Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

SDP kantaa vastuun pitkittyneestä Postin lakosta!

5 kommenttia

Suomi on turhaan kärsinyt Postin lakosta ja nyt näistä tukilakoista.
Täysi tuki PAU:n lakolle, mutta SDP oisi voinut jo kesällä estää PAU:n lakon ja tukilakot.

PAU on joutunut jo vuosien ajan seuraamaan ja kärsimään palkkojen alentamista, työtehtävien siirrosta alihankintaan ja töiden siirrosta ulkomaille.
Lopulta mitta oli täynnä ja lakkoihin oli mentävä. Täysi tuki PAU:n oikeuetulle lakolle millä on myös kansan tuki.

Kesällä hallitusvastuuseen nousi SDP ja omistajaohjausministeriksi tuli SDP:n Paatero. Omistajaohjausministeri ei ole sanonut selvästi tahtoaan.
Elokuussa siirrettiin 700 pakettilajittelijaa huonomman sopparin alle. Paatero sanoo että ei hyväksyt, mutta onko sanonut että pitää peruuttaa toimenpide tai ottaa PAU:n sopimus voimaan Posti palvelut Oy:ssä? Omistajan pitää sanoa ajatuksensa niin selvästi että menee perille. Jos Postin hallitus ei toimi Paateron ohjeiden mukaan, niin pitää erottaa hallitus. Pääministerin pitäisi toimia ja antaa tuki ja koko Suomen hallitus yhtenäisenä voisi sanoa omistajan kannan.

Tämäkin oli turha välivaihe, kun 4 vanhaa partaa yritti solmia sopimusta 700 pakettilajittelijan osalta. Ihan hyvä sopimus, mutta Medialiitto ei voinut hyväksyä, koska olisi jäänyt kumileimasimeksi.

Pääministeri ja omistajaohjausministeri kantaa raskaan vastuun tukilakoista, jotka alkoivat ja vaikeuttavat ihmisten elämää turhaan.

Pääministerillä ja omistajaohjausministerillä on ollut ratkaisun avaimet koko ajan. Tarvitaan omistan päätös.

Postin hallitus pitää erottaa, jos ei toimi omistajan tahdon mukaan

Miten omistajalla voi olla näin vaikeaa sanoa omistajan tahtotila? Hallituksen aitiosta voidaan sanoa: ei kannateta työehtoshoppailua Suomessa!

Miksi on niin vaikea Postin omistajana sanoa, emme kannata työehtoshoppailua! 700 pakettilajitettelijaa pitää siirtää PAU:n sopparin alle.

Jos vastaavia tapauksia suunnitteilla, keskeyttäkää. Paateron pitäisi kertoa: tämän hallituksen aikana ei sallittua.

Alihankintaan ei siirretä enää yhtään työtehtävää Posti konsernissa.

Ulkomaille ei siirretä toimintoja Posti konsernissa

Hyvä SDP! Toimintaa tarvitaan. Hallituksessa ei voi olla jos ei tee päätöksiä!

Kunhan lakot saadaan pois, niin pitää katsoa ja pienentää Postin johdon ylimitoitettuja palkkoja ja palkitsemisia. Ylisuuret palkkiot ei ole kenenkään etu.
Tässä on vielä ollut kummallisuus mitä enemmän palkkoja pienennetään sitä suurempia palkkioita johtajille!

Pääministeri Rinne kertoo Ylellä, ettei hänellä ole mitään tekemistä Postin työkiistan kanssa – ottaa jyrkästi kantaa myös ministeri Paateron rooliin sotkussa
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rinne-ylella-paaministerilla-ei-ole-mitaan-tekemista-postin-tyokiistan-sovittelussa-toivoo-osapuolilta-vastuullisuutta/7635826

Löytyy myös puheenvuorosta:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jariekilpinen/sdp-kantaa-vastuun-pitkittyneesta-postin-lakosta/

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Millä se sdp pienellä , on nykyisin kirjoitettava , kantaa vastuun ei yhtään millään !? Se on niin pahasti , hyväveli verkostunut kumppaneihinsa !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Postilla/Hallituksella on Pallo Pahasti Huhassa !?! Näinköhän se jostain löytyisi ?!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#3

Rinteen on hyvä sanoo ihan mitä vaan,kun itsellä ei ole minkäänlaista hätää taloudellisesti.Kyseisen pääministerin palkkahan nousi heti,yli tuhannella eurolla,kun astui virkaan.Ja näistä neljästä vanhasta konkarista,jotka yrittivät selvittää postin kiistoja.Onhan tämä aikas kummallista,että valtakunnan sovittelija tavallaan ohitettiin.Eikä hänen ammattitaitoonsa luotettu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Yritysten, myös Postin hallituksen tehtävänä on katsoa Yrityksen etua pitkällä sihdillä, että se menestyisi myös tulevaisuudessa. Tässä mielessä Hallitus ei voi toimia sosiaalitoimistona, vasinkin jos se on tultava toimeen niillä rahoilla joita se markkinoilta onnistuu nyhtämään. Postille on annettu tulostavoitteet omistajan taholta ja niitä mm. Postin eronnut toimitusjohtaja toteutti. Näin se vaan menee.
Toinen asiahan on, jos kaikkeen toimintaan otetaan sosiaalinen näkökulma, eli kaikkea tuetaan. Rinteen Hallituksen puheissahan tuo tuki, tuki, tuki vilahtelee vähän joka välissä. Entisten asumis/opiskelu toimeentulo/kotouttamis/maatalous/työtömyys ym. tukien lisäksi. Kivaahan tuo jakaminen tietysti on, mutta tällaista vanhaa jäärää hirvittää, mistähän ja keneltä ne rahat kaivetaan? Eu:n jäsenmaksujen lisäksi.
Vielä Postista. Ikävä juttu, mutta nurkan takana vaanii mm. PostNord, Shenger, DHL, Matkahuolto ym. kilpailijat. Heillä menee nyt lujaa!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#5

Joo,näpit palaa että poskia kuumottaa jo pitemmältä ajalta ” että voihan Itella” tapaan kun alkoi tietty vedätys tiettyyn suuntaan – kasvaessaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000