Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

GCM -sopimus

5 kommenttia

Yhdistyneet kansakunnat on ajanut kaikessa hiljaisuudessa sopimusta nimeltä global compact for migration, joka on siirtolaisuuteen ja maahanmuuttoon liittyvä sopimus. Sopimuksen tarkoituksena on helpottaa maahanmuuttoa mm. Eurooppaan. Tällä sopimuksella on 23 enemmän tai vähemmän ylevää tavoitetta. Tarkoituksena on saada mm. ihmiset näkemään siirtolaisuuden hyvät puolet ja siinä piilevät mahdollisuudet. Suomi allekirjoittaa tämän sopimuksen 10.12. Marokossa, josta se lähetetään edelleen YK:n yleiskokoukseen hyväksytettäväksi. Asintuntijoiden mukaan sopimus ei ole oikeudellisesti sitova, mutta jos se kerran ei ole juridisesti sitova eikä sitä ole tarkoitus noudattaa, niin aina voidaan kysyä minkä takia se pitää sitten allekirjoittaa.

GCM -sopimus on aiheuttanut ansaittua kritiikkiä. Huolestuneet kansalaiset ovat kysyneet aukeaako tämän sopimuksen myötä Euroopan rajat lopullisesti kolmannelle maailmalle. Ulkoministeriön asiantuntija Renne Klinge antoi iltapäivälehteen haastattelun jonka mukaan näin ei tule käymään, mutta toisaalta hän sanoi tässä samassa haastattelussa että sääntöjen ulkopuolinen siirtolaisuus ei ole kenenkään etujen mukaista ja että sopimuksen allekirjoituksen jälkeen Suomen linjaukset ovat samassa linjassa muiden maiden linjausten kanssa. Toisin sanoen Suomi luopuu osasta päätösvallastaan mitä tulee maahanmuuttokysymyksiin.

Euroopan parlamentin ENF -ryhmä on arvostellut tätä sopimusta siitä syystä että se tekee massamaahanmuuton arvostelusta vihapuhetta, josta voidaan rangaista ankarasti. Tämä ei ole automaatio, mutta sopimus antaa tähän mahdollisuuden. Myös kriittisiltä medioilta jotka arvostelevat maahanmuuttoa, voidaan viedä julkinen rahoitus pois. Tämäkään ei ole automaatio, mutta sopimus antaa tähän mahdollisuuden. Minulle tulee näistä toimenpiteistä mieleeni lähinnä muinainen Neuvostoliitto, jossa järjestelmää ei saanut arvostella. Vaikuttaa siltä että Yhdistyneet kansakunnat haluavat, että maahanmuuttopolitiikka on jatkossa kaiken kritiikin ulkopuolella ja siitä tehdään tabu jota ei saa kritisoida.

Yhdysvallat ja mm. Itävalta eivät allekirjoita tätä sopimusta, koska se rajoittaa näiden maiden itsemääräämisoikeutta. Mitä tekee pieni ja köyhä Suomi. No, Suomi allekirjoittaa – toisaalta voidaan kysyä mitä kansainvälistä sopimusta Suomi ei allekirjoittaisi. Suomalaiset poliitikot perustelevat allekirjoitusta sillä että sopimus ei ole juridisesti sitova. Tällä sopimuksella on kuitenkin poliitista sitovuutta, joka johtaa yleensä muutoksiin lainsäädännössä. Kun otetaan vielä huomioon millä tunnontarkkuudella Suomi noudattaa kansainvälisiä sopimuksia tai Euroopan unionin direktiivejä on todennäköisempää että sopimus otetaan sellaisenaan käyttöön kun sitä ei otettaisi.

Tätä sopimusta on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa. Ainoastaan perussuomalaiset ovat vaatineet tämän sopimuksen tuomista eduskunnan täysistuntoon, jotta siitä voidaan edes puhua. Näyttää siltä että hallituksen tarkoituksena oli että sopimuksesta ei käydä keskustelua eduskunnassa eikä siitä puhuta, vaan Suomen edustaja käy Marokossa allekirjoittamassa sopimuksen, jonka jälkeen se ilmoitetaan kansalaisille ilmoitusluontoisena asiana. Lähestulkoon täydellisestä radiohiljaisuudesta johtuen tai ehkäpä juuri siitä syystä, GCM -sopimusta vastustava adressi on kerännyt internetissä jo 28 000 nimeä joilla vastustetaan tätä sopimusta.

Mikä tässä sitten huolestuttaa? No, Suomi haluaa aina olla mallioppilas ja näin tulee käymään tämänkin sopimuksen kanssa. Toiseksi suomalaisten poliitikkojen näytöt vuoden 2015 siirtolaisuuskriisissä eivät olleet kovinkaan mairittelevia. Silloinhan yli 30 000 ihmistä käveli Suomen rajan yli osittain ruotsalaisten viranomaisten ohjaamina, eikä virallinen Suomi ottanut tähän mitään kantaa – ei ainakaan julkisesti. Ainoa toivo oikeastaan on että muut maat kaatavat tämän sopimuksen, koska suomalaiset poliitikot ovat lähtökohtaisesti vellihousuja, jotka eivät uskalla ajaa oman maansa etua niin kuin esimerkiksi Itävälta tekee. Tulevaisuus näyttää, jääkö Suomelle mustapekka kouraan ja onko Suomella jälleen kerran vanha tuttu hölmöläisen rooli tiedossa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
GCM on yksi juoni islamin levitykseen
Vihainen
#1

GCM on länsimaiden viimeinen niitti. Tuo sopimus on osa muslimi-invaasiota ja toimii osallaan länsimaisen arvomaailman tuhona. Se on osa lännen valloitusta siirtämällä rauhanomaisesti islam lännen sisään. Islamilaisen maailman sisällissodat toimivat suurena apuna islamin tuomiseksi länsimaihin. Uskonnon länteen tuomisen eteen omia maanmiehiä tapetaan.

Kristitty pakistanil. nainen BIBI ei saa kristitystä Englannista turvapaikkaa koska Englanti pelkää maansa muslimien alkavan rähiköidä ! ! ! Olemme jo valmista kauraa näin syvällä kumartamassa vierasta arvomaailmaa jonka tarkoituksena on saada lännestä islamilaiset valtiot.

Nyt ovat SUOMALAISET joutuneet vangiksi viedessään rauhanomaisesti kristinuskoa muslimimaahan. PÖYRISTYYKÖ SIPILÄN HALLITUKSESTA KUKAAN?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

YK – kenen hallinnassa on? Mitkä voimat ohjaavat YK:n toimintaa?

YK on kaapattu!!!

Ainakaan YK ei enää edusta tavallisia kansalaisia, tavallisten kansalaisvaltioiden asukkaita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#3

”Me kannamme vastuuta”, viimeiseen suomalaiseen asti.
Jestas tätä naiviuuden määrää. Mehän käyttäydymme kuin pikkulapset namusedän kanssa.
Röyhkeitä hyväksikäyttäjiä kyllä maailmassa riittää. Niin ikävältä kuin saattakin olla myöntää maailman raadollisuus, niin kyllä realistikin pitää olla. Kaikille ei todellakaan ole puhtaita jauhoja pussissa. Vanhusten luottokorttitietoja onkivista varoitellaan. Kuka varoittaa hölmöjä Valtioita?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

YK on globalistien (vasureiden) hallussa
#4

YK on globalistien (=vasemmiston) vallassa. Konservatiivejä siellä edustaa Obaman jälkeinen Trumpin USA, Australia, Slovakia, Tsekit, Unkari, Puola, Viro, Israel ja joukko muita. Saksa, Ranska ovat vasureiden temmellyskenttää vaikka puolueiden nimi ei sitä ilmennä.
Siksi TRUMP ja nuo Isänmaalliset Konservatiiviset Kansallisvaltiot ovat YLEn ja Suomen median hampaissa….
70 vuotias YKn avustusjärjestö UNRWA on eräs paha esimerkki YKn vasemmistolaisuudesta. Järjestön piti olla väliaikainen ja avustaa Palestiinalaisia.
USA vetäytyi siitä juuri, koska UNRWA rahoittaa Israelin vastaista terrorismia aseineen ja suuuuuurine hamasin päälliköiden palkkoineen. Siitä lohkeaa myös terroristien leskille erittäin hyvä loppuelämän rahoitus.
UNRWAsta on tullut maksuautomaatti. Muutakin filunkia YK tekee Israelia vastaan mutta jääköön se siitä toiseen kertaan.
YK ei ole sotien jälkeen perustanut mitään avustusjärjestöä auttamaan maailmalla olevia juutalaisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomen päättäjät ovat myyriä
#5

Gcm sopimuksesta ei ole ollut minkäänlaista keskustelua!
Koko gcm on vaiettu kansalta piiloon!
Sitä ei ole lehdissä, ei radiossa ei TVssa, ei missään!
Ollaan hiiren hiljaa!

Suomi kuitenkin allekirjoittaa sen vaatimatta mitään muutosta.
MIKÄ PERKELEEN ULKOMAALAINEN KLIKKI SUOMEA JOHTAA?
OVATKO SUOMEN PÄÄTTÄJÄT MYYRIÄ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000