Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Kylmä sota on päättynyt - Trump ja Kim kättelivät

2 kommenttia

Olipa hieno herätä tähän aamuun, kun kuvissa näkyi Trumpin ja Kimin kädenpuristus. Sitten Korean sodan eivät USA:n ja Pohjois-Korean päämiehet ole tavanneet. Nyt se on sitten tapahtunut. Tämä on askel maailmanrauhaan ja antaa toivoa, että maailma on taas parempi paikka elää. Linkki: Kädenpuristus Iltalehdessä: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806122201007528_ul.shtml

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Hillary the Queen
Iloinen
#1

Jos siellä olisi ollut Hillary, niin hesarin ja ylen toimittelijat olisivat jo kilvan ylistämässä MAAILMAN SUURINTA JOHTAJAA!!!!!!

No tämä on vain punavihreän piipertäjän unelmaa. Todellisuudessa Hillaryn johdolla oltaisiin jo kovaa vauhtia käymässä kolmatta maailmansotaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Eiks kylmä sota päättynyt jo ajat sitten?

Nyt kai käydään uuden ajan kyber-, netti-, info-sotaa. Tai jotain sinne päin. Taloussotaa ainakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000