Perussuomalaiset

Kaj Granlund

Demokraattinen sosialismi

4 kommenttia

Yhdysvalloissa tehty kyselytutkimus osoittaa, että peräti 69% 1982-2004 syntyneistä nuorista kannattaa Yhdysvaltojen siirtymistä Venezuelan tapaiseen sosialismiin. Puhutaan demokraattisesta sosialismista ja muistetaan mainita, että nuo sosialismin historialliset epäonnistumiset johtuivat vain huonoista johtajista.

Niin se utopia iskee nykyiseen sukupolveen aivan samalla tavalla kun se iski aikaisempiin sukupolviin. Harva tajuaa syntyjään miksi sosialismi ei toimi, joten otan esimerkin:

Oli (tasa-arvon nimissä) tyttö ja poika. Poika istui illat pitkät kotonaan ja pänttäsi edessä olevaan kokeeseen. Hän halusi olla hyvä. Tyttö makasi sängyllään ja näpräsi viestejä kamuille samalla, kun kirjat makoivat sängyn alla. Tuli koe, saatiin tulokset ja poika sai kokeesta täydet 10. Tytön suoritus hylättiin. Koska oltiin juuri perustettu demokraattinen sosialistinen kansantasavalta, niin pojan kympistä annettiin kolme pistettä tytölle, joten molemmat saivat todistukseen seiskan.

Arvaatko miksi sosialismi ei toimi? Älä jatka jos uskot että tuo toimii.

Koko läntinen maailma kulkee kuitenkin hitaasti mutta varmasti kohti sosialismia. Me olemme astuneet katalasti viritettyyn ansaan ja paljon on tapahduttava, jotta muutos saadaan aikaiseksi.

Miten tuo mielipuoli ja väkivaltaa ihannoiva Marx oli asiansa suunnitellut?

1. Siirretään kaikki omaisuus valtion haltuun.

2. Siirrytään ankaraan ja progressiiviseen verotukseen, koska se takaa sen, että yhteiskunnan keskiluokka näivettyy.

3. Tehdään alin yhteiskuntaluokka riippuvaiseksi valtiosta.

4. Lopetataan kansallisvaltiot ja sekoitetaan kansakunnat laajoilla muuttoaalloilla, jotta kansalliset identiteetit murtuvat. Tämä estää vastavallankumouksen.

5. Murretaan yhteiskunnan valtauskonto ja erilaiset instituutiot kuten avioliitto, perhe, yhteisöllisyys jne.

6. Lainoitetaan kansallisvaltioiden toiminta niin, että valtiot tulevat riippuvaisiksi lainanantajista ja lainanantajat ottavat määräysvallan.

7. Langetetaan mielivaltaisia ja yleisen oikeustajun vastaisia tuomioita. Suositaan rikollisia ja tuomitaan uhreja. Näin sekoitetaan käsitteet oikea ja väärä.

8. Perustetaan tiukka kansalaisia valvova ja ilmiantajiin perustuva järjestelmä.

9. Sosialismin tulee opettaa ihmiset vihaamaan sanoi Lenin. On aloitettava nuorista, ja lapsia on opetettava vihaamaan vanhempiaan! Täytyy luoda uusi kieli, jolla kylvämme vihaa ja kammoa kaikkia niitä kohtaan, jotka eivät ole samaa mieltä kanssamme.

Nämä ovat kaikki vihaa myöten Marxin oppeja hieman sovellettuina nykyaikaan. Lukekaa rauhassa ja miettikää kuinka moni näistä jo on toteutunut.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Konna
#1

Uusi maailmanjärjestys…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Juuri tästä on kyse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#3

2, 3, 5, 6, 7, ovat jo toteutuneet 4, 8 ja 9 ovat työn alla. Eikös valtio rahoittanut erään pääkaupunkiseudun kouluja jotta voivat opettaa lapsia urkkijoiksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tarkkailija
#4

Sattumanvaraisia tapahtumia vai suunitelmallista toimintaa. Ihmiset eivät osaa yhdistää tapahtumia ja toimia, vaan uskovat, että ne eivät liity toisiinsa mitenkään (varsinkaan kun ne mediassa perustellaan liittyvän aina talouteen, demokratiaan tai maailmanrauhaan). Ihmiset astuvat helposti ansaan, koska kokonaiskuvan hahmottaminen tuntuu olevan suurimmalle osalle mahdotonta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000