Perussuomalaiset

Henrik Pajunen

Hyvää joulua, suomalaiset köyhät!

Koskaan ennen ei ole tuettu. Mutta nyt yksi puolue teki mitä lupasi. Valtavat kiitokset teille perussuomalaisille, jotka olette vääntäneet tätä asiaa! Niin kauan olemme tätä odottaneet ja niin monet lupaukset kuunnelleet ja on selkään taputeltu joulujuhlissa, että nyt lähdemme viemään asiaanne eteenpäin, tarvitsette tuota ja tätä. Sinne ne ovat jääneet – mutta nyt te olette tehneet miehen työn, Jumala teitä siunatkoon.”

Näin iloitsi Heikki Hursti viime vuoden lokakuussa kun eduskunta myönsi rahoitusta kansalaisjärjestöjen ruoka-apuun kaikkein köyhimmille, perussuomalaisten ansiosta.

Hallitustaipaleen alussa perussuomalaiset sopivat keskustan ja kokoomuksen kanssa yksissä tuumin, että kaikkein köyhimpiä tuetaan ohjaamalla resursseja ruoka-aputyöhön. Hankkeen puuhamiehenä toimi mm. Mika Niikko ja muutama muu edelleenkin perussuomalaisissa toimiva edustaja. Pääministeri Juha Sipilän hallitus aloitti ruoka-avun tukemisen vuoden 2016 budjetissa ja jatkoi sitä vuonna 2017.

Koitti kesä 2017, Jussi Halla-aho valittiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi ja hänen johtamansa perussuomalaiset eivät enää kelvanneetkaan hallitukseen, koska arvopohja sitä ja tätä. Nyt kun perussuomalaiset on saatu ulos hallituksesta, on Sipilän hallitus sinisten siunauksella poistanut perussuomalaisten aikoinaan hallituksessa aikaan saaman, satojatuhansia suomalaisia palvelevan ruoka-avun ensi vuoden budjetista.

Suomen satavuotisjuhlavuonna, neljää päivää ennen joulua kokoomuksen, keskustan ja sinisten edustajat äänestivät kumoon Sami Savion aloitteen, joka olisi edellisvuoden tapaan lisännyt miljoona euroa ruoka-aputyön tukeen vähävaraisille suomalaisille.

Sopii ihmetellä, minkälainen arvopohja entisillä perussuomalaisilla eli nykyisillä sinisillä mahtaa olla. Kun puolueen kannatusluku mahtuu virhemarginaalin sisälle, niin herroille ei varmasti paljoa hanttiin laiteta, mutta ihmettelen silti. Tälläkin hetkellä eräs sinisten kansanedustaja hehkuttaa kuinka eduskunnassa oli viimeisinä päivinä lähes 1000 äänestystä, eikä yksikään opposition esitys muuttunut, mutta hallituksessa yhteistyö tuottaa tulosta ja siellä voi vaikuttaa. Niinpä niin. Toivottavasti teillä on nyt yhtä hyvä joulumieli kuin lukuisilla leipäjonoissa ruokaansa jonottavilla vähävaraisilla suomalaisilla, jotka saivat teiltä ikimuistoisen joululahjan.

Savion aloitteen lisäksi perussuomalaiset tekivät esityksen, jossa ehdotettiin, ettei laittomasti maassa olevien henkilöiden terveyspalveluita korvata kunnille. Summa on yli viisi miljoonaa euroa. Ainoastaan perussuomalaiset itse kannattivat tätä esitystä. Tukea ei tullut mistään muusta puolueesta.

Satavuotiaassa Suomessa leipäjonojen miljoonan euron ruoka-avustus on poistettu, mutta laittomasti maassa olevien auttamiseen löytyy viisi miljoonaa euroa. Siinä sitä arvopohjaa kerrakseen. Hyvää joulua kaikesta huolimatta – erityisesti sinne leipäjonoihin.

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
#1

Eu-Trollit valitsi tärkeämmän avustus kohteen,koska sillä voi voidella Miljoona viran Brysselistä Euroopan Ykkös rouvalta !
Mitä Hursti voi antaa ? ei mitään .. raha olisi mennyt aivan hukkaan …
Tämä on kaikkien Viher-vasureiden ja Hallitus puoluiden linja nykyään työnnettään (Lainatut) rahat Eu:lle Paskamaille ,Pakolaisbisnekseen,Venäjän ärsytykseen ja kaikkeen hevon perseeseen ja jälki polvi maksaa ja kärsii nahoissaan seuraukset.
T Päästiin perseen myyjistä

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/liittokansleri-angela-merkel-sai-suomen-hallituksen-uuden-150-000-euron-tasa-arvopalkinnon/779070/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kyllä kokkareet+kepu+siniavustajat löytävät tämän edestään. Tämä muistetaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Samaan listaan voi lisätä myös Perussuomalaiset, jotka etenkin ennen puolueen hajoamista näyttivät auliisti mm. keskisormea tahtomattaan työttömille ihmisille ja vittuilivat vielä perään.

Siksi en luota pätkääkään koko nykyiseen hallituksessa/eduskunnassa olevaan sakkiin, koska kokemus on osoittanut, että äänestitpä ketä tahansa, lopputulos on paskaa käteen.

Uskottava se on, että nykyinen eduskunta ja johtava virkamieskunta on täynä omaa etua ajavaa, sokasti EU:ta fanittavaa/nuolevaa ja maailmaa syleilevää sakkia, jolle oman maan asiat ovat sivuseikka, kunhan vain oma valta ja edut säilyvät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Mitään muuta vaihtoehtoa Suomelle ei enää ole kuin PS101!! Uurnilla asia ratkeaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

-seikku-
#4

Onneksi sentään puoluepolitiikan ulkopuolelta löyyy Pelastusarmeija ja sen lisäksi pari muuta hallituksesta riippumatonta auttajaa vähävaraisille suomalaisille.

Oodinit järjestivät mainion tapahtuman Turun Puutorilla viime viikonloppuna. Siellä vaihtoi hyvä käyttötavara omistajaa tarpeettomalta tarvitsijalla ja lahjoittaji aoli ollut runsaalti, useampi peräkärryllinen tavaraa. Mainittakoon, että Oodinit liputtavat avoimesti toivonsa presidentinvaalissa Lauraan.

Myös Suomalaisapu toimii (ainakin vielä) vähävaraisten suomalaisten hyväksi. Sanoin _vielä_, koska valtiovalta tekee pahimpansa tämänkin lopettamiseksi ja koko toiminnan mustamaalaamiseksi.

Näitä ei köyhäinapuun tarvittaisi välttämättömyyksinä, jos hallitus hoitaisi hommansa. Suomalaisten edun.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000