Perussuomalaiset

Joukamo Kortesalmi

Muuttumaton kepu

Paikallis-kepu on nyt lähtenyt oman vaalikatastrofinsa säikäyttäminä korjailemaan ja kumoamaan vaalikauden aikana tekemiänsä kunnallispäätöksiä. Vikaa tuntuu löytyvän sieltä ja täältä.

Kuitenkin Kortesalmen varoituksen sanat ovat kaikuneet kuin kuuroille korville silloin, kun niitä samaisia päätöksiä on tehty. Minulla taitaa olla paljon kepu-kannattajia valtuustosalissa vaalien jälkeen – vai onko sittenkään? Tuskinpa!

Tässä onkin kyse laajasta ja suunnitelmallisesta kuntavaaliharhautuksesta, jolla äänesi yritetään kepu-kalastaa saman vanhan yksinvaltaisen rappiolinjan jatkamisen tueksi, millä Kuusamosta on jo kadotettu pian Taivalkosken asukasmäärä.

Mikään ei muutu kepulaista vaihtamalla

Keskustapuolue on ollut kautta vuosikymmenten siitä varma tapaus, että mikään siellä ei ole muuttunut. Vaaleissa tulee kerta toisensa perään ääntenkalastelijoita, jotka pannaan säännönmukaisesti vaalien jälkeen ojennukseen. Niin tulee käymään takuuvarmasti myös nyt.

Kaupankäynnissä munaa ei kannata koskaan vaihtaa munaan. Kuntavaaleissa tilanne on aivan samankaltainen: kepulaista ei kannata vaihtaa toiseen kepulaiseen, koska siinä välissä ei synny mitään lisäarvoa!

Jos vanhojen kepu-kellokkaiden linja ei kelpaa, löytää itsensä alta aikayksikön sivuraiteelta. Suoraselkäisimmät oman linjansa edustajat ovat yleensä kepussa tyytyneet yhteen valtuustokauteen.

Muutosta ei siis saada aikaiseksi kepussa miestä tai naista vaihtamalla. Korjaus tulee vain ja ainoastaan keskustapuolue hylkäämällä ja äänestämällä rohkeasti Perussuomalaista uudistavaa voimaa.

Kuusamossa Perussuomalaisilla on tarjolla jättiehdokaslista, josta jokaiselle löytyy passeli ehdokas, ketä voi huoletta tukea ja äänestää. Perussuomalaisissa ei omaa ajattelua nujerreta ryhmäkurilla, vaan mielipiteenvapaus saa kukoistaa.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000