Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Vaalikoneista ja ehdokkaan valinnasta

3 kommenttia

Nyt ollaan jo vaaleissa siinä vaiheessa, että mediat lähestyvät ehdokkaita kysymyspattereillaan. Näin kävi eilen, kun kaksi keskeistä mediaa lähetti kysymyksensä vastattavaksi. Toisessa oli 39 ja toisessa 55 kysymystä. Vielä on odotettavissa paikallistason toimijan vastaava kysymyssarja.

Tämä vaalikonekäytäntö näyttää tulleen jäädäkseen. Vielä jokunen aika sitten tämä lanseerattiin vaalien oheen. Kysymykset ovat pääosin selkeitä vastattavaksi, kun pitää linjansa kirkkana eikä sotke niihin vastauksiin haluaan miellyttää kaikkia. Joukossa on myös ns. vedenjakaja kysymyksiä, joilla saadaan eroa ehdokkaiden välille. Mukana on myös kiitettävästi paikallistason asioita.

Kuinkahan moni kuitenkaan tekee äänestyspäätöksensä pelkän vaalikoneen perusteella? Itse olen parissa vaaleissa jo mukana ollut ja äänestyspäätös on näin ollen ollut helppo tehdä. Ehkä kuitenkin nämä vaalikoneet ovat paikkansa löytäneet.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
#1

Näin pienellä paikkakunnalla,kuin Hankasalmella olen miettinyt vaalikoneiden tarpeellisuutta? Suuri osa ihmisistä tuntee/tietää minut ja asiat joita edustan.Mielipiteeni jää harvoin tulematta julki. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Yli 10 vanhana äänestäjänä ehdotan näin vaalien alla että Hallitus puolue Persujen pitäisi alkaa vaatimaan isoon ääneen että

-Pakolais kiintötä on pienennettävä
-Autovero on poistettava
-Kreikkaan ,Turkkiin ja Ukrainan rahan lähetys on lopetettava

Näin saataisiin ” taas ” Jytky vanhoilla konsteilla ! Kun Puolueella on entisiä näyttöjä näistä lupauksista !!!

t. Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Juuri Äsken Soini sanoi että Osinko verotusta on nostettava (Että sadan rahaa pakolaisille kun Moottoripyörä ja vene vero kaatui )
ja että saadan ajettua työpikkoja maastamme kun sijottajat ja yrittäjät ajetaan Viroon ,käsittämätöntä toimintaa Persulta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000