Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Ei Isis -henkilöitä Suomeen

Tänä kesänä mediassa on käyty keskustelua suomalaisista Isis -vaimoista ja heidän lapsistaan. Poliitikot ovat käyneet juupas-eipäs -väittelyä tästä aiheesta ja osa on sitä mieltä, että ainakin lapset tulisi tuoda Suomeen. Sanomattakin on selvää että siinä vaiheessa kun lapset tulevat Suomeen, heidän mukanaan tulevat myös aikuiset. Mikäli nämä naiset ovat syyllistyneet joihinkin rikoksiin heitä ei koskaan tulla saamaan tuomiolle, koska he pukeutuvat kaapuihin eikä heitä voi tästä syystä tunnistaa. Minä väitän että mikäli perussuomalaisten kannatuslukemat olisivat hieman matalemmat kuin ne tällä hetkellä ovat – nämä ihmiset olisivat jo Suomessa.

Nämä Isis -vaimot eivät ole mitään pullan tuoksuisia kotirouvia. He ovat osallistuneet aktiivisesti terroristijärjestön toimintaan ja hylänneet tietoisesti länsimaiset arvot – joita he itse asiassa halveksivat. He ovat opettaneet nämä arvot myös omille lapsilleen. Minusta tässä on kaikkein hälyttävintä se että he eivät kadu mitään. Oikeuspsykiatrit ovat sitä mieltä, että ns. kuntoutuksen perusedellytys on se että henkilö katuu tekoaan. Henkilö joka ei kadu tekoaan on aina potenttiaalinen uusia. Nämä henkilöt eivät kadu niin kauan kun he ovat ns. uskossa.

Isiksen riveissä toimineet henkilöt ovat yhteiskunnalle turvallisuusuhka. Minusta heiltä pitäisi viedä Suomen kansalaisuus pois kokonaan. Nämä Isis -vaimot ovat myös aivopesseet omat lapsensa siihen uskoon, että kaulan katkaiseminen tai vaikkapa ihmisen polttaminen elävältä takaa heille taivaspaikan. Tälläisiä ihmisiä kutsutaan muuten sosiopaateiksi. Sosiopaatin ja psykopaatin ero on siinä että psykopaatti on psykopaatti jo syntyessään, mutta sosiopaatti on kasvanut tai hänet on kasvatettu sellaiseksi.

Minulla on suomalaisille päättäjille kaksi kysymystä. Ensimmäinen kysymys kuuluu seuraavasti: Onko Suomen todella oltava turvasatama terroristeille, jonne voi aina palata kun juhlat ovat ohi? Toinen kysymys kuuluu: Haluaisitko sinä tälläisen lapsen siihen päiväkotiin tai kouluun, jossa sinun oma lapsesi on? Näitä kysymyksiä on hyvä pohtia kun lopullista päätöstä tehdään.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
#1

Hyvä kirjoitus, täyttä asiaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#3

Arvopohjainen kirjoitus !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#4

Keskusta puolue on suurin syyllinen tähän tilanteeseen nyt !
Koska se mahdollistaa Hallituksessa roikkumalla Viher-Kommunisti Perseilijöiden Hallituksessa Suomen tuhoamisen !!!!!!

On Päivän selvää että Kepun kannatus laskee tämän takia kohti 5 % tasoa koska kannatajat on järki porukkaa ,eikä hyväksy tätä perseilyä.
Kaikki syy on Kepun pienen sisäpiirin jotka oman edun takia roikkuu siellä, jos ne lähtee Hallituksesta se kaatuu !!! M;utta ei..
Uusi Puheenjohtajakaan ei tuo muutosta tilanteeseen vaan ne tulee roikkumaan siellä niin kauan että kannatus on 5 % ja Paavo Väyrynen vaihdetaan johtoon.
Kepussa on menossa sama ilmiö kun Persuissa silloin kun Soini meni Hallitukseen myymään persettä ja pettämään kaikki vaalilupaukset !!!
Puolue on syöksykierteessä josta sitä ei voi pelastaa kukaan muu kuin Väyrysen Paavo !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#5

Suomen suurimman puolueen (Persujen ) ja tulevan pääministeri puolueen kannatus nousee vaan …samoin toiseksi suurimman Kokomuksen näiden lisäksi kolmas varma seuraava Hallitus puolue on Kd , Mutta

PERSUT VOISI ISÄNMAAN EDUN NIMISSÄ VAUHDITTAA TÄMÄN MAAN TUHON LOPPUA NIIN ETTÄ LUPAISIVAT KEPULLE HALLITUS PAIKAN SEURAAVASSA HALLITUKSESSA NELJÄNTENÄ PUOLUEENA JOS NE LOPETTAVAT MAAN TUHOAMAISEN NYT HETI LÄHTEMÄLLÄ HALITUKSESTA HETI NYT !!!!

Kepulla ei olisi mitään muuta vaihtoehtoa kuin lähteä hallituksesta , Kepulla on niin raskas organisaatio että 5 % puolueeksi oppositioon tippuminen tuhoaa sen talouden ja ajaa konkurssiin koko puolueen !

Tähänmaahan on saatava Hallitus joka Ei Homouta ,Huumeistuta ja Matuta tätä maata eikä
vetoa Ilmasto perseilyihin talouden alasajossa ja ostovoiman heikentämisessä ja Työllisxyyden tuhoamisessa.

Kepun kannatajat on 10 kertaa Persumpia kuin Kepun nyky linja tästä syytä Kepu romahtaa je Persut nousee !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#6

Tietenkin on hyvä tämä Kepun homo,huume ja matu linja joka ajaa kannatuksen kohti 5 % :a ja Persujen kanatuksen jopa yli 30 % mutta isänmaan etu on otettava huomioon !!!
Suomi ei kestä tätä menoa seuyraaviin vaaleihin asti ,se on pieni lohtu jos Persut on silloin 35 % puolue !!!

Tämä maa on pelastettava ennen sitä siihen on vain yksi konsti houkutella Kepu pois Hallituksesta lupaamalla sille paikka uuteen Persu johtoiseen Hallituksen !!!

Persut on voittajia joka tapauksessa ,Mutta Suomi voi olla häviäjä jos kansan Homottajat ja Hörhöttäjät ja Matuttajat saa jatkaa sikailuaan ja velkaannutta maata kaiken sikailun lisäksi !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Tirkkoselta tarkkaa näkökulmaa. Kyllä kai valinnoista jotakin vastuuta pitää kantaa. Kyllä ovat isis-vaimot tehneet todellakin sellaisia valintoja lähtiessään isis-kelkkaan mukaan, että näin tehdessään ovat jättäneet lopulliset hyvästit länsimaille. Nyt kun ei sitten maailmanlaajuista – eikä oikein paikallistakaan – kalifaattia syntynyt, ollaankin ottamassa taas “rusinat pullasta”. Melkoisia kulttuurishoppailijoita ja burkhan kääntäjiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lapsen/isän oikeudet?
#7

Suuri ongelma on lapsen oikeus isäänsä. Isä voi olla minkä maalainen tahansa.
Lapsen isälläkin on oikeus lapseensa.
Sama koskee äitejä.
Nämä asiat tekevät lapsen mahd. tulosta Suomeen kinkkisen! Lapsi takuulla haluaa isänsä samojen seinien sisälle asumaan. Samoin isä haluaa lapsensa vierelleen!
Sitten kun lapsi on tullut Suomeen, ollaan kysymyksen edessä: voiko is*s-mies tulla asumaan Suomeen.
Takuuvarmaa on se, että perheen yhdistämisiä tullaan tulevaisuudessa tekemään aidon/epäaidon isän kanssa, kunhan lapsi-äiti on ensin oloillut täällä jonkin aikaa hoitamassa terveyttään.

Haluammeko me tänne is*s-perheitä, jotka ovat hylänneet meidän yhteiskuntajärjestelmämme mennen innolla kaikin keinoin rakentamaan meidän arvomaailmamme vastaista yhteiskuntaa? Kun is*s kal*faatin rakentamisesta ei tullutkaan mitään, nyt heille kelpaa meidän yhteiskuntamme sos.turvamme ja ilmaisten asuntojen osalta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000