Perussuomalaiset

Jarmo Nahkamäki

Korkeakulttuurin hinta Jyväskylässä

4 kommenttia

Jyväskylän Kaupunginteatteri ja Sinfoniaorkesteri ovat toimineet jatkuvasti veronmaksajien merkittävällä tuella.

Teatterin tulot olivat viime vuoden tilinpäätöksen mukaan 1,461 Me ja menot 6,142 Me eli nettomeno 4,681 Me. Orkesterin tulot olivat tuolloin 0,446 Me ja menot 3,228 Me eli nettomeno 2,782 Me.

Yhteensä verorahoja käytettiin vuonna 2019 teatteri- ja sinfonialaitosten tukemiseen 7,463Me.

Jyväskylän kaupungin tilinpäätös osoitti alijäämä 31,2 Me. Edellä olevasta saadaan laskemalla, että teatteri- ja sinfonia muodostivat alijäämästä noin 24%.

Kulttuuria pitää olla, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Presidentti Koivistokin totesi, että jotain tarttis tehdä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Jarmokin. Kyllä: Ei mitään tuollaisia ’kotkotuksia’ verovaroilla; kuten ei ylenkään; veronmaksajan taskusta; väkistenviemistä saa tehdä. Näin; Julmatat: ’Valtiolliset; vääränlaiset, viralliset varkaudet pitää saada: pikimmiten poistettua.’ Meidän suomalaisten elämäntapa: Kiireesti; Terveelle, Rehelliselle; Raamatulliselle, (hyväksikoetulle,) pohjalle. Näille vieraille maahantulleillekkin tulisi sanoa; että se; että olette saaneet täällä ’kylpeä’: ’raha-ammeissa’ on ollut mahdollista; koska; esivanhempamme; ovat rukoilleet ja omaksuneet; jokapäiväiseen Elämäänsä Raamatun Sanan, siksi Hallituskin; pystyi avaamaan teille; liiankin auki; meidän; ’rahahanan.’

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#2

1993 valmistui Suomen kansallisoopperan rakennus Helsingin Töölöön. Noina aikoina kerrottiin, että jokaista yleisötapahtumaa tuettiin verovaroista 500mk:lla per jokainen katsomon istuinpaikka.

Vuonna 1993 500mk oli iso raha. Vuoden 2019 tasoon laskettuna 121€.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Jarmokin. Kyllä täällä on meitä ihmisiä, joita voisimme sanoa; Runsaalla ’Kulttuurilla’ kyllästetyt; Oma elämä heillä; on jo teatteria, kun katsoo sitä Jumalan näkökulmasta ja vielä varastetaan toistenkin ihmisten rahat ja; ’Lähetys-saarnaajan’ lailla pukataan sydämiin vielä lisää; teatteria; pelkästään; melko; pahanlaista pakanuutta, joka ei oo; meille mitään uutta.. Sanotaanpa näin: Kadotukseen meneville; Jeesuksen jo maksneille; Kuinka kauan pukkaatte meihin; 5-G:tä ja muuta; ionisoivaa, syöpää ja tukehtumiskuolemaa aiheuttavaa sairautta? ’Koska olemme; kypsää lihaa teidän syödä meitä; te ihmissyöjä ja yrittäjät; perkeleelle; yrittävät; myöjät.’ Sinustakin helvettiin menijä on maksanut Jeesus Kristus saman voitokkaan hinnan, kuin minustakin. Lyö pillisi pussiin aikanaan, niin varmaasti; taivaassa tavataan, ja, ett; saa; juudan osaa; sä; kauheaa; vaan; taivaan ovi sulle; aivan varmasti; tulee avautumaan. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Justnäin
Hämmentynyt
#4

En haluaisi nähdä perussuomalaisia junttipuolueena vaan kansallisen identiteetin vaalijana. Siihen kuuluu oleellisesti laajalti musiikin ja muiden taiteiden todelliset osaajat jotka pärjäävät maailmankin mittakaavassa. Nokia oli hetken pyrstötähti mutta Sibelius on lähes ikuinen, kumpikohan tunnetaan maailmalla vielä sadan vuoden päästä. Verovarojen jakamisessa pitää olla tiukkana ja vaatia sekä laatua että tulosta. Paljon on varmastikin karsittavaa joka momentilta, kaikenlainen hömppä ja harrastelu voidaan jättää markkinavoimien tai sosiaalitoimen hoidettavaksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000