Hallitusyhteistyöstä PS:n kanssa kieltäytyville!
Sain ystävältäni oheisen kirjoituksen. Hän on sitoutumaton ja seuraa aktiivisesti politiikkaa. Kirjoitus on niin hyvä, että julkaisen sen hänen luvallaan nimettömänä tässä.
Olen samaa mieltä, oikeudenmukaista on tehdä yhteistyötä kaikkien puolueiden kanssa ja samalla arvostaa kansan vaaleissa ilmaisemaa tahtoa. Tämä on myös Kantin kategorisen imperatiivin mukaisesti oikein. Rasisti-syytöksiä heitellään perussuomalaisista meitä demonisoiden. Kaikessa on lopulta kysymys rahasta, kyllä pakolainen, joka tulee Suomeen tarvitsee suojelua, mutta eri asia on jos avaamme portit tulla myös ihmisille, jotka tulevat etsimään vain parempaa elintasoa ja maamme sosiaaliturvaa. Se ei ole oikeudenmukaista veroja maksaville, etenkin jos kansalaisten peruspalveluista joudutaan nipistämään.Näemme esimerkin jo Ruotsista levottomuuksineen, kun eri kulttuureista tulevien on vaikea integroitua länsimaahan.
”Pohdin julkisesti hallitusyhteistyöstä PS:n kanssa kieltäytyviä puolueita: Käykö asia kenties heidän omaan nilkkaansa perustuslainvastaisena toimena? Perustuslakimme sanoo että olemme yhdenvertaisia lain edessä. Jos hallituksessa työskentelevät eivät ole lainkuuliaisia, niin auktoriteetti varisee nopeasti ja jakkarat keikahtavat. Laki menettää merkityksensä jollei sitä noudateta edes Arkadianmäellä. Jos lakia ei perustuslakimme yhdenvertaisuuden osalta haluta noudattaa, on turha puhua ihmisoikeuksista äänestäjillekään. Onko kristillinen puolue ryhtynyt lainvastaisesti syrjimään MIELIPITEEN, VAKAUMUKSEN JNE. osalta muita a) ihmisiä, b) puolueita? Entä muut puolueet? Varsinkin ne jotka puhuvat paljonkin yhdenvertaisuudesta ja ihmisarvosta, sortuvat nyt itse syrjintään ja maalittamiseen mielipiteen ja vakaumuksen tms johdosta? Nyt se on PS: Kenen tai minkä tahon vuoro on seuraavaksi, – sitä voi äänestäjä pohtia. Entä kristilliset arvot, sallivatko ne syrjimistä? Niissä arvoissa on Euroopassa lain ja hallinnonkin pohja. En tunnista kristillisiä arvoja tai perustuslakiamme lauseessa jossa todetaan että YHTEISTYÖ jonkun, (tai minkään tahon kanssa) olisi EPÄTODENNÄKÖISTÄ. Tai että KIELTÄYTYY YHTEISTYÖSTÄ jonkin tahon kanssa. Jos syrjintä ja eristäminen on KRISTILLISEN PUOLUEEN ARVO, on vain ajan kysymys, koska se osuu johonkin muuhun ryhmään. Ei minulle pyhäkoulussa tälläisiä arvoja opetettu, tälläisiin arvoihin en kasvanut. SYRJIVIEN puolueiden ei kannata puhua koskaan minulle ihmisarvoista, jos itse sortavat, maalittavat. Eivät ole uskottavia. Eivät johda esimerkillä, jonka pitäisi olla vaatimus Arkadianmäellä.”
0
Tekstin aiheet:
https://www.migranttales.net/wp-content/uploads/2020/05/Na%CC%88ytto%CC%88kuva-2020-5-17-kello-10.42.41.png
Onko näillä puheilla heijastusta muiden puolueiden kannanottoihin hallitusyhteistyöstä?. voi olla tai sitten ei.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Toivon, että perussuomalaiset puhuvat ja kirjoittavat korrektisti.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Persut ei saa lähteäkkään Kommunistien kanssa samaan Hallitukseen !
Nyt on nähty mitä Kommunsitit saa aikaan taloudelle,velkaantumiselle ,turvalisuudelle jne.. !
kaikki menee päin persettä !
Kepu lähti niiden kanssa marjaan ja meni puurot ja vellit sekaisin entisellä oikeisto puolueella ja kannattajat äänesti jaloillaan ja puolueen kannatus on tippumassa kohti 5 % tasoa (nyt jo alle 10 % )
TÄMÄ ON HUONO HOMMA PERSUILLEKIN ETTÄ KEPUN KANNATUS LASKEE !
Koska olisi perempi että oikeisto puoluiden yhteen laskettu kannatus nousisi !
Ei Kepun äänestäjät Kommunsiteihin loikkaa, vaan osa menee nukkumaan,tietenkin osa äänestää persuja ja osa Kokoomusta siksi persujen ja Kokoomuksen kannatus nousee kun Kepun laskee.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Kommunisteja kaikkialla! Persun painajainen!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Anteeksi, mutta kirjoituksesi ei auennut minulle?
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Eduskunta on työpaikka siellä oleville kansanedustajille. Työsyrjintää?
Yhdenvertaisuuslaki
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141325
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Perustuslakia on raiskattu ja häväisty siitä alkaen, kun siihen tehtiin ”pieniä korjauksia EU-lainsäädännön kanssa yhteensovittamiseksi” (Lipponen – Halonen).Budjettivalta kuuluu perustuslain mukaan eduskunnalle, mutta käytännössä suuri osa koulutus-, terveys- ja sosiaalimenoista syntyy Afganistanin, Somalian, Irakin yms etnisillä puhdistuspäätöksillä.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Mitä mieltä sitoutumaton, aktiivisesti politiikkaa seuraava ystäväsi oli/on siitä, että 5.8.2021 Riikka Purra kertoi, ettei PS tee hallitusyhteistyötä SDP:n kanssa?
Mitä mieltä blogisti itse oli/on asiasta?
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Sivustaseuraajana vastaisin, ettei nykyisellä hallitusohjelmalla voi tehdä yhteistyötä. Uudet vaalit on uusi mahdollisuus. Järkiintymistä odotellen.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Jokainen hallitus tekee ohjelmansa yhteisesti ja oletuksella, että yhteistyö toimii.
Nykyinen ohjelma liittynee Purraan yhtä paljon kuin aiemmatkin, eli ei ns. pätkääkään.
Ehdokas Purra asetti yhteistyön ehdoksi sen, että SDP muuttaisi poliittisen linjansa ja vaihtaisi puheenjohtajan.
Ei välttämättä kovin suurta hinkua olisi ollut kellään päästä PS:n kanssa samaan hallitukseen.
Onneksi? Purra löysi sosialidemokraattisesta ideologiasta yhtäläisyyksiä PS:n kanssa. Mitä nämä ovat, ei kertonut.
Puheenjohtaja Purra kertoi noin viikkoa myöhemmin, ettei yhteistyö innosta.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Jos nyt erottaisit ”yhteistyö ei innosta” ja ”ettei tee yhteistyötä sdp:n kanssa”
Mitä Purra sanoi?
Perussuomalaisten johtajaksi valittu Riikka Purra: Olen varautunut pääministerin tehtäviin, hallitusyhteistyö Sdp:n kanssa ei innosta
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008193196.html
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Jos itse erottaisit, että 5.8. puheenjohtajaehdokas Purra sanoi, ettei tee yhteistyötä SDP:n kanssa.
12.8. puheenjohtaja Purra sanoi, ettei yhteistyö innosta.
Nythän tilanne on Purran kannalta paljon selvempi ja paljon vähemmän tarvinnee pohtia innostaako yhteistyö, vaiko eikö.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Näppäilyvirhe, se oli 14.8.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti