Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Suomalaisilla on liian hauskaa - huvivero takaisin

Näin ilonpidon päivänä kannan huolta valtion verotuloista. Ilmiselvästi kansan moraali on päässyt rapautumaan aiempiin aikoihin verrattuna, kun yks’ sun toinen hymyilee kadulla kulkiessaan. Heillä on silminnähden hauskaa.

Eihän tällainen meno käy eikä voi jatkua. Suomalainen identiteetti kärsii tästä ennen pitkää. Ennen kaikkea olen huolissani Suomen maineesta ulkomailla, jos kuva synkeästä Jukolan Jussista murentuu.

Ehdotan hyvin vakavasti *virn huviveron palauttamista koskevaksi kaikkeen hauskanpitoon. Näin saadaan myös valtion talous tasapainoon ja turha lystinpito aisoihin. Virkamiehet voisivat ensi töikseen ryhtyä valvomaan vitsien kertomista ja myymään kymmenen euron hintaisia huviveromerkkejä. Paremmille vitseille, jotka hymyn lisäksi naurattavat veron voisi tuplata.

Vakavampia aikoja odotellessa…

Historiasta – Huviveron piiriin kuuluivat mm. konsertit, lavatanssit, teatterit, elokuvat ja tivolit. Huviveron tarkoitus oli velvoittaa huvitilaisuuksien järjestäjät ja välillisesti myös yleisö osallistumaan yhteiskunnan palvelujen kustannuksiin. Suurimmillaan se oli 50% esim. tanssilipuissa. Huvivero poistui 1.1.1981.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000