaillaan ! Tarvittaisi Uskonpuhdistusta ja polittista uskonpuhdistusta , heräämistä äänestäjät !!!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Tässäpä lisää tuoreempaa kotoista juridista paradoksiparodiaa:

Monikulttuuriset uutiset, lähetys 7: Onnistuuko Turun islamisti todistamaan olevansa terroristi? (video)

https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuuriset-uutiset-lahetys-7-onnistuuko-turun-islamisti-todistamaan-olevansa-terroristi-video/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Olisko mahdollista , että Monikuttuuri uutiset oikoisi useammin valtamedin uutisointeja , ja esittäisi asiasta myös PerusSuomalaisen näkemyksen ??! Kiitos jo etukäteen !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000