Perussuomalaiset

Jari Kilpinen

Miksi ei varauduta tarpeeseen vanhusten palveluissa?

3 kommenttia

Miksi ei vanhusten palvelussa odoteta että palvelua tarvitaan tai terveyspalveluissa tai hammaslääkäri palveluissa?

Porilaiset varautuivat että laittomia maassa olijoita olisi majoitusta tarvitsemassa runsaasti, mutta Kesä–elokuussa hätämajoitus maksoi Porin kaupungille 47 384,79 euroa, ilmenee Suomen Punaisen Ristin kaupungille toimittamasta laskusta mutta todellisuudessa 6 eri henkilöä käytti. Miksi tähän varataan ja ennakoidaan näin paljon?

Miksi porin kaupungin hallitus ei varaudu vanhusten palveluun samalla tarmolla? Miksi ei ole odottamassa tyhjiä vanhusten paikkoja, jos vanhukset tarvitsisivat palvelukoti paikkoja? Miksi päin vastoin ei ole yhtään vapaana?

Miksi porin kaupungin hallitus ei varaudu terveyspalveluihin samalla tarmolla? Miksi ei ole terveyskeskuslääkäreitä ja sairaanhoitajia odottamassa terveyskeskuksissa vapaana jos kaupunkilainen sattuisi tarvita apua?

Miksi porin kaupungin hallitus ei varaudu vuokra-asuntoihin samalla tarmolla? Miksi ei ole kaupungin vuokra-asuntoja tyhjillään, jos joku kaupunkilainen sattuisi tarvitsemaan vuokra-asuntoa?

Miksi on niin eriarvoista ja vielä väärin päin. Kunnan ensisijainen tehtävä on hoitaa omat kuntalaiset.

Toisekseen tehdään turhia uusia majoituspaikkoja laittomille. Heidät voitaisiin hätä-majoittaa poliisin toimesta ja poistaa maasta. Pitää muistaa he ovet saaneet kielteisen oleskeluluvan. Jos halutaan tarjota muuta palvelua kuin poliisi, miksei VOK:eihin eroiteta laittomille suljettuja osastoja joista pian poistetaan maasta?


Miksi omat kansalaiset ja kuntalaiset laitetaan päättäjien osalta huonompaa asemaan kuin laittomasti maassa olijat?

Kirjoitus löytyy myös puheenvuorosta:

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246721-miksi-ei-vanhusten-palvelussa-odoteta-etta-palvelua-tarvitaan

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Kysyppä persulta, vaikka Tom Packalenilta, ” miksei VOK:eihin eroiteta laittomille suljettuja osastoja joista pian poistetaan maasta?”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihainen
#2

Tämä koskee kaikkia kuntia ja kaupunkeja:

Miksei kunnan hallitus samalla tarmolla tarjoa vanhuksille palveluita, terveyskeskuksissa lääkäripalveluita kaupunkilaisille?
Miksi laittomille tarjotaan ensin palvelut vasta sitten kaupunkilaisille jos riittää? Miksi laittomat on paremmassa asemassa kun omat
kaupunkilaiset? Kuntalaiset jonottavat terveyskeskuksiin, palvelukotipaikkoja ei ole halukkaille kunnan vanhuksille, vuokra-asuntoja ei ole halukkaille kuntalaisille? Hammaslääkäriin jonotetaan kuukausia. 6 kk:den kuluessa pitää päästä vasta jatkohoitoon. Miksi varaudutaan sellaisella tarmolla laittomiin? Jos ei tarvitse varautua kuntalaisten tarpeisiin, miksi varautua laittomiin, jotka jo saanut kielteisen oleskeluluvan?

Laittomat kuuluu poliisin säilöön ja pikainen palautus kotimaahansa.

Myös kansanedustajat voisivat herätä, kenen palvelut ovat tärkeimpiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#3

Niin siinäpä kysymys =Miksi ??! Eikä näytetä välitettävän millä ihmeen/keksityillä verukkeilla tänne on tultu !? Kyllä nyt viimeistään tulee , ryhdistäytyä !? Heti presitentin vaaleis lähtien !! Vanhat pressat vaihtoon/ym. Päättäjät !? Ja PerusSuomalaiset kehiin, eiköhän se siitä ??!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000