Perussuomalaiset

Lauri Karppi

Itsenäisyyspäivän hulinat

Taas vietettiin itsenäisyyspäivää, toiset arvokkaasti, toiset vähemmän.

Noin 400-600 ihmistä kokoontuivat osoittamaan että arvostavat itsenäisyyttä ja sen eteen tehtyjä uhrauksia. Noin 200 ihmistä halusivat vahingoittaa edellämainittuja. Vertaapa vaikka tapahtumien sivuja 612 vs vasistit. Tapahtuman kuvaus vastasi myös tapahtunutta, toinen oli rauhallinen ja arvokas tapahtuma, toinen verta janoavien vasemmisto-anarkistien live-roolipeli.

Jäljempänä mainittujen matkassa oli rohkeasti myös opiskelija nimeltään Jaakko Keso, jonka erinomaista periskooppi-lähetystä seuraamalla näkee hyvin mitä tuona iltana tapahtui. Jaakolta tiukataan että minkäs ideologian kannattaja hän on, mutta saa jäädä kun kertoo opisekelvansa viestintää. Vasistit pääosin naamioituivat, sillä tietävät ettei heidän toimensa kestä päivänvaloa. 

Videolla, noin 41min kohdalla nähdään miten vastistit pääsevät lähelle kulkuetta. Poliisit ovat onneksi tilanteen tasalla, ja ajavat väkivaltaisen joukon pois. Vasistit yrittävät heitellä pulloja kulkueen päälle, jolloin poliisit joutuvat käyttämään ilmanpaineella toimivaa asetta.

Tavalliset ihmiset saavat rauhassa jatkaa tapahtumaa ja kaikki päättyy siltä osalta hyvin. Mutta sitten päästään ehkä mielenkiintoisimpaan osaan, nimittäin jälkipeleihin.

Vihervasemmistoa kannattavat ihmiset luovat kilpaa blogi-, twitter– ja FB-kirjoituksia, joissa kauhistellaan poliisin toimintaa, ja ihmetellään miten poliisi voi olla ”pahan” puolella. Siinä ei nähdä mitään pahaa, että vasistit uhkasivat väkivallalla jo tapahtumakutsusta lähtien, ja tekivät kaikkensa vahingoittaakseen ruumiillisesti poliisia ja kulkueeseen osallistuneita ihmisiä. Nämä samat ihmiset ovat kyllä niin kovin pöyristyneitä Immosesta, mutta kun vasisteilla on oikeasti väkivalta mielessä, se on sivuseikka josta ei edes keskustella.

Silmiä avaavimman keskustelun kävin kuitenkin twitterissä erään Mikko Meriläisen kanssa. Hänestä on huono juttu kun ”kaikki laajemmalti haitallinen tai tuhoisa toiminta ei välttämättä riko mitään lakia” Joka siis selvisi tarkoittavan sitä, että on harmi että ”natsit” saavat rauhassa kävellä kadulla, eikä asialle voi laillisesti mitään tehdä. Tavallaan ymmärrän tämän ajatuksen, mutta entäpä jos kieräytetään se toisinpäin? Jos lähdetään jostain Astrid Thorsin ajoista liikkeelle, kun haittamaahanmuuton vaikutukset olivat ilmiselvästi näkyvissä jo kaikille. Olisiko ollut sitten hyvä että joillain laittomilla keinoilla oltaisiin käyty käsiksi jokaiseen kansanedustajaan joka haittamaahanmuuttoa edistää? Olisiko demariedustajiin pitänyt käydä käsiksi kun vaihtoivat eurotukiasiassa mieltään heti eduskuntavaalien jälkeen ja syöksivät näin Suomen syvemmälle suohon? Pitäisikö vasisti-anarkistit laittaa putkaan heti kun kokoontuvat eikä vasta kun alkavat heittämään pulloja? Ei minusta.

Demokratia ja lait  ovat ne työkalut, joita on käytettävä. Kauheimmatkin mielipiteet, jopa vihreiden ja vasemmistolaisten, ansaitsevat tulla kuulluksi. Jos ne ovat huonoja, niille voidaan nauraa ja jättää ne huomiotta, mutta ei niiden esittäminen kiellettyä pidä olla. Joskus jopa demareilla voi olla jotain hyviä ideoita, ei se ole sanojasta kiinni.

Kiitos poliisille joka turvasi ihmisiä väkivaltaisilta vasisteilta.

Onnea Suomelle, toivottavasti tulee ne 100v -synttäritkin entistäkin vapaampana ja itseäänmääräävänä.

Jatketaan lain noudattamista ja demokratian käyttämistä. Se ei ehkä ole paras, mutta vähiten huono systeemi mitä meillä on. Suora demokratia voisi toki olla hyvä korjaussarja tähän nykyiseen edustukselliseen demokratiaan. 

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
Vatipäät
Hämmentynyt
#1

No miksi poliittinen johto ei tuomitse jyrkästi näiden vatipäiden riehumista??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Marssija
#2

Nämä antifahörhöt kun haluavat vastustaa fasismia, etsisivät sitten niitä fasisteja. Paskaakos ne nyt ihan sitoutumatonta kulkuetta vastustavat. Sekopäitä ne on, joku kirjoitti faceen että miksi natsit saavat marssia? En kyllä nähnyt yhtään natsia, liekö niitä edes Suomessa. Sinänsä naurettavaa haukkua natsiksi kun natsit on holokaustihuijauksen myötä julistettu pahaksi….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

Li Andersson ei nähnyt mitään moitittavaa kiviä ja pulloja heittävissä vasemmisto-anarkisteissa, sensijaan hän haukkui natseiksi rauhallisen kynttiläkulkueen jossa oli mukana perheitä, kaiken ikäisiä tavallisia ihmisiä. Onhan Li jo aiemmin eräässä TV lähetyksessä sanonut että vasemmisto väkivalta on parempaa väkivaltaa kuin muu väkivalta. Kuka äänestää tälläistä ihmistä joka ihannoi ja kannustaa näitä vasemmisto-anarkisteja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

HandeKansalainen
Vihainen
#4

Vasemmistoanarkisteille itsenäisyydellä ei ole mitään merkitystä. Rajat auki vaan.
Samaa mieltä on Stubb. Kansallisvaltioiden aika on ohi. Hänen sanomanaan talletettuna YouTubeen.

Tämän hallitsemattoman maahanmuuton salliminen meitä kaikkia vahingoittavilla ihmisaineksilla muslimeilla, on osa harkittua kansallisvaltion tuhoa.
Muslimi haluaa jos kuka muuttaa maamme yhteiskuntajärjestelmää. Tämäkin on YouTubessa Suomessa asuvan ja muiden maailman muslimi-imaamien suulla sanottuna.
Aines on niin paljon suomalaisuudesta, kulttuurista, tavoista poikkeavaa, että vaikutus yhteiskunnan kaikkien alojen muutokseen näkyy pienemmälläkin määrällä heti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sivullisen silmin
Utelias
#5

Isänmaallisuus kajahti kauniisti ilmoille tänään Senaatintorilla, kun kansalaiset saivat laulaa yhdessä kuoron kanssa Finlandia-hymnin. Näin juhlistettiin Sibeliuksen juhlavuotta. Aurinko paistoi, monella oli päässä yo-lakki ja tunnelma oli mahtava.

Sunnuntaina 6.12. nähtiin 2 soihtukulkuetta.

Ylioppilaisen soihtukulkue on perinne, joka on järjestetty 1. kerran 1951.
Lakkipäinen joukko laski seppeleet Sankariristille, oli puheita ja kuorolaulua. Kaupunginjohtaja Pajunen puhui tilaisuudessa.

Toinen soihtukulkue , 612 vaelsi sateessa ja tuulessa kaupungin halki Hietaniemen sankarihaudoille. Katsoin videon 612.fi- sivulta. Tavallisen näköistä kansaa, miehiä ja naisia etenemässä rauhallisesti ….. mutta miksi ihmeessä heitä häirittiin.

Yhteensä 3 isänmaallista tapahtumaa. Vain yksi leimautui. Miksi? Väärin juhlittu? Väärät ihmiset juhlivat?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000