Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Poliittinen islam - Sharia

8 kommenttia

Minua syytetään aina välillä taikauskoisuudesta, kun avoimesti vastustan poliittista islamia, joten avataan taas kerran käsite Islam.

Suomen perustuslain 11 § sanoo selvästi, että jokaisella on oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan.

Hyvä näin! Maassamme on jo 1800-luvulta lähtien asunut islaminuskoisia tataareja, eikä asiasta ole mellakoitu, koska he ovat sopeutuneet Suomeen ja olleet pakotettuja elättämään itsensä. He ovat aina olleet samanarvoisia suomalaisten kanssa.

Samainen PL 11 § sanoo myös, että: ”Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.” Siis minareetit ja rukouskutsut eivät sisälly PL antamaan suojaan, vaan jokainen pitköön uskonsa omassa piirissään.

Tämä tuosta islamin uskonnollisesta puolesta.

Asia, minkä sitten unohdamme on poliittinen islam (Sharia), jota ei voida erottaa uskonnollisesta islamista.

Poliittinen islam määrää muslimin suhteet ympäristöön ja etenkin meihin uskottomiin (kafireihin). Koraanista 64 % ja islamtrilogian (Koraani, Siira ja Hadithi) teksteistä 51 % käsittelee tätä aihetta. Islam ei siis ole pelkkä uskonto, vaan oma sivilisaationsa, joka toimii yksityiskohtaisen ohjekirjan (Reliance of the Traveller) opastamana. Teos kuvaa Sharian eli ohjeet siitä, miten muslimin tulee elää ja minkälainen on se yhteisö, jossa muslimi saa elää.

Islaminoppineiden mukaan Sharia (poliittinen islam) on täydellinen, yleispätevä ja iankaikkinen, koska se perustuu Allahin sanoihin eli Koraaniin, sekä Muhammedin sanoihin ja tekoihin (Sunnaan). Suomen laki on tilapäinen, jota poliittiset päättäjät muuttavat vuodesta toiseen, ja siihen muslimi suhtautuu kuin keittokirjaan – näyttelee lojaalia, mutta sydämessään tavoittelee Shariaa ja elää sen mukaisesti.

Profeetta Muhammed on sanonut: ”Olen saanut käskyn taistella ihmiskuntaa vastaan, kunnes kaikki tunnustavat, että ei ole olemassa muita jumalia kuin Allah ja he ymmärtävät, että minä olen hänen profeettansa sekä hyväksyvät kaikki ilmestykseni.”

Tässä on siis selvästi ymmärrettävä se, että jokainen muslimi on velvoitettu tekemään kuten Profeetta Muhammed teki. Ei ole olemassa maltillista tai radikaalia islamia silloin, kun islam on vallassa. On vain radikaali islam, jossa ihmiset elävät Sharia-lain alaisuudessa.

Tanskassa ja Britanniassa on alueita, joissa Sharia on rajoitetusti käytössä ja Saksassa on paikkakuntia, joissa Shariapoliisit valvovat vähempiarvoisten ihmisten eli naisten käyttäytymistä ja pukeutumista kaduilla.

Ruotsi hyväksyy Sharian perustuvina lapsiavioliitot (lue pedofilian) ja polygamian, kunhan ne on solmittu toisessa maassa. Sekä Ruotsissa että Suomessa valtiovalta hyväksyy sen, että muslimit saavat ylempiarvoisina paremman kohtelun kuin kantasuomalaiset. Tämä käytäntö on sopusoinnussa sen kanssa mitä Sharia sanoo muslimin ja kafirin suhteesta, ja tätä oikeutta monet muslimit ovat jo vastaanottokeskuksissa äänekkäästi vaatineet – ja saaneet.

Tänne tulleet islaminuskoiset eivät ole radikalisoituneet, vaan valtaosa tulee kulttuureista, joissa suomalaisen etiikan ja lain vastainen teko on sallittu. Uskoton nainen voidaan kivittää. Jos tyttö kättelee miestä, hän tuo häpeää perheelleen ja hänet pitää tappaa. Mies saa pahoinpidellä vaimoaan ja se on jopa papiston mielestä suotavaa. Seksiorjan pitäminen on sallittua, kunhan hän on länsimaalainen. Varastaminen, tappaminen ja valehtelu on sallittua silloin, kun islamin etu vaatii.

Poliittinen islam on vaaraksi koko länsimaiselle kulttuurille, koska sen tavoitteena on tuhota meidät ja ne ihmisoikeudet, joiden turvin islam leviää maailmassa.

Jos halutaan, että tänne tulleet muslimit integroituvat ja kantasuomalaiset hyväksyvät heidät, kaikki tulijat on asetettava samalle viivalle kantaväestön kanssa ja kiellettävä kaikenlainen poliittis-uskonnollinen julkinen toiminta ja mielen osoittaminen.

Heitä ei pidä ”ymmärtää” uskontonsa takia, koska se on juuri tapa, jolla poliittiselle islamille annetaan jalansija.

Se mitä jumalaa kukin kumartelee omassa kodissaan olkoon sitten jokaisen oma asia.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
#1

Lähi-idän ja Afrikan muslimit eivät näytä oikein sopeutuvan Suomeen.
Eivät kotoudu oikein millään.

Raha ja kaikki ilmaiseksi saatu tietysti kelpaa. Vääräuskoisille kun voi valehdella vaikka kuinka paljon, saadakseen etuja. Suurin etu tietysti on yrittää hankkia Suomen passi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#2

Suomen tulisi ottaa vain pakolaisleireltä oikeita pakolaisia, ei näitä jotka vain lampsivat Suomeen vaatimaan oikeuksiaan. Pakolaisstatus ei saa olla tie kansalaisuuteen vaan kotiin on palattava välittömästi kun se on turvallinen lomailuun. Uskontoa harjoittakoot omissa piireissään eikä suomalaisten pidä heidän edessään nöyristellä. Heidän on sopeuduttava Suomen oloihin tai poistuttava maasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

> Sharia (poliittinen islam) on täydellinen,
> yleispätevä ja iankaikkinen

Sen, mikä on täydellisyyttä ja mikä ei, tietenkin määrittelee ihminen. Ristiriitatilanteessa oikea tulkinta on sillä,
— joka jää eloon vielä sen jälkeen, kun sota kysymyksestä on käyty,
— jonka sosiaalinen asema on korkeampi ja voi asemansa perusteella tuomita ja rangaista eri mieltä olevaa, jolloin tietenkään mitään erimielisyyttä ei alun perin ollutkaan, koska alempiarvoinen muutti mielipiteensä ajoissa,
— jolla on enemmän rahaa (islamistis-kapitalistinen ratkaisu),
— jolla on enemmän aseita (islamistis-militaristinen ratkaisu),
— joka saa tuekseen isomman sotilasliiton (islamistis-demokraattinen ratkaisu).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eerik
#4

Uskonnot ovat paskaa, umpipaskaa.
Kehittymättömien vähä-älyisten ihmisten homma.
Ja tämän pallon asukit ovat mukamas älyllistä elämää.
Paskan marjat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

menetämme tuntemamme Suomen
#5

Ennen kaikkea on aika kauheaa todeta, miten mamut valloittavat mukavia suomalaislähiöitä kortteli korttelilta aika nopeaa tahtia.

Satuin tässä aurinkoisena hellepäivänä istuskelemaan erään lähiön hiljakkoin kunnostetun jalkapallokenttä/lasten leikkipaikka/nuorisotalon avoin piha pienine koripallopaikkoineen alueelle, jossa joitakin pöytä ja penkkiasetelmia oleskelua varten.
En ensin melkein meinannut uskoa silmiäni: somaleita oli jo paikalla joitakin ja niitä valui koko ajan lisää, kaiken ikäisiä, kovaäänisiä lapsia paljon, naisia ja miehiä.
Jotkut miehet olivat ajaneet muutaman henkilöauton hiekkaisen, ison kentän laidalle ja kaivaneet grillin esille!!! Siis olivat tekemässä jotain täysin kiellettyä! Mutta poliisit ovat jo aikaa sitten luovuttaneet mamujen ja etenkin somalien suhteen, eivät jaksa valvoa niitä.

Kantasuomalaisia ei paljon näkynyt. Poistuvat takavasemmalle, kuten minäkin parhaimmaksi näin tehdä.
Mutta näin ei saisi olla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

pöllö
Vihainen
#6

Ruotsissa on jo käynyt niin,maahanmuuttajat on ottaneet osan kaupungista haltuunsa,Suomi näköjään pikkuhiljaa ajautumassa samaan tilanteeseen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Kuuntelin tuossa aamulla erään videotallenteen, jossa nimenomaan puhutaan shariasta. Tuo tallenne kannattaa kuunnella, sillä sen kuunneltuaan tulee käsittämään mitä islamin uskonto voi pitää sisällään ja kuinka ääriuskomaiset haluavat sen tulevan jopa kansallisen lain edelle joissakin heille tärkeissä asioissa.

Tässä linkki tuohon tallenteeseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Onko olemassa muunlaista islamia kuin poliittista islamia?
Eipä taida olla.
Islam on politiikkaa, politiikka on islamin ydin, sharia on islamilaisen politiikan valvontakoneisto, jolla muslimeja ohjaillaan ja määräillään.
Muslimit eivät ole vapaita ihmisiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000