Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Valtuustoaloite koulukiusaamisen ehkäisemiseksi Keravalla

2 kommenttia

Tein valtuustoaloitteen 9.11.2020 koulukiusaamisen ehkäisemiseksi Keravalla:

Aseman Lapset ry:n kehittämässä kiusaamiseen puuttuvassa K-0 toiminnassa kehitetään ja levitetään tehokkaampaa puuttumismallia kiusaamistilanteisiin. Kouluihin tuodaan nykyistä enemmän esimerkiksi nuorisotyön, perhetyön ja sovittelun osaamista. Ulkopuolisesta toimijasta on usein suuri hyöty, etenkin jos vanhemmat ja koulun ammattilaiset eivät ole löytäneet yhteistä näkemystä tai keskinäinen luottamus on heikko.

K-0 toimintamalli ei korvaa koulujen jo käytössä olevia kiusaamisen vastaisia menetelmiä, vaan tukee ja vahvistaa niitä. Usein käytettyjä työtapoja on mm. sovittelu, perhe- ja yksilötyö, koko luokan yhteiset palaverit, vanhempainillat ja tarvittaessa yhteistyö poliisiviranomaisen kanssa. Vuosien 2017–2019 aikana K-0-toimintaa on toteutettu Helsingissä, Lohjalla ja Järvenpäässä.

Me allekirjoittaneet esitämme, että Keravan kaupunki selvittäisi voisiko K-0 toimintamallia toteuttaa Keravalla.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Hyvä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Jounikin. Lapsille teko on hyvä teko, kun se on Herramme Sanan mukainen teko. ”Minkä te teette yhdelle näistä; minun; vähimmistä veljistäni: Sen te teette minulle.” Sanoo meidän Herramme ja Vapahtajamme. Kiitos, Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000