Perussuomalaiset

Markku Palomäki

Mukana puoluesihteerin vaalissa

Ilmoittauduin mukaan puoluesihteerikisaan. Olen toiminut Satakunnan piirissä vuoden 2008 loppupuolelta, jolloin minut valittiin silloiseen piiritoimikuntaan, piirihallituksen edeltäjään. Olin ehdokkaana vuoden 2011 ek-vaaleissa. Vuoden 2014 minut valittiin v 2015 ek-vaalien vaalipäälliköksi. Sama toistui vuonna v 2019. Olen toiminut piirisihteerinä vuodesta 2017. Olen ollut palkattuna Perussuomalaiset rp:lla kaksi kertaa. 6 kk vuoden 2017 kuntavaaleissa jolloin esimiehenä toimi Riikka Slunga-Poutsalo ja nyt viimeksi runsaan 5 kuukauden ajan tänä vuonna.

Perussuomalaisten Satakunnan piiri ry:llä on ollut toistuvasti maamme korkein PS-kannatus-%.

Olen tehnyt yhteistyötä usean piirimme puheenjohtajan kanssa. Yhdistyksestäni Porin Perussuomalaisista on valittu jo 3 eri kansanedustajaa ja europarlamentaarikoksikin Laura Huhtasaari. Lisäksi Kankaanpäästä on valittu 2 kansanedustajaa. Suhteeni ovat yhdistyksiin olleet perinteisesti hyvät. Pidän erityisesti oikeudenmukaisesta toiminnasta. Ehdokkaita ja yhdistyksiä tuetaan tasapuolisesti, vältetään klikkejä ja tehdään pohjatyötä jotta päätökset ovat mahdollisimman laajalti hyväksyttyjä. Puolueyhdistysten ja aktiivien työ on puolueemme peruskivi. Pidetään siitä kiinni. Aluevaaleissa on pakko keskittyä sisältöön jotta ek-vaaleissa saavutamme ykkössijan.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Markkukin. Kiva, kun ilmoittauduit Puoluesihteerikisaan. Sinullahan On edellytykset, VOITTAA kisa. Kiitos. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Kiitän myös Markkua kun, olet lähtenyt mukaan kovaan kisaan !!? Mitä asioita muuttaisit /tehostaisit ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000