Perussuomalaiset

Heikki Suominen

MITÄÄN EN OLE LUVANNUT, EDES JUHANNUSVIITOSTA!

4 kommenttia

Ensimmäistä kertaa ehdokkaana eikä ainoatakaan vaalilupausta. Olin tänään hienossa seurassa Raision torilla. Paikalla olijat koostuivat paitsi ehdokaskollegoista niin myös kansalaisista, jotka olivat puolueensa valinneet, mutta ehkä ehdokas oli vielä hakusessa.

Oma vika, kun houkuttelin teltallemme kolme hienoa nuortamiestä, joiden olin havainnut tasapuolisesti kiertäneen kaikkien paikalla olevien puolueiden teltat.

Nämä nuoret herrat laittoivat rookie ehdokkaan koville kysymyksillään. Mielestäni onnistuin tehtävässä aika hyvin siteeraten paikallisyhdistyksemme nuorisosiipeä, joka koulutusasioissa vetää melko suoraa linjaa. Siinä ei tällaiselle ”harmaahapselle” ole vastaan laittamista.

Olen tottakai tämän nuorisosiiven kanssa samoilla linjoilla, että 80 -luvun loppupuolella koulunsa lopettaneet eivät pysty ajamaan 2000 -luvun opiskelijanuorison asioita siinä mittakaavassa, kuin tämä nuudeleilla itsensä ruokkiva sukupolvi vaatisi.

Nuorten mielestä, me tietämättömien joukko, ajamme kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa myös Teidän asioitanne. Tästä todisteena vetäisin esiin mm. Thomas Kämperin tällä foorumilla julkaiseman blogin: ”Nuorissa on tulevaisuus, mutta ei työttöminä”.

Suomen perustuslaissa on kirjoitettu, että hallinto kunnissa perustuu kunnan asukkaiden itsehallintoon!

Ehdokkaiden ja tulevan valtuuston tulisi mielestäni vastata ikärakenteeltaan, koulutukseltaan, ammateiltaan ja sukupuolijaoltaan äänestäjien vastaavia.

Nykymeno kuntien valtuustoissa haiskahtaa kuitenkin sen oman agendan eteenpäin viemiseltä perustuslaista ja demokratiasta välittämättä.

En voi siis vieläkään luvata mitään, mutta teen kaikkeni sen eteen mitä Te äänestäjät koette minun tulevan tehdä Teidän eteenne!

Kirjoittaja on Raision Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 numerolla 169.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Heikki ei sinun tarviikkaan luvatamitää 5 sia. Vaan puolustat ja pidäthuolen , ettei niitä viitosia , jaella ulkopuolisille / ulkomaille , holtittomasti / hulvattomasti !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Arvatkaapa kahdesti, että ilmestyykö tämä kommari Anderssonin valhe ”puolueettoman” YLE:n palkkaamien vasuri ”faktan” tarkistajien listalle.

Eilen @TimoHaapala’n IS-vaaligrillissä @liandersson
väitti, etteivät suurituloiset osallistu peruspalveluiden rahoittamiseen siinä, missä pienempituloiset. Tämä vasemmiston narratiivi ”vapaamatkustavista hyvätuloisista” ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Vai olisiko ollut Anderssonilta ”kuitti” Marinille 🙂 No, eihän korppi korpin silmää jne. Andersson tarkoittaa tietenkin kaikkia muita suurituloisia paitsi itseään, heitä pitää vain yhä enemmän verottaa. Ilmeisesti verottajalle voi ilmoittaa olevansa vasemmistolainen, jolloin saa keveämmän verotuksen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Punavihreiden verotuslogiikka: 10/90. Eli ns. suurituloiset saa pitää 10 % tuloistaan, veroihin menee 90 %. Pienituloiset (=vasemmistolaiset) saa pitää 90 % tuloistaan, veroihin 10 %.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000