Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Käytiin Kuopion markkinoilla 19.10.18

1 kommenttia

KIITOS,

Kuopion seudun perussuomalaiset ry:n puheenjohtaja Pia Punkki, kutsusta Ohtaansalmen tältä puolen ehdokkaille Kuopion syysmarkkinoille, jotka oli samalla torin 200-vuotispäivät.

Kuopio, lienee Suomen parhaita ja vetovoimaisimpia toreja, kiistattomasti. Juttua riittää, jopa tuikituntemattomien kanssa. Tällä kertaa puhuttivat syvä pettymys loikkareihin (tämä tulee vastaan aina), hallituksen toilailut, juuri nyt tämä irtisanomissuojan heikentämisestä kummunnut lakkoaalto. Heti huomenna JHL-käyttää lakkoasetta. Omaishoitajien tilanne. Perussuomalaiset vastustavat irtisanomissuoja heikentämistä. (Halla-aho 21.10 Lohjan torilla)

Mukava sattumus, oli tavata samalla reissulla Lapin piirin puheenjohtaja Mika Mikkonen, savolaislähtöinen. Nöyräksi veti se, että savolaisystävät oli kuullut kutsun, ja ainakin Juha ja Ulla, oli ottanut ihan asiakseen tulla tapaamaan. Erityisesti lapsia ilahduttivat ilmapallot, joita jaettiin ihan urakalla. Olisiko jopa ollut niin, että kiteeläinen ilmapallokauppias myhäili tyytyväisenä, kun kauppa kävi hyvin. Tarjonta luo kysyntää.

Kuopiolaiset ovat edelläkävijöitä perussuuomalaisessa perheessä. Heillä on #jotainrajaa teeman värinen teltta. Keltainen kuin Riikan kaulahuivi, mutta ei olla pekkaa pahempia – meillä on keltaiset pipot. 🙂

Tervetuloa Kuopiolaiset Areenan joulumarkkinoille 8.-9.12 Joensuuhun.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Iloinen
#1

Kiitos Jussi, ilo oli myös meidän puolella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000