Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Parvekelento on muotia

Niin se taas tapahtui, kun 18-vuotias nainen kompastui kylpyhuoneen kynnykseen, kompuroi olohuoneen läpi, paiskasi parvekkeen oven auki ja putosi vahingossa kaiteen yli. Seurauksena lyhyt lehto, pitkä uni ja erään kulttuurin ohjesäännön mukainen pika-avioero miehen ehdoilla. Näitä kunniaan ja olemattomaan omatuntoon perustuvia pika-avioeroja riittää Ruotsissa, jossa nainen on islamin oppien mukainen sukupuoliobjekti eli tuollainen kuuluisa ”pumpattava Barbara”.

Tämä oli vain yksi monikulttuurin viime viikkoisista tapahtumista, joista Ruotsin valtamedia vaikenee ja Suomen YLE nukkuu prinsessa Ruususen unta.

Alla hieman lisää tapahtumia klaanien ja islamistien valtaamasta turvallisesta hyvinvointivaltiosta. Kaikki nämä tapahtuivat viime viikolla:

– kaksi murhaa,

– kuusi murhan yritystä,

– seitsemän ampumistapausta, joissa neljä loukkaantui,

– viisi puukotettua tuotu sairaalaan,

– kolme pommi-iskua ja

– poliisi ampui miehen.

Autoja poltetaan jo sen verran, että niitä ei enää noteerata eikä poliisi tutki niitä. Ruotsin valtiollinen televisioyhtiö julistaa, että Pariisissa päänsä menettänyt opettaja oli itse provosoinut islamisteja ja syyllistyi näin omaan murhaansa. Samanaikaisesti klaanit julistivat Tenstan kaupunginosaan ulkonaliikkumiskiellon, joka alkaa 18:00 illalla. Sen rikkojat pahoinpidellään. Allahu Akbar!

Ruotsi lupasi vuonna 2015 rajoittaa maahanmuuttoa ja sen jälkeen maahan on tullut yli 600.000 uusruotsalaista nauttimaan oikeudesta ilmaiseen asuntoon, ilmaiseen terveydenhuoltoon, vastikkeettomaan palkkaan ja oikeuteen vapaasti rikkoa maan lakeja. Samalla kymmeniätuhansia eläkeläisiä tonkii kaupunkien jäteastioita ja kerjää ruokaa.

Ruotsi on noussut puomilta ja laskee kohti hyppyrin nokkaa, mutta kukaan ei muistanut raivata alastulorinnettä. Vain painovoiman ihmeellinen katoaminen voi pelastaa entisen suurvallan täydeltä kaaokselta ja islamisaatiolta. Maa ei pysty siihen itse eikä siihen pysty ruotsalaiset. Pitää neuvotella, ottaa kantaa, diskuteerata ja suhtautuu asioihin vakavasti. Sosiaalitantat ja papat vaativat, että maahanmuuttajille annetaan riittävästi rahaa, jotta he muuttuisivat kilteiksi ja sovinnaisiksi ruotsalaisiksi.

Ruotsi on kuin luontoon laskettu siili, joka on nyppinyt piikit selästään ja uskoo, että kettu jättää sen syömättä kun sille puhuu nätisti.

Valtaosa maahanmuuttajista ovat omaa etnistä taustaansa ja kansallisuuttaan kiihkeästi puolustavia ihmisiä ja jos ruotsalainen taikka suomalainen suhtautuisi rotuunsa ja maahansa samalla kiihkolla, hän saisi välittömästi natsin ja fasistin leiman otsalleen.

Samalla unohdamme, että me olemme islamin oppien mukaisesti vain tulevan kalifaatin orjia ja työmyyriä.

Tämä on myös Suomen tie. Tulevaisuutemme takuunaiset ja miehet löytyvät Suomea johtavasta tiputiimistä ja heidän taustajoukoistaan. Olen kuitenkin hieman rauhallisempi Suomen osalta, koska meidän kulttuurissa toiminta on edelleen etusijalla silloin, kun maamme turvallisuudesta on kyse.

Lopuksi kannattaa pohtia, onko tulossa oleva lakimuutos, joka käytännössä mahdollistaisi yli 13-vuotiaiden tyttöjen sukupuolisuhteet tekeillä vain siksi, että halutaan pedata tie islamistien lapsiavioliitoille?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Nimetön
#1

Pahalta näyttää tulevaisuus.

Islam ei sovi Suomeen. Jotenkin näin asia vain on.
Tataarit ovat sopeutuneet, sillä he tulivat aikana, jolloin jokaisen oli itse huolehdittava omasta toimeentulostaan ilman ilmaista rahaa valtiolta.

Jos nyt ei jaettais ilmaista rahaa, niin ei tänne työntyiskään muslimeja pilvin pimein ilmaisen toimeentulon toivossa.

Mustilla ja ruskeilla ihmisillä on omat maansa ja omat maanosansa. On heidän tehtävänsä kehittää omia maitaan ja elää omissa maissaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Kaj , niin tuo tyytyväinen sana on sitä varten , että on hyvä kun kirjoitetaan näistäkin , jutuista jossakin !!? Muuten tilanne on huolestuttava ja vakava ! Nyt viimeistään olisi laitettava , jäitä myssyyn !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kiitos, Kaj, että jaksat.

Ylen ja muidenkin medioiden toimittajat ja omistajat elävät mahtavassa itsepetoksessa. Mikä mahtaa olla syy? Lyhytnäköisesti bisnesvaikuttimet, oman toiminta-alustan tuhoutumisesta riippumatta? Kyvyttömyys vetää johtopäätöksiä keskellä omaa mukavuudenhalua? Ylitsepääsemätön denial, koska?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Carl-Custu
#7

Ruotsissa talouseliitti edistää maahanmuuttoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

tepXO
#4

Ruotsissa vallitsee vapaus, tasa-arvo, rauha ja solidaarisuus. Ruotsi on monikulttuurinen, oikeudenmukainen ja arvoliberaali maa, jossa ihmiset saavat elää vapaasti. Ruotsalainen politiikka on uudistavaa, sallivaa ja yhteisvastuullista. Ruotsi on kestävää kehitystä ja kansainvälistä vihreyttä ja vasemmistolaisuutta. Ruotsi näyttää askelmerkit suomalaiselle politiikalle.

Viitteet: SDP:n, vasemmistoliiton , vihreiden ja RKP:n ”Arvot” ja politiikka. Ruotsin politiikka 1944 jälkeen, Suomen politiikka somaleista Mariniin. Yle. Omat havainnot.

Itseään voi aina pettää, seuraukset ovat realismia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

On se kyllä todellista vapautta, kun mamu-klaani saa noin vain aseteltua tiesulkuja ja voi määrätä ulkonaliikkumiskiellon Tukholman lähiössä! Siis TULKHOLMAN ALUEELLA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#5

Hei. Oi! Kiitos Kaj’kin. Olet taivaan Lahja meille; ketkä haluamme: Herramme Teille. Tosi kiva; haihtuu perkeleen iva. Hän vihaa ”päivänvaloa” ja Pyhän Hengen; paloa. Perkele petaa pakanoillensa nuoria lapsia sukupuoliyteyteensä. Heillä pakanoilla ei ole sitä Sanaa: ”Että meidät on synnissä siitetty, ja olemme synnissä syntyneitä. SIKSIHÄN: Varsinkin pakananuoret elää; kuin elopellossa; tyttöjen ja naistensa kanssa. ”Ei mitään rajaa.” He poloiset luulevat olevansa; melkeinpä paratiisissa, kun heillä on rajattomasti sexsiä. Heillä ei myöskään ole Jumalamme Sanaa: Liha ja Henki ovat sotajalalla keskenään. Siksihän sodissakin: päällystöläiset eivät oikein kieltele poikia väärästä Jumalantahdon vastaisesta sexsistä, koska sodan ”ylipäällikkö” on itse; isä perkele. Meillä on sotimisen alussa jumalan oikeus tappaa vain yksi henkilö; joka on tarttunut miekkaan; ei kahta; mikäli miekkaantarttujia ei ole ollut; samanaikaisesti useampia. Murhaaja ei peri Iankaikkista Elämää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000