Perussuomalaiset

Kaj Turunen

Emme itse pysty lähellekään sitä, mitä Kreikalta vaadimme

2 kommenttia

On erittäin valitettavaa etteivät työmarkkinajärjestöt pystyneet sopimaan edes neuvottelujen aloittamisesta. Sopiminen olisi ollut kaikille ylivoimaisesti paras ratkaisu.

Hyvästä pyrkimyksestä huolimatta hallitus joutunee nyt toteuttamaan kipeitä leikkauksia mm. työttömyysturvaan ja etuuksiin. Myös veroja jouduttaneen kiristämään, mikä taas jäädyttää talouskehitystä. Tämän vuoksi hallituksen onkin syytä ottaa ohjat tiukasti omiin käsiinsä ja tehdä kaikki ne toimet, jotka työelämäratkaisuissa lainsäädännöllä voidaan tehdä mm. paikallisen sopimisen osalta. Vanhoja rakenteita, ja hyvinä aikoina saavutettuja etuja, on pystyttävä purkamaan silloin kun on pakko. Nyt on pakko. 

Olemme jo hyvässä vauhdissa Kreikan tiellä. Tiellä, jossa jotkut toiset tulevat vaatimaan mitä meillä on tehtävä.

Yhteiskuntasopimuksen kaatuminen voi olla kohtalokasta Suomen taloudelle. Kohtalokkaaksi sen voi tehdä yrityksien reagointi nykytilanteeseen ja erityisesti tulevaisuuden näkymiin Suomessa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Perusäijä
Tyytyväinen
#1

Olisi kyllä parempi puhua valtamedialle RKP ökysäätiöiden verollepanemisesta ja pääomaverotuksen palauttamisesta …

Nyt pitää hyökätä eikä jäädä tuleen makamaan, laitetaan Stuppidot mediamylläkkään mamutuksellaan ja rikkaiden suosimisella !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aarne Matintalo
Utelias
#2

Kaj on oikeassa olisi ollut tärkeää että sopimus olisi syntynyt. Tosiasia on se että duunarien on pakko antaa periksi jossain asiassa. Paperitehtaissa ajettiin aina vaan lisää palkkaa irtisonomisturvasta välittämättä. Se on malliesimerkki työntekijäpuolesta joka ampui omaan jalkaansa. Euroopassa ei ole muita maita kuin pohjoismaat joissa työntekiöillä on yhtä ruhtinaaliset lomat ja palkat. Ruotsissa tosin on Kruunu ja Norjassa öljyä. Saksassa työntekiöiden palkkoja LASKETTIIN kilpailukyvyn nostamiseksi. Työntekiät hyväksyivät asian. Kun joku suuri Suomalainen yritys fuusioituu ulkolaisen firman kanssa, tulevaisuudessa kun toimintoja järjestellään Suomalaiset saavat potkuja koska kulurakenne Suomessa on liian korkea(palkat). Olisi kiva pitää kaikista eduista kiinni jos mailmalla ostettaisiin sitä mitä teemme huippu hintaan. USA:sa työntekijöillä on kaksi viikkoa lomaa vuodessa ja hyvin menee, työt maittaa. Jostain on annettava periksi se on fakta. Toivottavasti se tajutaan AJOISSA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000