Perussuomalaiset

Hannele Al-Hamzawi

Ville Cantell ja Mikael Junger puolustaa jihadisteja.

15 kommenttia

Mikael Junger: ”On vaarallista kohdella ihmisiä vain sen perusteella, minkälainen uhka he hallinnon mielestä ovat. Viime vuosisadalla hallinto pakkosterlisoi Suomessa vammaisia/kuuroja/mielisairaita, jotta ei olisi ”uhkaa” vammojen periytyvyydestä. Hallinnolle ei kannata antaa tuollaista valtaa.”

Suvaitsevaisuutta, suvaitsevaisuuttaa nyt rakkaat suomalaiset ja muistakaa ajatella vaikka mallilla ”raiskaa ne suomalaisetkin”. Ei siis lähdetä tuomitsemaan terroristijärjestön jäseniä vain siksi, että joku koettaisiin uhaksi hallinnon mielestä. ISIS-järjestön jäsenten Suomeen tuonnin estäminen olisi kuin aikoinaan vammaisten ja mielisairaiden pakkosterilointi. Jungerin mielestä kun ISIS-järjestön jäsenten vastustaminen on verrattavissa sairaisiin ja vammaisiin kohdistuneisiin hirveyksiin. Minä näen tuossa hyvin oleellisen eron. Mielisairaat, kuurot ja vammaiset eivät ole itse valinneet kohtaloaan, eikä siten myöskään heihin kohdistunutta vastustusta, ISIS järjestön Suomeen tuodut naiset ovat itse tehneet valintansa aatteessaan ja jokaisen täysipäisen ihmisen tulisi vastustaa kaikin tavoin tuollaista toimintaa ja sen lisääntymistä. Mutta eihän hallinnolle pidä antaa valtaa estää terroristijärjetön jäsenten Suomeen tuontia. Se olisi vallan ihmisoikeuksien loukkaamista, jokaisella kun on oikeus omiin valintoihinsa. Siinä mitä ne valinnat ovat, ei lienekkään mitään merkitystä tässä tilanteessa ja terroristijärjestöön lähteminen ja sen aatteiden ajaminen on sivuseikka.

Ville Cantell : ”Suomessa on tällä hetkellä 390 terrorismintorjunnan kohdehenkilöä. Siinä yhtälössä ei kaksi henkilöä lisää mitenkään oleellisesti vaikuta kokonaistilanteeseen. Suhteellisuudentaju hyvä säilyttää tässäkin.”

Eli ei se mitään haittaa että radikalisoituneita jihadisteja ja ISIS terroristijärjestöön mukaan lähteneitä tuodaan Suomeen, koska meillä on niitä ennestäänkin SuPon valvottavana. Muutama lisää on pikkujuttu siinä joukossa. Suhteellisuudentajua nyt vaan asioihin, ei pari radikaaliin islamiin ja muille kansalaisille vakavaa uhkaa aiheuttavaan toimintaan mukaan roudaaja nyt ole juttu eikä mikään. Meillä on tilaa. Kyllä SuPo hoitaa ne kaikki siinä muiden mukana. Muiden ihmisten turvallisuus on sivuseikka ja myös se, että kokoajan tällaisten ihmisten määrä lisääntyy Suomessa ja riskit sen mukana. (Supon resurssit ei vaan riittäneet valvomaan edes Turun terrori-iskijääkään, vaikka siitä oli jo poliisille ilmoitettu.) Kyllä vihervasemmistolaisen mallin mukainen kaiken suvaitseva rakkaus , huolenpito ja hyvyys parantaa pahimmankin jihadismin aatteet. Kotouttaminen ei kyllä muutoinkaan laajamittaisena onnistu, niillä maltillisiksikaan mainituilla, vaan aiheuttaa vakavaa uhkaa maan omille kansalaisille ja rikollisuusluvut tämän aatesuunnan ihmisillä on huomattavan korkeita. Islamilaisia suomalaisen yhteiskunnan vastaisia rinnakkaisyhteiskuntia on alkanut muodostumaan jo Suomeenkin. Ääriajattelun suuntautuneiden jihadistien lisääntymisellä ei siis ole merkitystä.

Ennaltaehkäisevästä toiminnasta pitää puhua vain silloin ja toimia sen mukaisesti, kun se liittyy radikaalin islamin vastustamisen leviämiseen, muutoin sen voi unohtaa. Rasismi on kitkettävä ja oltava suvaitsevainen erilaista ajattelua kohtaan. Kyllä jokaisella tulee olla vapaus valita omat aatteensa ja uskonsa.

Mutta mitäs näistä, sivuutetaan se, että nämä naiset itse omasta tahdostaan lähtivät mukaan ISIS terroristijärjestöön joka tappaa, kiduttaa, raiskaa ja alistaa muita. Terroristijärjestöön joka on uhannut myös suomalaisia. Oma valinta ja jokaisella on aatteen ja uskonnonvapaus jota tulee kunnioittaa, paisti silloin jos vastustaa islamia tai tuo esille kristinuskon aatteita, kuten Päivi Räsänen. Niissä tapauksissa tulee tuomita rasismista, kansanryhmiä vastaan kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta. Islamhan sitä ei tee, eikä myöskään radikaali islam. Ei uhkaa eriuskoisia, ei seksuaalivähemmistöjä , ei demokratiaa eikä länsimaista yhteiskuntajärjestelmää.

”Isis-blogi uhkailee suomen kielellä – Supo: Suomi saapui radikaali-islamistien tietoisuuteen”

https://yle.fi/uutiset/3-9448694

”Rikoslain 11 luku: Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan

”3 § Rikos ihmisyyttä vastaan

3) vangitsee toisen tai muuten riistää häneltä vapauden kansainvälisen oikeuden perustavaa laatua olevien määräysten vastaisesti taikka aiheuttaa vapautensa menettäneen tahdonvastaisen katoamisen”

5 § Sotarikos

5) ottaa tai värvää alle 18-vuotiaita lapsia asevoimiin tai ryhmiin, joissa heitä käytetään vihollisuuksiin,

Senkin voi sivuuttaa, että esim Suomessa syntyneen lapsen vieminen terroristi järjestöön ja naittaminen 13 vuotiaana terroristeille olisi minkäänlainen tuomittava rikos, sehän on ollut vain kyseisen äidin valinta sekin. Normaalilla järjellä ajateltuna se kuitenkin on asia, josta ei pitäisi kahta kertaa edes miettiä, onko se tuomittavaa ja tällaiselta ihmiseltä välittömästi huostaanotettava lapset, niinkuin jokaiselta joka saattaa milläänlailla omat lapsensa alttiiksi terroristijärjestö ISIS:n opeille. Suomen Unicefhan, joka on sitoutunut ”Lapsen oikeuksien julistukseen”, jonka mukaan ”Lapsen tulee saada nauttia erityistä suojelua ja hänelle tulee lainsäädännöllä tai muulla tavoin suoda edellytykset ruumiillisesti, henkisesti, moraalisesti, sielullisesti ja sosiaalisesti terveeseen ja normaaliin kehitykseen vapaissa ja ihmisarvon mukaisissa oloissa.”, kiteytti asian niin että jihadistiäitien lasten tulee saada elää jihadistiäitiensä kanssa, vaikka sijoitettuna äitiensä mukana vankilaan, jos heistä joku sinne tuomittaisiin. Unicefille kun lasten turvaan Ruotsiin lähettäminen sodan jaloista vanhempiensa puolustaessa tätä maata, on sama asia kuin lasten vienti elämään terroristijärjestöön. Minä näen että toisessa on ollut kyse lasten suojelemisesta kauheuksilta ja toisessa lasten tarkoituksellinen vienti kauheuksien keskelle.

Suomen Unicef : ”Tykkää, jos olet samaa mieltä tämän isoäidin meille antaman palautteen kanssa:

”On aivan selvää, että lapset on palautettava Suomeen äiteineen, sillä pienen lapsen erottaminen äidistään tässä tapauksessa on pahinta, mitä lapselle voi vielä tapahtua.

Olen kuunnellut poliitikkojen mielipiteitä aivan kauhistuneena peläten, että taasko poliitikot tekevät samanlaisen päätöksen lasten erottamisesta äideistään kuin sota-aikana Suomessa.

Jos sitten äiti todetaan täällä rikolliseksi ja tuomitaan vankilaan, niin eikö täälläkin ole jonkunlaisia ”perhevankiloita”, joissa pienet lapset saavat olla äidin mukana.”

https://www.facebook.com/UNICEFFinland/posts/10157384499794127

Mutta ISIS äiti on parasta lapselleen. Kauhistus että lapsi erotettaisiin radikalisoituneesta jihadisti äidistään. Se vanhemmistaan erottaminen ei kuitenkaan ole ongelma muutoin huostaanotettujen lasten kohdalla Suomessa, jos katsotaan että oma vanhempi on haitalainen lapsen turvalliselle ja kasvulle ja kehitykselle. Kodin ulkopuolelle oli vuoden 2019 aikana sijoitettuna kaikkiaan 18 928 lasta ja nuorta, mutta laitetaan lapset mukaan vankilaan, koska ISIS-äidistä erottaminen olisi lapselle pahinta mitä voisi tapahtua.

Horribile dictu

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


15 kommenttia
Nimetön
#1

Ymmärsinköhän oikein että ajatusten tonava Junger rinnastaa vuosikymmeniä sitten tehdyt vammaisten pakkosteriloinnit ja isis-terroristien mahdollisen kohtelun?
Kyllä mielestäni vuosia terroristiyhteisössä vapaaehtoisesti vietetty aika kertoo siitä, että henkilö on terroristi ja potentiaalinen uhka muille ihmisille. Ja kyllä. Vaadin että viranomaiset tekevät tuolle uhalle jotain.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Jungner rinnastaa sairaat ja vammaiset samaan sarjaan rikollisten kanssa.

Onko sairaus/vammaisuus sama asia kuin terrorismi???
Poskettoman ”sairas” väittämä! Jungnerin ajattelu on tässä asiassa älyllisesti hyvin alhaisella tasolla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Yksikin potentiaalinen terroristi on liikaa ja voi viedä kymmenien viattomien hengen.
On vakavaa vähätellä terrorismin uhkaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Täysin käsittämätöntä vihreiden+sossujen+vassareiden toiminta jihadistien puolustajina, jihadistien valkopesijöinä, jihadistien rikosten mitätöijinä.

Ehkä suvakit haluaa seuraavaksi sulkea vankilat ja nostaa kaikki rikolliset jalustalle.

Suvakit selvästi ihailevat sotaa ja kaikkea kapinallista, mikä edesauttaa länsimaisen kulttuurin alasajoa. Suvakit ovat paljolti ateisteja (eivät ainakaan kristittyjä), avoimesti usein anarkisteja ja kommunisteja – ovatko he pohjimmiltaan myös äärimuslimeja?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#4

Mikael Jungner, Ville Cantell ja Suomen UNICEF kertovat kannanotoissaan paljon islam-sympatioistaan, mikä on kauhistuttavaa varsinkin kun he pukevat julmat sanansa suojelun viittaan. Pahuus naamioituu aina hyvyydeksi ennen kuin ryhtyy toimimaan, tyypillistä suvaitsevaisten puhetta. YK ei ole enää muuta kuin marxilainen globalistinen propagandakoneisto.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Aivan käsittämätöntä näiden hennereiden touhu.
Ajatusmaaioma on tämä:’Kun seurattavia on 390, niin ei 2 siinä mitään lisänä merkkaa! Eikä 50 tai 100 lisää. Heitähän on vain alle 500 kun Ruotsissa on senjasenverta, ja mitä Ranskassa.
Yhävakuuttavampaa skeidaa tulee entisen radion pomolta! Samaa punaköörtiä kaikki, joilla on vain yksi tarkoitus – sekasorto ja kansalaisten pelko, yhteiskunnan arvojen muuttaminen, islamisaatio….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#6

Hei. Kiitos Hannelekkin. Ihmetellä täytyy, minkä ylivallan perkele on täällä Suomessa saanut miespolven aikana ”enkeleidensä kanssa”. Neuvostoliiton sodan aikana rukoiltiin ja toivottiin, että sota loppuisi. Jumala kuuli ja vastasi, rauha tuli. Nyt tuntuu, että perkele, on vain kävellyt, avoimista ovista,suomalaisiin koteihin,kuin kotiinsa ja on hyvin ylpeä ja määrätietoinen,viemään perkeleelliset tavoitteensa ”maaliin”. Jeesuksesta Kristuksesta ja rukouksesta, on paljolti luovuttu. Kodeissa, kerhoissa,kouluissa ja yliopistoissa ja niissä tehdäänkin pahanlaatuisia pakanoita, koska, on vain Jeesus Kristus, kenen kanssa yksistään, pääsemme, kuoltuamme, Taivaan Kirkkauteen ja ikuiseen Rauhaan ja Lepoon. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#7

Hei. Kiitos. Tarpeellisia asioita on vähän, tahi, yksi ainoa. Katso Rakas Raamatusta, Matt. 6:33,34 Kiitos Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#9

Ja tapahtui niinä päivinä.Rautakansleri Merkkelin vallassa olessa.Että koko Euroopan Unioni oli verolle pantava.Niinpä pienen Suomenkin pääministeri kiirehti Brysseliin allekirjoittamaan tuota”verosopimusta”!Ja katso kohta oli suuri joukko hallituspuolueiden jäseniä,ylistämässä pääministeriä ja suurtavaliokuntaa tästä sopimuksesta.Ja tapahtui myös että perustuslakivaliokunta armahti ulkoministerin rikkeistään.Ja kohta jo oli ”Itämaantietäjien” joukko tulossa tätä kummallista pohjoisen luvattua maata kohti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#11

Oli niin hyvä ja symbolisesti kirjoitettu kommentti, että otin kuvakaappauksen ja jaoin twitterissä ja facebookissa otsikolla ”Joulukuvaelma, Ilmestyskirja konkretisoituu Euroopassa ! , PS-blogikirjoitukseeni tullut kommentti, niin symbolisesti todellinen, että haluan jakaa muillekin luettavaksi. T: Hannele

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#13

Tuossa eilen kirjoittamassani kommentissa ei ollut tarkoitus rienata Jouluevankeliumia.Eikä myöskään pilkata Jumalaa.Mutta sympolisesti verrattuna,nämä nykypäivän tapahtumat muistuttavat historian tapahtumia.Koska minun oikeustajuuni ei mene tämä EU:n korona/veroelvytyspaketti.Eikä se että suurivaliokunta ja pääministeri kävelivät perustuslakivaliokunnan ohjeistuksen yli,koskien tuota elvytyspakettia.Eikä myöskään se että perustuslakivaliokunta,teki vapauttavan päätöksen ulkoministerin rikkeiden kohdalla.Mutta olisi pitänyt arvata,että tuosta eilisestä kmmentistani jotkut kanssaihmiset pahoittavat mielensä.Jotenka pyydän nöyrimmästi anteeksi!että pahoitin joidenkin kanssaihmisten joulumielen!Ja vielä lopuksi.Hyvää ja rauhallista Joulua! kaikille tämän blogipalstan lukijoille,ja koko Suomen kansalle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#14

Hei. Kiitos Nimetön hämmentynyt. Ole Hyvä mitä anteeksi pyysit. Ei se ollut rienausta. Enemmän tämä arkinen elämämme on Jeesuksenkin rienausta, kun ei Hänestä edes Arkkipiispa puhu, että, jos meillä on Jeesus sydämessä, ei meidän tarvitse pelätä kuolemaakaan, se on jo voitettu: Ei meidän tarvitse muuta osata, kuin vain luottaa Jeesuksen Kristuksen Sanoihin, niin, eräänä päivänä, löydämme itsemme; Taivaan Kirkkaudesta. Perkelehän pelottelee kaikilla suurilla ruumismäärillä, kun sillä poloisella ei ole eläviä ihmisiä ollenkaan. Kaikki, jotka ovat hänen; he ovt jo; pystyynkuolleita. Ei voi esitellä, kuin vain kuolleita. Meidän Elävien tulisi se ymmärtää. Jeesus sanoo meille: Minä olen sisällisesti teissä, Ettekö sitä huomaa. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Nämä Al-Holista Suomeen tuodut (kyyti veronmaksajien piikkiin) naiset ovat äärimuslimeja, jihadisteja, joille kristityt ovat vääräoppisia ja vihollisia. Al-Holin naiset ja aivopestyt lapset tulevat vihollisten alueelle tullessaan Suomeen.

Kuinka paljon matujen joukossa on vastaavia tapauksia?

Ei näillä äärimuslimeilla lapsineen ole mitään aikomusta sopeutua tai kotoutua Suomeen. He ovat taistelutantereella, luovat omia verkostojaan, kannattavat kalifaattia, vihaavat vääräuskoisia (kristittyjä ja juutalaisia ainakin).

Suvakit ovat kyllä äärettömän naiiveja. Paapovat tällaisia aivan ilmeisiä viharyhmiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#12

Hei. Kiitos nimetönkin 17 h sitt.. Ei me ihmiset pystytä intekroitumaan Jeesuksen Kristuksen uskoon, jos meidän omassa sydämessä on: sydämen valtias perkele. Hän on purkaaja ja hajottaja kaikelle sille, mitä Jeesus Kristus saa kerättyä ja kunnostettua. Jeesushan sanoo. joka ei minun kanssani kokoa, niin hän hajottaa. Näemmehän me omassa Hallituksessamme, kumpi herra heidän sydäntensä herra on. Onko meillä: Jumalinen Hallitus? Jumalaa pelkäävä hallitus? Minusta: Ei ole. Työ: tekijästä kertoo: onko ne otollisia meidän Isällemme. -”- ei: sielunvihollinen; voitot vei. Kiitos. Siunaten, Lasse ja Armorikasta Vapahtajamme Syntymäjuhlaa ja toivotaan ja rukoillaan, ettei Hallituksemme enää: veronmaksajien, maksamia rahoja suruttomasti; tuhlaa, varsinkaan ilmavallan hallitsijalle. Kyllä tämä meitä rakastava Isä edelleenkin: Säät ja ilmat säätää ja perkeleenhengen häätää, kun vain toivomme ja rukoilemme Häntä. Sekä sydämistämme, että; ympäristöstämme. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#15

Hei. Kiitos huomenta Hannelekkin. Jeesus Kristus Elää. ”Hän tuli omiensa tykö, mutta, Hänen omansa, eivät ottaneet Häntä vastaan. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000