Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Putinilla ja vihervasemmistolla sama harrastus: nazis raus!

Kirjoitellaanpa tässä nyt blogi joka on vähän niinkuin salapoliisiromaani. Huono sellainen kun jo otsikko paljastaa mikä yhdistää vihervasemmistoa ja Putinia.

Vihervasemmiston natsijahti on vähän kuin Punakaartin marssi. Siinä lauletaan Urhojansa kansanvalta työntää esiin kaikkialta. Uudistetussa marssissa sama kohta kuuluu Natsejansa vihervasemmistovalta löytää aina kaikkialta.

Facebook 6.12.2016. Maria Ohisalo: Tuore Vihreiden nuorten puheenjohtaja Iiris Suomela kirjoittaa hyvin. Lähden itsekin Iiriksen ja monen muun mukaan, koska en vain voi antaa kotikaupunkini katuja natseille. Minäkään en käytä termiä kevyesti, nyt käytän, koska jos emme koskaan asetu heitä vastaan, seuraukset voivat olla pahat. Historian pitäisi opettaa meille jotain.

Ja uudelleen 15.6.2019:

Maria Ohisalo vihreiden puheenjohtajaksi: En pelkää trolleja, en pelkää natseja – Yle seurasi puoluekokousta Porissa.

Mainittakoon että kokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Fatim Diarra jonka mukaan ainoa syy maallemuuttoon on, no antakaamme hänen itse kertoa.

Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on ankeata, ainoa syy muutta sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua.

Iiris Suomela twitterissä ennen puoluekokousta:

Puoluesihteeriehdokas @veliika: ”Olen mukana politiikassa, koska ilmastonmuutos ja natsit on pysäytettävä.” Paremmin ei voisi kiteyttää! Tuore pj

@MariaOhisalo

kertoi, että hän ei pelkää trolleja tai natseja, koska hänellä on meidät. Näin sen pitääkin olla! #vihreät

Twiitissä mainittu @veliika viittaa Veli Liikaseen joka valittiin kekkereissä puoluesihteeriksi.

Seuraavaksi seuraava vihreä joka näkee natseja. Tino Singhin 2017 kuntavaaleissa käyttämä iskulause: ”Tehdään Helsingistä parempi paikka – Äänestä natsit ja rasistit pois valtuustosta”.

Ei pidä antaa kunniaa natsijahdista yksin vihreille. Myös vasemmistoliitossa ollaan äkeitä totalitaarisen järjestelmän vastustamiselle kunhan kyse ei ole kommunismista. Kommunistien gulagit ja imperialistiset hyökkäyssodat lienevät sitä parempaa totalitarismia. Eikä mediaakaan haittaa että eduskunnassa istuu fuuHD totalitaarisen aatteen kannattaja kunhan kyse on kommunismista. Anna Kontula on julistautunut kommunistiksi.

Vasemmistonuorten sivulta 5.12.2020. Tänä itsenäisyyspäivänä uusnatsit eivät marssi kaduillamme. Fasismin vastaiset mielenosoitukset ovat viime vuosina vieneet onnistuneesti tilaa natsien propagandalta kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Uusnatsien marssin peruuntuminen on positiivinen askel kohti totalitarismista vapaata yhteiskuntaa, jossa ihmisvihan liikkeissä ei ole mitään normaalia.” toteaa Vasemmistonuorten puheenjohtaja Liban Sheikh.

Eikä tämä ole ainoa tapaus. Vasemmistoliitto löytää natseja kokoomusta lähellä olevasta satiirijulkaisu Päivän Byrokraatista.

Läntisen alueen ex-toiminnanjohtaja Misha Dellinger julkaisi kannanoton PB:n poliittisesta suuntauksesta twittertilillään 18.2.2020. En tiedä miten sosialismi liittyy siihen, että PB ei ole edes ”varttinatsi” vaan ihan fullHD uusnatsi, holokaustinkieltäjä jne. Kyseinen twiitti oli sakeudessaan sieltä kevyemmästä päästä. Raskaampaa osastoa edustivat tappouhkaukset joita Dellinger julkaisi Crusty Old Seadog tilillään: ”natsit pitäisi ampua ilman armoa” ja etenkin Jussi Halla-ahon kaltaiset ”fasistit” pitäisi tappaa. ”Natsien” lisäksi myös ilmastonmuutoksen epäilijät pitäisi ampua. Koska kyse oli vasemmistoliittolaisesta uhkailusta ne olivat ilmeisesti sitä parempaa plaatua.

Asian edettyä valtakunnansyyttäjälle valtakunnansyyttäjä päätti olemaan toimimatta asiassa: Vasemmistoliiton ex-paikallisjohtaja vapautui rikosepäilystä – Syyttäjä: Kiihottamis­pykälän tarkoituksena ei ole suojata ilmaston­muutoksen kieltäjiä eikä natseja

Valtakunnansyyttäjä päätti olla nostamatta Twitter-viesteistä syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Jäipähän Toiviaiselle enemmän aikaa tulkita Räsäsen puheita.

Kun kepusta pitää löytää natsi, laittakaa sossu asialle.

Natseja tutkinut Jokisipilä kommentoi demarin paitakohua: ”Kansanmurhan rinnastaminen Suomen pääministeriin on todella mautonta

SDP:n jyväskyläläinen varavaltuutettu Jani Närhi seisoi lauantaina puolueensa teltalla paidassa, jossa on pääministeri Sipilän (kesk.) kasvot sekä iskulause ”arbeit macht frei”.

Ei kai vihervasemmisto tyhjää puhu. On niitä natseja oltava jossain ja paljon. Miksi turhaan maalata hakaristiä seinälle?

Vastakaikua natsipuheet ovat saaneet lähi-idässä eli Venäjällä. Venäjä on perustellut hyökkäystä Ukrainaan löyhästi esimerkiksi maan liialla lähestymisellä lännen kanssa, mutta myös uusnatsismilla. Putin aloitti omien sanojensa mukaan Ukrainan denatsifikaation 24.2.2022.

Ukraina ei ole ainoa maa josta Venäjä on löytänyt natseja. Myös naapurimaastamme Ruotsista niitä löytyy. –Me olemme natsismia vastaan, he eivät, kuuluu kampanjan tunnuslause. Tuntuuko tutulta Ohisalo, Suomela, Singh, Liikanen, Dellinger, Sheikh ja Närhi? Astrid Lindgren oli yksi mainituista. Onko koko Lindgrenin tuotanto kirjoitettu mielentilassa Kraft durch Freude? Onko niin että punatukkainen feministien sankari Peppi Pitkätossu ilmentää valkoista ylivaltaa? Punatukkaisethan ovat iholtaan vaaleampia ja palavat helpommin kuin tummahiuksiset euroopanamerikkalaiset (käytän ohessa poliittisesti korrektia ilmaisua valkoisista rasistisen kaukaasialaisen sijaan aivan samalla tavalla kuin Jenkeissä jossa mustat eivät ole mustia vaan afrikanamerikkalaisia). Kirjan uudistamattomissa painoksissa kerrotaan että hänen isänsä on neekerikuningas. Nämä ilmeisesti riittää. Ja vinkkinä vihervasemmistolle: älkää menkö IKEA:an. Sekin oli kampanjassa mainittu. Venäjällä on tuplasyy mainita IKEA. Onhan sen tunnusvärit samat kuin Ukrainan lipussa.

Onko niin että Venäjä on sekottanut natsien kirjaroviot nykyisin uudempaan ruotsalaiseen perinteiseen kuuluvaan autojen polttamiseen. Nytkin Pääsiäisen aikana niitä jälleen roihusi reippaasti. Ongelmana on se että tuskinpa natsit siellä tikkuineen riehuivat.

Vai riehuivatko? Haluaako vihervasemmisto vastata kysymykseen? Hyväksyykö vihervasemmisto denatsifikaation? Hurraavatko jopa sille? Onko vihervasemmiston puheet olleet viesti Putinille: YYA, YYA, Helsinki, Turku, Jyväskylä ja Suomi on puhdistettava natseista. Johtivatko ja johtavatko puheet Putinin hyökkäykseen? Olisiko vihervasemmiston syytä ottaa sananvastuuta natsittelustaan?

Tekstin aiheet:

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja