Perussuomalaiset

Krista Bister

Grexit muuttui juuri henkilökohtaiseksi!

2 kommenttia

Vaikka Kreikan tilanne on viime kuukausina herättänyt valtavasti tunteita, olen pidättäytynyt kirjoittamasta asiasta. En koe ymmärtäväni kovinkaan hyvin kriisin syitä, euroeron mahdollisia seurauksia tai eri päätöksien vaikutuksia enkä näin ollen ole halunnut kirjoittaa tekstiä, joka koostuu pelkistä asiavirheistä.

Tänään tuntuu, etteivät asiayksityiskohdat ole enää tärkeitä. Tänään on tärkeää, että Grexit viimeinkin toteutuu, sillä me emme kuulu samaan ryhmään Kreikkalaisten kanssa.

Tähän asti olen jostain syystä ajatellut, että Kreikan ongelma ovat nimenomaan itsekkäät, ahneet ja vilpilliset valtionjohtajat. Kreikan kansahan ei ole voinut esimerkiksi päättää väärennetyistä asiakirjoista, joita Kreikan hallitus tykkää EU-päättäjille lähettää.

Kuitenkin nyt kun Suomella viimein on mitta täyttynyt ja selkärankaa vaatia vihdoin parempia päätöksiä, on Kreikan kansa paljastanut todellisen luonteensa. Yle uutisoi, kuinka Kreikan suosituin Twitter aihe on tänään ollut #Finland ja kuinka kaikki puheenvuorot pilkkaavat Suomen päättäjiä, kulttuuria, yrityksiä. Löydät Ylen artikkelin täältä:  http://yle.fi/uutiset/kreikan_somekansa_piikittelee_suomea__finland_rajahti_tanaan/8149180

Itsekkäillä ja naurettavilla asiattomuuksillaan Kreikan kansa on todistanut, ettei se ansaitse tukeamme sen enempää kuin sen pankkiirit tai hallituskaan. Kreikan tukipaketin torppaaminen muuttui juuri henkilökohtaiseksi.

Vaadin hallitukseltamme selkärankaa ja jämäkkyyttä ettei se taivu pöyhkeiden eurojohtajien edessä, joille me emme ole mitään velkaa. Itseasiassa, mitä enemmän Kreikka ja EU-johtajat valittavat päätöksistämme, sitä ylpeämpi voin olla päättäjistämme. Haluan, että tämän farssin jälkeen Suomi muistetaan maana, jolla on rohkeutta luovia vastavirtaan – ja kovaa!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Uutta putkeen
Vihainen
#1

Nyt suomalaisten ei pidä taipua meidän verorahoilla pöyhkeilevien euro- ja USA-johtajien muodostaman finanssidiktatuurin edessä, joille me emme ole mitään velkaa. – Maailma on muuttunut. Intia, Kiina, Venäjä, Brasilia, jne. ovat nyt sopimuksin vahvistaneet taloudellis-, poliittis- ja sotilaallisen blokin. SCO, BRICS, Aasian kehityspankki, omat luottokortti- ja SWIFT-järjestelmät, jne.

Mitä me vingumme Kreikan tai Ukrainan mätäpaiseen kanssa? Muodostetaan kaksoisvaluutta eurot ja markat, jota Väyrynenkin ehdotti. Ruvetaan liittymään itsenäisten maiden joukkoon kuten Ruotsi, Itävalta, Sveitsi, Englanti, jne. sekä siirtämään kaupankäyntiä enemmän muihin ilmansuuntiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

perusäijä
Vihainen
#2

juuri näin. nyt on paskapuheet loppu ja jokok kreikka ulos, persut ulos hallituksesta tai soinin loppu. tämä on vannoutuneen persun kanta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000