Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Sinä olet syyllinen Suomen kilpailukyvyn rapautumiseen

Valtapuolueiden puoluejohtajatroikka Rinne-Sipilä-Stubb on puolensa valinnut. He syyttävät tavallista kansaa Suomen kilpailukyvyn rapautumisesta, koska palkkoja korotettiin liikaa vuonna 2007. 

Rinne-Sipilä-Stubb syyttävät tavallista kansaa.

Mielenkiintoista on, että Antti Rinne oli tuolloin huutelemassa palkankorotuksia, kun hän itse oli suuri ammattiyhdistyspäällikkö.

Tavallinen kansa on aina syyllinen.

Suomen talouden tuhoajia ovat metallimiehet, opettajat, lähihoitajat, rakennustyöläiset, ahtaajat, lastenhoitajat, sairaanhoitajat ja bussikuskit eli ihmiset, jotka saavat ylettömästi palkkaa ja nauttivat liikaa muita etuja.

Puoluejohtajatroikka unohti tällä kertaa mainita syyllisiksi tavalliset eläkeläiset, koska he saavat liian suuria eläkkeitä. Tavalliset eläkeläiset ovat kaiken kukkuraksi jääneet liian aikaisin työelämästä pois.

Toivottavasti kansa tietää, mitä puoluetta ensi eduskuntavaaleissa kannattaa äänestää.

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2015/02/sina-olet-syyllinen-suomen.html

* * *

HS 4.2.

Puoluejohtajat: Palkkoja korotettiin liikaa kahdeksan vuotta sitten

Vuonna 2007 tehdyt palkankorotukset ovat tärkein syy Suomen kustannuskilpailukyvyn rapautumiseen, totesivat Antti Rinne (sd), Juha Sipilä (kesk) ja Alexander Stubb (kok) peräjälkeen Evan vaalitentissä.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Kokoomuksen ”Sari Sairaanhoitaja”-kampanjan seurauksena jouduttiin myöntämään suuret palkankorotukset – ja Kokoomus sai naiset äänestämään puoluetta – ja pääsi valtaan – valtaan hinnalla millä hyvänsä, kaikki meille – kansantalous ja kansa kärsivät, se on Kokoomuksen linja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kokoomus on suurin syyllinen- ja länenn juoksupojat SDP ja Keskusta- ja rehellisydyen Audin takapenkkiin vaihtanut Arhinmäki – peruselitististä RKP:tä unohtamatta – Euroon liittyminen ilman kansaäänestystä ja perustuslain vastaisesti – sen seuraus alun muutaman vuoden jälkeen liian korkea valuuttakurssi, joka on tehnyt vapaakaupan suosimisen kanssa yhdessä tuonnin suosituksi ja kotimaan tuotannon vientiin ja kotimaahan kannattamattomaksi. Vapaakauppa tarkoittaa kilpailuja jättien kanssa muutenkin epäreiluin ehdoin.

Euro ja vapaakauppa, ja tuhoa nopeuttanut ”Sari Sairaanhoitaja”äänten vastuuton kalastelu – näillä Kokoomus on tuhonnut maamme talouden. Kiitoksia pölhöpopulisteille, jotka ovat Kokoomusta äänestäneet.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

MinultaVarastettuElintaso
Vihainen
#3

Sinä todellakin olet syyllinen Suomen talouden rapautumiseen. Juuri sinä! Opettajat, varsinaiset julkisen sektorin loiset. Mitään ei osata opettaa mutta palkkaa vaaditaan. En kyllä anna ääntäni persuillekaan kun tuollaisia on listoilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000