Perussuomalaiset

Heikki Tamminen

Jussi Halla-ahon ehdokkuudesta

Jussi Halla-aho ilmoitti 16.1. ettei hän lähde ehdolle eduskuntavaaleihin. Perustelut olivat tiiviit. Asia tulee edellä, ja vaaleissa käyminen, mutta paikan ottamatta jättäminen, olisi petosta. Jussi antoi omassa piirissä, Helsingissä, tukensa Nuutti Hyttiselle. Tämä miellytti myös omaa korvaani.

Koska toimin Jussin avustajana kotimaassa, minulta on jo paljon ennen tiedotustilaisuutta tivattu, tuleeko Jussi vaaleihin. Olen voinut vakuuttaa, etten tiedä. En tiennyt enkä halunnut kysyä. Tietäisin asian kyllä itsekin aikanaan. Olen silti vastannut, että jos minun olisi lyötävä vetoa asiasta, olisin veikannut, että ei tule. Harmi, ettei Veikkaus harrasta tällaista vedonlyöntitoimintaa.

Kuten Jussi tiedotustilaisuudessa toi ilmi, hän saa tehdä omalla linjallaan työtä europarlamentissa kenenkään siihen puuttumatta. Tämä ei tarkoita sitä, että hänen työtään olisi varsinaisesti estetty eduskunnassakaan, mutta vaikutusmahdollisuudet olivat ymmärtääkseni pienemmät.

Europarlamentti, haluttiin tai ei, päättää tulevaisuudessa mm. siitä, jaammeko pakolaistulvan aiheuttaman taakan ympäri Eurooppaa. Perussuomalaiset haluavat, että näin ei käy. Jussi on valiokunnassa, jossa näitä asioita käsitellään. Näkemykseni mukaan häntä kohdellaan jopa ihmisen kaltaisena ulkomailla. Samaa ei voi sanoa suomalaisesta lehdistöstä tai tiettyjen puolueiden kannattajista.

Ymmärrän siis Jussin päätöksen oikein hyvin. Jos hän kokee aidosti pystyvänsä vaikuttamaan hänelle ja äänestäjilleen tärkeisiin asioihin, saa ne paikat joita tarvitsee sen tekemiseen, ja häntä kohdellaan hyvin, niin miksi Jussi tulisi eduskuntavaaleihin? Kuten totesin, asiat menevät edellä. Maahanmuuttoasiat eivät ole läheskään vain kansallisia asioita.

On totta, että Jussi keräisi Helsingissä valtavan äänisaaliin. On sanottu, että ilman Jussia Perussuomalaiset menettävät paikkoja.

Uuden vastaavia asioita omanaan pitävän ehdokkaan nostaminen ei ole helppoa, mutta sellaisia löytyy ja yhden sellaisen Jussi jo mainitsikin. Jussin sanoin asia on henkilöitynyt häneen, mutta pitää nostaa myös uusia, vähemmälle palstatilalle jääneitä mukaan keskiöön. Tämä on totta ja se on sellaisen poliitikon puhetta, joka ajattelee asiaa ennen yksilöä.

Tiedän, ettei Jussi pidä imartelusta ja ehkä otan pienen riskin tätä kirjoittaessani, mutta kirjoitin silti. Jussi, tarjoan lounaan tästä hyvästä.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Euroopassa on eri meininki
#1

Brysselissä on hyvt oltavat ,siellä on minihameisia tyttöjäkin joka kulmalla eikä taksat ole kovat !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

asiaa
Iloinen
#2

Hyvä kirjoitus asiallisesta miehestä kiitos

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000