Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Biden kykenemätön selviämään toimistaan ilman ohjeita

Tässä muutama päivä sitten uutisoitiin Bidenin kaatuneen pyörällä. Yle: Turvamiesten autettua Bidenin ylös maasta, hän totesi olevansa kunnossa. Hänen kertoi varpaiden jääneen kiinni polkimeen. Biden jatkoi keskustelua väkijoukon kanssa.

Miksi hän ei irrottanut oikeaa jalkaa polkimesta? Mahdollisesti siksi että hänellä ei ollut käytössään lunttikorttia joka olisi kertonut miten toimia kun pyörällä pysähdytään. Biden irroitti vasemman jalan polkimelta, laski sen maahan ja kaatui sen jälkeen oikealle puolelle.

Biden on käyttänyt usein lunttikortteja. Niissä on kerrottu kuvan kera mille toimittajalle annetaan puheenvuoro ja mitä vastata toimittajan kysymykseen. Nyt on menty vielä pidemmälle.

Tuoreessa tapaamisessa tuulivoimalajohtajien kanssa Biden tuli vahingossa vilauttaneeksi korttiaan kameralle.

Ohjeet kuuluivat seuraavasti:

Saavut Roosevelt-huoneeseen ja tervehdit osanottajia.

Istut omalle paikallesi.

Lehdistö saapuu.

Annat lyhyen kommentin lehdistölle (2 minuuttia).

Lehdistö poistuu

Kysyt AFL-CIO:n johtajalta Liz Shulerilta kysymyksen (Huomio, Liz osallistuu etäyhteyden kautta)

Kiität osanottajia

Poistut.

Missä otsikot Iltasanomat, Iltalehti, Helsingin Sanomat, Yle ja niin edelleen? Eikö ole minkään luokan uutinen että Yhdysvaltain presidentti on niin dementoitunut ettei selviä toimistaan ilman lunttikorttia? Daily Mail uutisoi tapauksesta jo viisi tuntia sitten. Daily mailin lisäksi mm. Newsweek, New York Post, Independent, Express, Telegraph ja Times ovat uutisoineet tapauksesta toisin kuin maailman vapaimmaksi mainittu suomalainen media. Suomalainen media käytti vapauttaan hyväksi ja vaikeni asiasta.

Kertoo hyvin paljon median puolueellisuudesta. Jos Trump olisi tehnyt saman olisimme saaneet kuulla siitä koko Juhannusviikonlopun.

Joka tapauksessa hyvää Juhannusta. Pysykää kuivina.

Tekstin aiheet: