Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Kuntavaalit tulevat - oletko valmis

2 kommenttia

Tulevissa kuntavaaleissa minulla on kolme teemaa:

Turvallisuus: Keravan tulisi olla turvallinen niin juuri koulunsa aloittaneille, kuin ikäihmisille jotka ovat olleet rakentamassa Keravaa omalla työpanoksellaan.

Talous: Hyvin hoidettu kuntatalous on paras mahdollinen tuki ja turva jonka yhteiskunta voi tarjota lapsiperheille, vanhuksille tai pienituloisille.

Tulevaisuus: Vaikka päätökset tehdään tänään, niillä on vaikutuksia kauas tulevaisuuteen. Mielestäni Keravan kaupungin ensisijainen tehtävä on ajaa keravalaisten etua.

Ennakkoäänestys on 26.5.2021. – 8.6.2021.

Vaalipäivä 13.6.2021.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Jounikin. Annoitkin hyvät ASIAT minullekkin Kuntavaaliehdokkaana. Toivotaan Ja Rukoillaan, että nämä hyvät ASIAT menevät, läpi RAKKAAN Suommenmaan. HERRA meitä syntisiä auttakoon, Ja Armahtakoon. Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joku Toinen
#2

Olen valmis, ja numeronkin olen jo päättänyt.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000