Perussuomalaiset

Laura Korpinen

Miksi vihaat ulkomaalaisia

5 kommenttia

Kerrottuani eduskuntavaaliehdokkuudestani Perussuomalaisten riveissä asiaa on kommentoitu minulle tyyliin ”on niin ikävää teillä se ulkomaalaisiin kohdistuva viha”.

Kommentit ovat tulleet yllätyksenä, sillä en missään määrin tunnista itseäni määritelmästä. Kiitos vanhempieni, olen päässyt matkustamaan jo nuoresta iästä huomattavasti ikätovereitani enemmän, olen työskennellyt au pairina ja opiskellutkin ulkomailla. Minulla on monia hyviä ulkomaalaisia ystäviä, puhumattakaan lukuisista ulkomaalaistaustaisista hyvän päivän tuttavista.

Todettakoon siis selkokielellä: Perussuomalaiset eivät vihaa ulkomaalaisia. Perussuomalaiset ovat eri mieltä kuin mm. Kokoomus, Keskusta, SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät siitä, miten verovarojamme pitäisi käyttää.

Perussuomalaiset haluavat, että suomalaisten verovarat käytetään suomalaisten hyväksi, eikä alati paisuviin maahanmuuton kuluihin. Perussuomalaisten maahanmuuttokriittisyys on siis ensisijaisesti erimielisyyttä verovarojemme käytöstä.

Perussuomalaisia huolestuttaa myös maahanmuuton seurauksena tulevat lieveilmiöt, mm. turvallisuuden heikentyminen ja naisia alistavan rinnakkaisyhteiskunnan muodostuminen Suomeen. Meillä on turvattomuutta riittävästi omastakin takaa, eikä turvattomuutta ole syytä lisätä, vaan pyrittävä vähentämään sitä. Tasa-arvossa olemme edistyneet pitkälle, eikä tätä hyvää kehitystä pidä romuttaa monikulttuurisuusideologian takia, vaan pyrkiä edistämään tasa-arvoa jatkossakin. Näitä asioita tavoittelee perussuomalainen.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Tuota ”jakamaton ihmisarvo” jargoniahan tuntuu mm. Rinne toistuvasti sytöttävän. Ja selvästi apupojan asemaan alistunut Orpo nuoleskelee häntä, omilla ”arvopohjillaan”. Himo hallitukseen ehtymätön.
Hartaasti täytyy toivoa, että eivät herää karuun todellisuuteen, jossa noita ihanteita on pakko arvioida uudelleen.
Kerkeästi syötetään ajatusmallia, että Perussuomalaiset ovatkin joku vampyyrien joukko, joka vain kyttää hetkeä päästäkseen kaikkien ulkomaalaisten kimppuun.
Mielestäni kyseessä on realistinen maailmankuva, joka lähtee siitä, että ihmisssojen siirtyminen paikasta toiseen lisääntymään, ei ole mikään ratkaisu populaatiomme räjähdysmäiseen lisääntymiseen. Maista josta lähtöä tapahtuu jatkuu touhut entisellään, kenties vielä kiihtyen. Tämä kehitys in tuhon tie, jonka myöntäminen on rasismia?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

En usko siihen että esim.maahanmuuttajia vihataan,koska osaltaan tarvitsemme heitä puhuttaessa ihmisyydestäkin ja kansainvälisyydestäkin. Emme ole impivaaralaisia,emmekä sitä haluakaan,sillä historiaamme emme voi elää uudelleen_emmekä haluakaan kun tiedetään se taakka missä esi-isämme ovat joutuneet elämään.

Mutta nykyinen ”hampaattomuus” mitä pahimmillaan ollaan nähty kuin koettu ”rajattomana uhkatekijöineen,hallitsemattomana”
( esim.Ruotsissa ) taustatekijöineen vaikuttaa taloudelliseen kantokykyymme kaiken muun ohessa mitä maassamme tapahtuu ” kehityksen suuntaan” antaa kyllä aiheen tarkasteluun valtiotasolta että mikä tulevaisuudessa tulee olemaan koko hintalappumme myös turvallisuudessammekin.

Hyvä maahanmuutto sen positiivisessa mielessä voi olla myös tuleva voimavaramme kun kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti.

Todellinen rasismi ei kuulu tähän puolueeseen,jos niin itse olen sitten väärän puolueen – yksittäinen jäsen – vaihtaakin voi !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Samalla logiikalla vois vihreiltä kysyä miksi vihaatte kotimaatanne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mökin ukko
#4

Tämä syyttely on järjetöntä.
Otetaanpa vertauksena koti, asunto jossa asuu perhe.
Sitten on naapureita, toisia ei sen paremmin tunneta eikä heidän kanssaan olle tekemisissä.
Jotkut ovat paremmin tuttuja ja jotkut jopa ystäviä joita kutsutaan kylään ja vieraillaan heidän luonaan.
Talo elää tavallaan ja vieraat lähtevät ajallaan.
Ei näitä hyviäkään naapureita halua nurkkiinsa asustelemaan tai elätettäviksi. Omat sukulaiset ehkä ovat eri asia jos hekään.
Eikä kyse ole siitä että naapureitaan vihaisi.
Tai että sukuaan vihaisi jos ei heitä hyysää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Erkki K. Laakso
Iloinen
#5

Siunattu olet Laura!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000