Pipovaara
Saapuiko Trumpin myötä Suomeen Vihreiden uusi politiikka muoto eli lakkipolitiikka? Ennen oli kyllä karvalakkilähetystöjä. Näillä tarkoitettiin maaseudun miehiä jotka tulivat Helsinkiin selvittämään oman kylän epäkohtia. Taisipa Talvivaarastakin käväistä tällainen lähetystö eduskunnassa. Amerikassahan kaikki on suurta, niin myös Trumpin lippalakit joissa lukee kissan kokoisin kirjaimin MAKE AMERICA GREAT AGAIN.
Suomessakin näitä lakkeja on näkynyt. Enemmän on suomalaisten nuorten päässä tuttu ja turvallinen Karjala-lippis. Olipahan joku kokeillut tällaista Amerikan lakkia ja mennyt syömään paikalliseen hampurilaispaikkaan jossa työntekijä oli tästä suuttunut ja kirjoittanut Twitteriin. että olisipa tehnyt mieli sylkäistä tämän lakkihenkilön hampurilaiseen. Se viestihän lähti heti kiertämään sosiaalisessa mediassa päätyen lopulta esimiehen tietoon ja työsuhteen päättymiseen.
Ei hampurilainen ehtinyt jäähtyä kunnolla kun uusi lakkiskandaali ravisteli poliittista kenttää, tällä kertaa kyseessä oli kylmän sään asuste eli pipo. Se sattui olemaan Suomen Pääministerin päässä ja siinä luki Terrafame. Ei Pääministeri kerinnyt riisua tuota pipoaan päästään, niin heti oli Ville Niinistö valmiina nimittelemään pääministeriä Terrafamen mainosmieheksi. Ilmeisesti silloin kun Ville Niinistö vieraili silloisessa Talvivaaran kaivoksessa, sieltä ei annettu Villelle pipoa kotiin viemisiksi vaan lainaan vain iso oranssi kypärä. Liekö tästä pipohommasta niin suivautuneena hän alkoi arvostelemaan pääministeriä mainosmieheksi.
Oliko kovan oppositiopoliitikon viestillä tarkoitus lopettaa Pääministerin työsuhde? Tässä hän epäonnistui. Jopa korkeasti koulutettu professori on saatu sotkettua tähän pipoepisodiin. Taitaa olla Ville Niinistöllä oppositiossa niin kiirettä, että ehtii oppositiotyöltään silmäilemään lehdestä pelkät kuvat.
Aina on oppositio arvostellut hallitusta. Viimeaikaiset ulostulot alkavat mennä jo yli. Näillä konsteillako SDP ja Vihreät aikovat voittaa seuraavat vaalit? Kyllähän nämä ulostulot purevat gallupeihin mutta gallupit eivät äänestä. Amerikastahan saatiin esimakua siitä miten gallupit ja kaiken maailman kyselyt voivat olla väärässä!
Tekstin aiheet:
Osallistu keskusteluun!
0 kommenttia