Perussuomalaiset

Jani "Iikori" Hirvimäki

Nousu kausi????

2 kommenttia

Joka paikassa hehkutetaan et nyt alaannu nousu kausi?

Mihinä se näkyy?

Kiipeekö joku Suomalainen vuorenhuipulle vai miten se näkyy?

Irtisanomiset jatkuu, lomautuksia on. 

Nyt vaan joku päätti herroista että ilimootetahan et lama loppuu ja alkaa nousu kausi.

Nyt moni väittää että kikyllä oltaisiin saatu tämä aikahan ja paskan marjat sanon minä.

Suomen hallitus kusoo tavallisen tallaajan jalakoohin koko ajan nytkin piti leikata palkansaajien ostovoimaa

jolla sitten myöskin tyrehdytetään sisämarkkinat. 

Koko ajan toitotetaan et pitää saada ulkomaan vienti vetämähän mut kyl olis tärkeetä saada Suomen sisäinenkin kauppa toimimaan.

Työnantajien maksuja on siirretty palkansaajille ja myöskin tullaan siirtämään lisää ja toivonkin et nyt tämä porvari soinilaisuus olis karonnut PersuSuomalaisten riveistä ja ruvetahan ajattelemaan Suomen kansaa. 

Muuttamalla ajatusmaailmaa paremmin kansan läheiseksi ja sitä minä odotan nyt puolueelta kun Halla-aho tuli johtajaksi.

Kiky oli virhe jolla ei saatu mitään aikaiseksi muuta kuin tuhoa sisäkauppaan. 

Julkisen puolen lomaraha leikkaukset miten ne vaikuttaa ulkomaan kauppaan? Nyt varmaan tälläkin hetkellä isoissa kansainvälisissä firmoissa johtajat hierovat käsiään ja siirtävät rahojaan veroparatiiseihin.

Toivottavast tästä opimme sen et älä luota lestaadiolaiseen. vaikka Sipilä on kieltänytkin sen uskonnon edustamisen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Työttömyys ei pienene kun väkeä lappaa maahan nopemmin mitä työpaikkoja syntyy. Ja ne työpaikat ovat usein yhteiskunnan rahoittamia, tilastojen siivoukseen tarkoitettuja lumetyöpaikkoja. Ilman matutusta maassa olisi täystyöllisyys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ekonomi
Iloinen
#2

Hallituksen tavoitteena oli taittaa velkaantuminen vuosikymmenen lopulla. Tähän käytetään kahta kärkeä. Toisaalta kustannuksia karsitaan ja toisaalta tehokkutta lisätään. Kiky on pintaraapasua siihen mitä pitäisi tehdä, jotta tavoite saavutettaisiin. Julkisia menoja on leikattava rajusti ja dynamiikkaa lisättävä. Tämä tarkoittaa leikkauksia kaikkiin mahdollisiin etuuksiin ja samalla julkisen sektorin karsimista. Samassa rytäkässä tuetaan yrityksiä, niiden kasvua, luodaan edellytyksiä, että Suomeen investoidaan.. Markkinat määräävät miten meidän käy ja miten me tässä onnistumme. Mitä kurjemmalta sinusta ja minusta tuntuu, sitä paremmat edellytykset on saada maa jaloilleen ja kasvuun. Salitermein ” No pain, no gain ”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000