Perussuomalaiset

Katja Rantala-Airola

Ruokajonoista loppuu ruoka määräysvalta katoaa köyhyysloukus

Köyhyysrajalla eläminen on monelle arkipäivää. Köyhyys koskettaa nykypäivänä yhä useampaa ja kuilu köyhien ja rikkaiden välillä kasvaa. Yhä useampi on ylivelkaantunut tai jopa menettänyt luottotietonsa ja elää köyhyysloukussa.

Köyhyys eriarvoistaa ihmisiä monellakin tapaa ja mm. terveyspalveluita on hyvin vaikea saada, jonot ovat pitkiä tänäpäivänä mikäli ei ole ameerikan malliin kalliita vakuutuksia tai varaa yksityiseen palveluun. Toki tämä ei ainoastaan johdu rahasta vaan tekijäpulastakin julkisella puolella.

Köyhyysrajalla eläviä voivat olla myös työssäkäyvät matalapalkkaisen työn tekijät sekä pien ja mikroyrittäjät.

MIKSI EMME ASETA YRITTÄJIÄ SAMAAN ASEMAAN MUUN KANSAN KANSSA JA AVUN PIIRIIN YHTÄLAILLA KUIN MUUKIN KANSA? MIKSI PALKKAMME OVAT OSALLA ALOISTA NIIN PIENIÄ ETTEIVÄT NE RIITÄ NYKYAJAN NOUSSEILLA ELINKUSTANNUKSILLA ELÄMISEEN?

MIKSI TUKIMALLILLE ON SILLÄ TOLALLA ETTÄ TYÖSSÄKÄYMINEN EI OLE KANNATTAVAMPAA KUIN TYÖTTÖMÄNÄ OLO?

Toki työssäkäyminen on jo itsessään hyväksi, siinä pysyy arjen hallinta, rutiinit, ihmiskohtaamiset sekä kokee kuuluvansa johonkin ja tulee onnistumisenkin tunteita, mutta kyllä työllä pitäisi pystyä itsensä elättämään!

NYKYMALLI PITÄISI PÄIVITTÄÄ NYKYPÄIVÄÄN!

Nykyään on hyvin yleistä työllistyä keikka tai pätkötöihin, myös yrittäjyyspohjainen työllistyminen lisääntyy.

Nykymalli on niin täynnä byrokratiaa että on helpompaa olla ottamatta pätkähommaa vastaan kuin sotkea koko tukisoppa ja täyttää kymmeniä lippusia ja sitten selittää miksi työ päättyi ja aloittaa alusta tuen haku.

YRITTÄJÄKSI EI KUITENKAAN SAISI TYÖTTÖMIÄ TYÖNTÄÄ AINAKAAN ILMAN OMAA TAHTOA TILASTOJEN KAUNISTELUN VUOKSI!

Yrittäjyys on täynnä vastuuta, riskejä ja monia velvollisuuksia ja se ei yksinkerteisesti kaikille sovi.

Nykymallissamme olisi paljon kehittämisen varaa!

Silloin kuin rahaa ei ole on jopa vaikeaa mennä sinne työhaastatteluun jos ei ole varaa matkalippuun kohteeseen päästäkseen.

Jos ei rahaa ole kuin elämisen pakollisiin kuluihin juuri ja juuri ei arjessa voi sattua mitään mikä heilauttaisi kukkaron nyörejä, sillä rahaa mihinkään ylimääräiseen ei ole! Tinkiminen jostakin voi mahdollistaa toisen hankinnan tai satunnaisen luksuksen arjen keskelle mutta jos esimerkiksi sairastuu tai kodinkone hajoaa on osan harkittava ostaako ruokaa vai lääkkeet ja käytetynkin kodinkoneen hankinta vaatii useamman kuukauden säästämistä.

Puhumattakaan karanneista sähkön hinnoista, moni eli viimetalven melko viileissä oloissa jotta selvisi laskuistaan, sillä tukimalli joka kehitettiin avuksi tähän kohtasi hyvin harvan köyhyysrajalla elävän henkilön. Omavastuuosa oli senverran suuri eikä siinä otettu huomioon sähkön koko kulurakennetta.

Ruokajonoista paikoittain loppuu ruoka!

On jo itsessään nöyryyttävää mennä jonottamaan ruokaa, mutta myös määräysvalta siitä mitä syöt on silloin poissa. Köyhänä arki on selviytymistaistelua ja jatkuvaa stressiä rahasta sekä elämistä ilman määräysvaltaa omiin valintoihin osassa asioita.

Kaupassa käydessän on myös pakko valita ne edullisimmat ruoat. Tällöin terveyskin voi kärsiä ja tämä kostautuu sitten myöhemmin erilaisina sairauksina. Mikä lopulta maksaa ?

Miltä sinusta tuntuisi jonottaa pahimmillaan tunteja nälissäsi ruokakassia ja sitten kun on sinun vuorosi todeta että ruoka on loppu ?

Miten voisimme kaupungeissa ja kunnissa saada yhteistyöllä hävikki ruoan eri toimijoilta köyhimmille jaettavaksi ?

PITÄISI OSATA KATSOA KULURAKENTEITA PITKÄLLÄ TÄHTÄIMELLÄ! kAIKKI MIKÄ MAKSAAA NYT EI VÄLTTÄMÄTTÄ OLE PAHASTA VAAN VOI TUODA SÄÄSTÖJÄ TULEVAISUUTEEN VERRATTUNA VAIHTOEHTOON ETTÄ LEIKATAAN NYT JA MAKSETAAN MONINVERROIN TULEVAISUUDESSA OHEISVAIKUTUKSIEN TUOMIA KULUJA!

Jos vaikka kaveri kutsuu synttäreille tai häihin, ilmaistapahtumaan olisi kiva mennä , MUTTA ei olekkaan varaa mahdolliseen liikkumiseen kohteeseen tai yöpymispaikan maksuun. Harrastaa ei voi, tai ainakin kukkaro määrää mitä voi harrastaa. Tällöin jää usein joukon ulkopuolelle jo nuorena.

Se, että voi liikkua vain sinne minne jalat jaksavat kävellä tai polkea rajoittaa elämää kyllä paljon ja tuo näköalattomuutta.

Digiköyhyys eriarvoistaa!

Moni palvelu ja hakemus siirtyy nettiin ja joissakin saat kiinni chatti – robootin! Tässä kohtaa pitäisi miettiä koko kansaa. Kaikki eivät ole niin näppäriä netin kanssa ja myös heitä tulisi palvella.

Mitä sinä olet mieltä yllä olevista asioista ja maamme kansan hyvinvoinnista nykypäivänä ?

Asiallista kommentointia, KIITOS.

Osallistu keskusteluun!


44 kommenttia
eastfinn
#1

Köyhyys ei poistu jos ei saada suomalaisia työkykyisiä työttömiä töihin. Köyhyys ei poistu myöskään sillä, että sotun varassa elätettäviä tuodaan lisää. Työnteon pitäisi olla ensisijainen toimeentulo. Kun olen ollut myös jakamassa ruokaa köyhille niin joukossa oli myös niitä joilla oli varaa tulla noutamaan köyhänapua Mersulla. Jouluateriallekin tuli jopa naapurikunnasta väkeä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pakolaiskiintiö 0.
#6

Toivottavasti tämä pitää paikkansa:
KIINTIÖPAKOLAISTEN määrä on laskemassa IS:n tietojen mukaan alhaisimmalle tasolle yli 20 vuoteen.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009633934.html

Perussuomalaiset on kutsunut pakolaiskiintiötä maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassaan menneiden vuosikymmenien jäänteeksi, jonka voisi lakkauttaa porrastetusti, jolloin kiintiöön voisi valita ”vainottuja kristittyjä ja muita kotoutumis­ennusteeltaan positiivisia ryhmiä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Mitä vähemmän Suomeen tulee Kelarahojen perässä pyrkiviä ”siirtolaisia”, sen paremmin oma kansa pärjää.
Tanskan mallin mukaan 0 kiintiöpakolaista. Suomen ei pidä lähteä mukaan Eu:n ”taakanjakoon”, koska se on pohjaton kaivo.
Kaikki tuki kantasuomalaisille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Suomen sosiaaliturva ei kuulu muikle kuin suomalaisille!

Olemme jo auttaneet pakolaisia tarpeeksi ja velkaantuneet liikaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Suomen sosiaaliturva ei kuulu muille kuin suomalaisille!

Olemme jo auttaneet pakolaisia tarpeeksi ja velkaantuneet liikaa!

Yksikään pakolainen tai sosiaalimamu ei kuulu Suomeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Täsmälleen näin, suomalainen verotus perustuu suomalaisten sosiaaliturvan takaamiseksi, muiden yhteiskunnan yhteisten tarpeiden lisäksi. Jos siis halutaan elättää ja turvata ulkomaalaisten sosiaaliturva, tuo olisi verotettava erikseen, ja myös määriteltävä verojen taso ja osoite, samaan tapaan kuin Yle-verokin. Afrikkaan on aikoinaan toimitettu viljaa ja muuta elintarvikkeita nälänhädän lievittämiseksi, kuten on toimitettu ilmaiseksi traktoreita ym. maataloustyökaluja jne., jotka tosin oli kulttuuriin sopimattomiksi, huollot puuttuivat ja jopa rahalliselle avulle syljettiin, kunnia kärsi. Nykyisin kehitysapuun lähetetyt rahat menevät mihin sattuu, vaikka pääministerin huvilan rakentamiseen, tai muuhun, kuin väestöä hyödyttäviin kohteisiin. Kulttuuria ei rahalla muuteta, joten pysykööt miljardit omien vaikka vanhuksien palvelujen parantamiseen tai hoitajien palkkojen nostoon. Tuo ei tietenkään tarkoita hätäavun lopettamista, muuhun me ei kyetäkään, basaareissa väkeä riittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Elintasopakolaisista halpaa vaalikarjaa
#34

Demarit ovat Afrikan puolue, ja Afrikan tukemiseen pyrkii demareiden lisäksi RKP:kin. Se ihmetyttää, että rahaa jaetaan Afrikkaan, ja rikolliset myyvät matkoja Eurooppaan, eli nuo sosialistipuolueet tukevat täysillä tuota elintasomatkailua, jossa jopa luvataan paikka paratiisissa, jos saapuu Suomeen ja hyvinvointipalvelujen piiriin. Todellisuudessa nuo meidän sosialistipuolueemme haluaa näitä matkailijoita maahamme pysyviksi asukkaiksi siksi, että matalapalkkaisina ovat jatkuvasti tukien varassa, jotka veronmaksajat kustantavat, ja vaalien alla oivaa vaalikarjaa, äänet lähtee pienilläkin lupauksilla parempaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demareiden tavoitteena kaataa markkinatalous
#37

Demarit touhuaa Afrikassa kuin kotonaan, ja niin pitääkin, sosialistisen internationaalin pelikenttä on juurikin Afrikka, vaikkakin pääkonttori sijaitsee Lontoossa tätä nykyä. Sosialistisen internationaalin perusajatus on kaataa markkinatalous maailmalta, eli tähtäävät täydelliseen sosialismiin, kuten Suomenkin demarit, jotka kuuluvat sosialistiseen internationaaliin täysjäseninä. Muissa sivistyneissä länsimaissa demaritkin ovat tulleet järkiinsä, ja ovat irrottautuneet kyseisestä järjestöstä, mm. kaikissa pohjoismaissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

Kuka nuija enää demareita, RKP tai vihreitä edes enää äänestää, meiltä rahat on loppu ja velka kasvaa kohden termosfääriä? Itä-saksalainen Ylekin toimii kuin Neukkulan aikoina on opittu, propaganda täytyy nykyisin kohdentaa lapsiinkin, jotta ne olisivat olisivat isona Yle-jugendeja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihreät ne jaksaa nalkuttaa
#40

Yle se pahin on, ja ilmastopropagandaa levittävä Iltalehti, muka ilmasto lämpenee juuri ihmisen toimista. Pleistoseenikausi on kestänyt jo yli 2,5 miljoonaa vuotta, ja viimeinen jäätiköitymiskausi päättyi noin vajaa 12 tuhatta vuotta sitten, jossa säilyi vain Etelämantereen ja Grönlannin jäätiköt, kun Laurentiden jäätikkö on sulanut kokonaan, siis tietenkin ilman ihmisen vaikutusta, vaikka vihreät nalkuttavat nyt roudan sulamisesta. Alaskan ja Kanadan kullankaivajat ovat kuitenkin toista mieltä, routa on este kullankaivuussa suurilla alueilla. Jos jäätiköt ovat sulaneet, niin mikään ei estä routaa sulamasta. Etelämantereella vihreiden ottamat kuvat jäättömistä rannoista on otettu paikallisen kesän aikana luoteiselta rannikolta, joka ulottuu liki Jyväskylän korkeudella suhteutettuna, eli sama kun vertailtaisiin Helsingin ja Inarin vuoden keskilämpöjä. Kylmillä alueilla Etelämantereella lämpötila on pinnalla tällä hetkellä noin reilut miinus 70 C pakkasella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Viherkommarit ajettava pois
#41

Hesari, Iltasanomat, Iltalehti, Yle ja kaikki viherkommunistinen liike koettavat kaataa maamme markkinatalouden ja käännyttää meidän kommunismin iloihin. Ei tule onnistumaan, vaikka tuo sosialistinen salaliitto tekisi yhteistyötä koko maapallon viherkommunistisen ns. huipputukijoiden yhteistyöllä, niin ei onnistu. Me valmistaudumme vastahyökkäykseen, ja hys hys, aseiksi meille riittää puhdas totuus ja oikea tiede. Kaikki suomalainen kommunistinen liike tulee aja pois maasta, menkööt vaikka hevonpersiiseen, mutta totuus tulee voittamaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aloitetaan vaikka kaurapuurosta
#42

Ylen toimittajat ovat varsin yksinkertaista väkeä, eivätkä kovin ympäristötietoisia tai tiedä ilmastoasioista mitään, kuten jättävät tärkeät asiat käsittelemättä. Otetaan nyt esim. kaurapuuro, kromi lähteenä täysin avuton, vain noin 13 mikrogrammaa/100 g, kun ihmisen vuorokausi tarve on luokkaa 50-200 mikrogrammaa/vuorokausi. Jo tonnikalassakin kromia on luokkaa 90 mikrogrammaa/100 g. Ilman riittävää kromia keho ei pysty hyödyntämään glukoosia riittävän hyvin. Ilmastosta toimittajat eivät tiedä tuon enempää, ei mainintaakaan tahallaan sytytetyistä metsäpaloista. Vetytalouteen ei toimittajien aika riitä myöskään, ruostumattoman teräksen valmistukseen tarvitaan myös kromia, eli pelkkä sana vetytalous ja tuulivoima, omavaraisuus jne., eli uskotaan lapsen omaisesti, että joku persaukinen tulee ja laittaa kymmeniä miljardeja puhtaan vedyn tekemiseen, tuulivoimalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Samaa mieltä.

Pitäisi aina korostaa nimenomaan kantasuomalaisuutta.

Paperisuomalaisille ei kuulu sosiaaliturva ennen kuin ovat asuneet maassa vähintään 20 vuotta työtä tehden.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#36

Jatkossa Suomen kansalaisuuden ja passin voi saada vain syntymällä suomalaiselle vanhemmalle. Kaikille muille riittää mainiosti pelkkä olekelulupa työn tai avioliiton voimassaolon ajaksi. Emme tarvitse sosiaalipakolaisia, saati vihamielisiä maahanmuuttajia!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#23

Sosiaaliturvasta on tehtävä kansalaisuusperusteinen ja lopetettava suomalaisten verovarojen levittely maailmalle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Voisi aloittaa lapsilisästä, jota maksettaisiin ainoastaan kantasuomalaisille.
Muut hakekoot lapsilisänsä maista, jonne ovat maksaneet veroja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Täysin samaa mieltä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#38

Niin minäkin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#16

Olisi syytä myös pitää kiinni siitä mitä on sovittu ja ottaa vain se määrä pakolaisia, ei yhtään enempää. Tavoitteena Tanskan malli nolla pakolaista. Pakolaisuus ei saa olla tie Suomen kansalaisuuteen eikä täyteen sotuun. Lähtökohtaisesti on autettava Ukrainan pakolaisia ei muita. Pitäkööt siirtolaisensa maat joiden rajavalvonta ei toimi. Kotiutukset on saatava toimimaan, laittomasti maassa oleville ei kuulu yhtään sotua, lukkojen taakse odottamaan lähtöhaluja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Ukrainan pakolaiset voivat mainosti pysyä omassa maassaan, omaan maansa sosiaaliturvan varassa. Siihen ei tarvita Suomen matkailua ja sosiaaliturvaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Typeryys kasvaa
Vihainen
#7

TIESITTEKÖ: Kanojen koronarokotukset aloitettiin 1.6.2023. Voi Pyhä Sylvi sentään!

ÄLKÄÄ SYÖKÖ PIIKKIPROTEIINILLA ROKOTETTUJEN KANOJEN MUNIA, sillä ei ole mitään varmuutta siitä, etteikö munat levittäisi sitä myös teihin! Varmaa on, että piikkiproteiini leviää kananmuniin, kuten äidistä lapseen ihmiselläkin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pale
Vihainen
#17

Miksi USA:n pääministerin vierailun syyt piti salata kansalta? Onko tarkoitus sijoittaa Suomeen ydinohjuksia, tehdä maamme kallioperästä ydinjätteiden kaatopaikka, käyttää suomalaisia 6G- ja mRNA-rokotteiden koekaniineina, kun muista maista ei ole kantautunut vastaavia suunnitelmia ja huhuja. Kuka vetää välistä? Ruokaamme, ilmaamme ja maaperäämme ei saa saastuttaa, eikä salailla tärkeitä asioita kansalta!

NATO:sta, EU:sta, eurosta, ilmasto- ja Afrikka-hulluudesta, mamutuksesta ja niin edelleen pitää EROTA heti, sillä tarvitsemme itsenäisen, demokraattisen, turvallisen ja luotettavan kotimaan omalle kansallemme, jotta voimme olla onnellisia myös tulevaisuudessa. Ongelmien kasaaminen suomalaisten niskaan on LOPETETTAVA ja järkevä yhteistyö Venäjön kanssa palautettava käynnistämällä rauhanneuvottelut Ukrainan ja Venäjön välillä ilman Amerikan ja EU:n sotateollisuuden sotkeentumista asiaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Ydinaseeton Pohjola on pian kaunis muisto vain.
Mitähän seuraavaksi?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Tämä on vihervasemmistolaista uus-avoimmuutta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko toinen nimesi ,,,,face
Vihainen
#29

Järkevä yhteistyö ryssälän kanssa palautettava! Mitä helvettiä sinä Pale haastat!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

HULLUUS MAAILMAA PYÖRITTÄÄ
Hämmentynyt
#19

Kanoilla ei Suomessa edes ole koronaepidemiaa! Silti rokotetaan kaikki kuulemma varmuuden vuoksi. Hölläpäistä ja vaarallista!

Pohjois-Italiassa koronarokotetut lehmät kuolivat, että silleen.

… Kauhea kiire näyttää kaikialla olevan päöstä eroon liioista rokotteista tai jatkaa hulvattoman tuottoisaa, mutta tuhoisaa rokotebisnestä. Viis vakavista haitoista ja lukuisista kuolemista!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

pp
#8

Suomi tarvitsee lisää sekä tuotteiden että työvoiman VIENTIÄ.
Ei kummankaan TUONTIA!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Perustulo kantasuomalaisille – jossain muodossa?

Paperisuomalaisille matuille ei mitään sosiaaliavustuksia!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#14

JUURIKIN NÄIN!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Olemme ”ryssineet” suomalaisten perusarvot, kaikenlaiseen viherhumppaan ja mailmojen syleilyyn.
Eräs Hallitusneuvotteluiden ongelma näyttää olevan, mitä meistä muualla ajatellaan.
RKP näkee karmeana uhkakuvana, jos ei päästäkään YK:n Turvaneuvostoon! Voi taivahan talikynttilät on RKP:llä murheensa. Kuvaa hyvin tuon eliittikansanosan asenteita. Tämä epäsuhta kirkastui tätäkin kirjoitusta lukiessa.
Työnteon kunnianpalautus ja yrittäjyyteen kannustaminen, ovat paljon tärkeämpiä asioita! Lähöily on tehtävä kannattamattomaksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tallennetut tiedot
Vihainen
#9

YK:n Turvaneuvostoon on turha pyrkiä niin kauan,kun sen jäsenenä on Venäjä.Venäjä tulee torppaamaan Suomen jäsenyyden,käyttämällä veto-oikeuttaan.Se pitäisi RKP:n ja Henrikssoninkin jo ennalta tietää?Mutta täytyyhän sitä jotakin yrittää keksiä,ettei kehitysapurahoista vaan leikattaisi!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ero YK:sta
#18

Mitä tekee YK? Ei mitään.
Miksei YK vastaa näistä siirtolaisista?
Mistä maksamme ja miksi?

Suomen jäsenmaksu YK:lle oli vuonna 2019 noin 11,7 miljoonaa dollaria (10,4 miljoonaa euroa). YK:n budjetti vuonna 2020 on noin 3,1 miljardia dollaria (2,8 miljardia euroa).
https://www.ykliitto.fi/tietoa-yksta/suomi-ykssa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#24

Gebardihatut kiittää!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

JÄÄKÄÄ HYVÄLLE MIELELLE!
Tyytyväinen
#12

Henrikssonin esiintuoma mainehaitta! Kuka moittii Suomea ajamasta omaa asiaansa: Koko muu maailma vai? EI!!! Vaan pieni hassua kieltä puhuva marginaalivähemmistö!
Haaviston yritys luoda maailmanpolitiikkaa Afrikassa mikäli Suomen kehitysapurahat eivät saavuttaisikaan gebardihattuja niin venäjä ja kiina saisivat liikaa jalansijaa Afrikassa! Hei haloo pekko, koita saada niitä ääniä vain (h)omiltasi.
Pekko ja pekon puolue ei ole eikä tule enää olemaan hallituksessa, hyvä niin!
Ja tuolle sveamamman puolueelle on hyvää vauhtia käymässä samalla tavalla!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Äänestäjä
#3

Puolueeton hesari tiesi pääkirjoituksessaan kertoa, että hallitusneuvotteluissa ihmisoikeudet, ilmasto ja Suomen maine on RKPn harteilla. Kenellekään ei lie epäselvää, mitä vihervasemisto noilla kuluneilla fraaseilla tarkoittaa.
Maineen menetyksellä ei tarkoiteta teitämme, jotka ovat surkeammassa kunnossa kun minkä tahansa muun EUmaan,
Leipäjonoja, jossa kantikset seisovat, julkista terveydenhuoltoa, joka on kriisissä, koulua jossa eriarvoisuus kansalliskieltä puhuvien välillä on räjähtänyt käsiin, jne.
Maineen menetyksellä tarkoitetaan sitä, että yritetään hallitusneuvotteluissa saada aikaan tilanne, jossa ei tarvitse ottaa miljardeja lainaa jaettavaksi ulkomaille ja ulkomaalaisille. Nykyinen käytäntö on voinut tuoda meille maineen yksinkertaisina typeryksinä, sellainen maine saakin mennä.
Ihmisoikeuksilla vihervasemmisto tarkoittaa heidän oikeuksia tuoda maahan potentiaalisia lastemme pahoinpitelijöitä ja velvollisuuksiamme maksaa koko klaanin menot. Tämä kaikki on RKPn harteilla

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#11

Entäs tämä monikulttuurisuuden ja ulkomaalaistaustaisten pakkosyöttö mainoksissa suomalaisille?
Melkein joka mainokseen on ympätty tummaihoinen maahanmuuttaja? Ja kyseessä on suomalaiset mainokset, ei kansainväliset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#20

Mutta Mustan Pekan kortit on kielletty rasistisina.Eikö ole rasismia käyttää tummaihoisia mainoksissa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#28

Juu, nykyään tosiaan monessa mainoksessa ja esitteessä on mukana ulkomaalaistaustainen henkilö. Ehkä halutaan viestiä monikansallisuutta tai hyväksyntää. Mitä tähän ”neekerin suukko ” ym. muutoksiin mm. liikennemerkkien osalta jotta oltaisiin sukupuoli neutraaleja on oma kantani siihen että täyttä hulluutta ja rahan haaskausta. Ketä todella nämä asiat haittasivat, mielestäni eivät loukanneet millään lailla ketään ? ja rahaa meni vino pino roskiin ja muuttuiko ne liikennemerkit nyt sitten paljon….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Liikennemerkeissä kaikki ihmiset ovat mustia, voisi siellä käyttää myös valkoihoisiakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Puolueeton tarkkailija!
Vihainen
#4

Olen muutaman kerran joutunut sivustatarkkailijan rooliin havaitsemaan kuinka Turun Varissuolla käy EU -ruokakassien jako. Jono oli noin kaksisataa metriä pitkä, jonka alkupään noin 150 metrin matkalta muodosti muut kuin kantaSuomalaiset jo ennen kuin jako oli edes alkanut. Ovet avattiin ja jako alkoi, tällöin paikalle saapui maastobemarien ja -mersujen armada, joista syöksyi muualtatulleiden mummojen viereen ja jonon ohi ”jälkikasvua” joille myös annettiin kyselemättä kassit! Tämän jälkeen kun mummot olivat saaneet omat kassinsa nämä ”sortoa pakenevat” piikkipulisongit luovuttivat etuilemalla hakemansa avustuskassit näille maahantunkeutujamummoille! Perhe on paras ja kantaSuomalaisista viis! Tämä ei ole siis edes vihervasemmiston nyökkäilemä yksittäistapaus!!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#13

Käykää V-S viherkäiset itse toteamassa! Totuus näkyy kadun toiselle puolellekin!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Itse olen sitä mieltä että toki hädässä olevia tulee auttaa, mutta yhteispelin tulee toimia joka suuntaan ja maailman laajuisesti. Esimerkkinä Ukrainan sota tilanne.

Tukiperäiseen maahanmuuttoon meillä ei kuitenkaan ole varaa ja se on täysin eri asia! Maahanmuutto on ok siinä tapauksessa jos muutto on työperäistä sillä osalle aloista tarvitsemme lisää työvoimaa jota ei suomen maalta tunnu löytyvän vaikka työttömiä on.

Toimiessaan monikulttuurisuus ja erimaiden kansalaisten yhteistyö voisi olla rikkaus mutta silloin kun järjestelmää käytetään hyväksi ja ei sopeuduta maan tapoihin ei homma toimi!

Työn tulisi olla kannattavampaa aina kuin tukien varassa eläminen ja nykyjärjestelmä vaatisi päivitystä turhan byrokratian poistoon, sujuvuuteen. Ottaen huomioon nykyään yleiset pätkä ja keikkatyö mallit sekä yrittäjyyspohjaisen toimimisen.

Uudistaa pitäisi myös palkkatukimalli jolla työllistetään ulkomailta tuotuja tekijöitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000