Perussuomalaiset

Kari Suomalainen

EU - tie ulos muiden maiden määräysvallasta

Tuli taas muille jotenkin yllätyksenä, että Perussuomalaisten tulevaisuuden tavoite on olla irti EU:sta. Hyödyt ovat näennäisiä ja haittamaksuja on koko ajan tulossa lisää. Kuka kumma haluaa olla yhteisössä, joka kohtelee jäseniään näin eriarvoisesti?

Eteläisten maiden talous on ollut jo pitkää huolestuttavalla tasolla ja asiaa korjataan erilaisilla tukipaketeilla sekä muilla helpotuksilla. Esimerkiksi Italia, ei tule pitkään aikaan pääsemään taloudessaan omille jaloilleen. Suomi on luisumassa samaan asemaan, jos jotain muutoksia ei tehdä- Eteläisen Euroopan veronkierto ja muutenkin verojen kerääminen on hyvinkin eri tasoista.

Kaiken huippu on tämä viime aikoina puhuttanut ennallistamisasetus, jonka suurimmaksi kärsijän roolin saa taas Suomi. Hintalappu tälle on 19 miljardia. Suomessa kun ei muka puut kasva, eikä metsäisyys ole riittävällä tasolla, vaikka olemmekin EU:n metsäisin maa. Pahenemaan hiilinielujen katoon helpotus keinoksi esitetään puun tuontia Italiasta, tästä se ilmasto muka paranee.

Yhteisvaluutta euron kriisi on myös tulossa, se kuinka kovaa se iskee, se jää nähtäväksi. Italia on ollut suurin huolenaihe jo pitkään ja niin se tulee olemaan myös jatkossa. Tässäkin EU on ollut voimaton, tai ainakaan talouskurin toteuttamista ei voida vaatia.

Kuten yleensä, joku tässä mättää ja paljon. Sen takia, näille asetuksille pitää sanoa EI. On aika ajaa oman maan etua ja jos se ei käy muille Unionin maille, niin sitten meidän pitää erota tästä yhteisöstä. Meidän ei todellakaan tarvitse ajaa itseämme muiden kustannuksella konkurssiin.

Olisiko nyt jo hyvä aika testata kansan tahtotila ja järjestää kansanäänestys EU erosta? Löydetään tie ulos, ennen kuin on liian myöhäistä.

Kari Suomalainen

eduskuntavaaliehdokas / Häme

Perussuomalaiset

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000