Perussuomalaiset

Jussi Wihonen

Heinävedellä paluumuuttajia Vihdistä ja Lohjalta

1 kommenttia

Käytiin Heinäveden PS:n kutsumana, toritapahtumassa 7.7. Samalle päivälle sattui suurtapahtuma, paikalliset Vauhtiajot.

Puheenjohtaja Jorma Timonen, oli pannut parastaan: Hakenut Ylämyllyltä Jokipoika-grillimakkaraa, jossa lihaitoisuus 85%. Kyllä kelpasi. Kertoi, että se on heillä (siis meillä) ihan perinne, että paikallista yrittäjää tuetaan. Hienoa 🙂 ja Kiitosta!

Nämä etelen miehet, kertoi että: 50-vuotta on mennyt töissä, mutta nyt on tullut osettua talo, Heinävedeltä, kotipitäjästä. Kun Juuassa pari päivää takaperin kerrottiin samaa, ei voi välttyä ajatukselta että: Suomalainen palaa, työuran jälkeen kotiseudulleen. Ja mikä on palatessa kun jopa talon saa muutamalla kymppitonnilla. Asuminen, on edullista. Tämän puheenjohtaja Halla-aho ottikin vaaliteemaksi: Asumisen, elämisen ja liikumisen kalleuden. Siihen on saatava muutos!

Mikäli on aikaa, viivähtää Heinävedellä? Vahva suositus, erinomaisen kauniista vesistöstä ns. Heinäveden reitistä, josta YLE:kin puffasi eilen.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Heinävedellähän on myös kaksi luostaria, joissa voi myös yöpyä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000