Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Veronmaksajan kova osa

1 kommenttia

Perustuslakejamme uudistettiin radikaalisti ihmisoikeus- ja EU-huuman pyörteissä vuonna 1995.

Alkujaan perustuslakimme takasi oikeuksia vain Suomen kansalaisille. Tähän tuli muutos 1.8.1995, kun perusoikeuksien piiri laajennettiin koskemaan Suomen kansalaisten lisäksi kaikkia muitakin. Ymmärrettävää on, että kaikille haluttiin turvata sanan- ja uskonvapaus, kotirauha ja kunnia, mutta omasta mielestäni sangen epäonnistunut oli muutos, jolla oikeus sosiaalietuuksiin luvattiin ”jokaiselle”. Kova velvoite veronmaksajille nyt, kun valtakunnan rajoja pidetään avoimena.

Joko perustuslakiamme tulisi muuttaa niin, että sosiaaliedut turvataan lähinnä Suomen kansalaisille, tai Suomeen ei tulisi ottaa enää lisää väkeä elätettäviksi. Jos kumpaankaan ei pystytä, ei vaihtoehdoksi jää kuin sosiaalietuuksien leikkaus rankalla kädellä, jolloin leikkaukset joudutaan perustuslakimme takia ulottamaan koskemaan myös Suomen kansalaisia. Jos tähänkään ei pystytä, joudumme valmistautumaan valtiontalouden täydelliseen haaksirikkoon.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Valtion talous ajautuu haaksirikkoon velan ja vastuiden kasvaessa kestämättömiksi. Näin ajaudumme samaan asemaan Kreikan kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000