Perussuomalaiset

Hannele Al-Hamzawi

Vihan sonaatti, sonaatti 2. Vihervasemmiston naisviha

28 kommenttia

”Kansan Uutiset” vasemmistolaisen lehden 31.7.2020 verkkojulkaisussa oli päätoimittajansa Sirpa Puhakan juttu ”Perussuomalaisten naisvihamielisyys saa uusia kierteitä. Nyt yrityksessä mitätöidä Eu elpymispaketin neuvottelu ja sisältöä”, kirvoitti pitkään jo ajatuksissa olleena nostamaan pöydälle vihervasemmiston harjoittaman naisvihan ja naisen nostamisen toistuvasti esille seksuaalisuuden kohteena.https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4295831-perussuomalaisten-poliittinen-puhe-raaistuu

Kansan Uutisten Puhakalla itsellään, niinkuin ylipäätään vihervasemmiston feministeillä tuntuukin itsellään olevan päässään mitä kummallisempia kierteitä. Milloin naisen arvoa ihmisenä vähätellään, milloin korostetaan, milloin sivuutetaan, miten vaan se kulloinkin heidän kaksinaismoraaliinsa ja kaksilla rattailla ajamiseen sopii. Vihervasemmisto, feminismin ja naisasian äänitorvi, jaksaa jauhaa Perussuomalaisiin liittyen naisvihasta, mutta jälleen kerran sokeassa kuplassaan unohtavat sen tosiasian, se mistä syyttävät muita, löytyykin niin läheltä, kuin sinne omaan peiliin katsomalla. 

 

Perusuomalaisten kyseisen Eu paketin vastustaminen ei liity millään lailla sukupuoleen, vaan sen erittäin haitalliseen pitkäkantoiseen vaikutukseen Suomelle ja sen kansalle. Eikä vain taloudelliseen tai turvallisuuden heikkenemiseen, vaan myös Suomen itsenäisen päätäntävallan kaventumiseen, johon jatkuvasti lisääntyvä liittovaltiokehitys johtaa.

 

Vihervasemmisto feministijoukkoineen ei näytä kykyevän päättämään edes sitä, että onko niitä miehiä ja naisia vai ei. Välillä sukupuolta ei saa nostaa esille ja sukupuolia ei oikeastaan edes ole tai sitten niitä on vaikka kuinka paljon, mutta kun siitä on jotain hyötyä, niin silloinhan sen naiseuden saa ja tulee nostaa tikunnokkaan. Nainen, nainen, nainen, olen nainen, kunnioittakaa ja arvostakaa minua koska olen nainen, vaietkaa väärästä toiminnastani ja virheistäni koska olen nainen, mutta muistakaa, jos osaisin tehdä jotain oikein ja viisaasti, tuoda esille se, että olen nainen. Asiat ja teot eivät saa olla sukupuolittuneita, se on patriarkaalista toksista maskuliinisuutta ja seksismiä, paitsi silloin, jos siitä naisena olemisesta on jotain hyötyä, silloin naiseus tulee nostaa esille ja korottaa se kaiken yläpuolelle.

”Voimaannuttava” huulluden kulttuuri

Ajatelkaa kuinka ihanaa. ”Inka, Pihla ja Laura perustivat pimppikerhon: Hirmuisen voimaannuttavaa”, ”400 kipsipimppiä seinällä – tämä on taidetta!”. Miten ”Vihreiden Rosa Meriläinen treenaa nostelemalla vaginallaan ketsuppipulloa” tai miten ”Säde ja Sandra näyttävät nänninsä tehdäkseen paremman maailman” ja kilvan joukko nänninnäyttäjiä kirmaa yhdessä rinnat paljaina heiluen veteen. Tissiflashmob, suurempana kuin koskaan, oi, valtaisan voimaantumisen joukkoilmentymä, jolla taas jaksetaan viedä kuin mielipuoliseen hulluuteen asti mennyttä feministisyyttä seuraavaan kesään asti. Ja jos puhti loppuu talven kylminä kuukausina, niin ainahan sitä uutta voimaantumista voi hakea jonkin matkaa niiden voimaannuttavien paljaiden nännien alapuolella olevasta ”voimannuuttavasta vaginasta” tai vaikka sitten vain selaamalla vanhoja uutisjuttuja, miten pääministerimme on päässyt Vogueen, vain koska on nainen. Unohtamatta tietenkään hajonnutta ”viisikkoa” , naisministereitämme jotka istuvat yhteisissä saunailloissaan, koska ne patriarkaaliset miehetkin on saunoessaan hallituksen asioita puineet.

 

Toksinen maskuliininen patriarkaalisuus, hyi mitä myrkkyä, nujerrettavaa ja tuhottavaa….. kunnes EU:n vapaan liikkuvuuden ja avointen rajojen kautta Suomeen valuneet kymmenet tuhannet maskuliiniset nuoret miehet kaunopuheineen ja säälitarinoineen kaipaavat vihervasemmistolaisen feministijoukon tukea ja hoivaa. Silloin ei miehisellä patriarkaalisuudella ole enää väliä, vaan se nostetaan korkealle jalustalle. Silloin suljetaan silmät naisen alistetulta asemalta ja seksuaalisuuden kohteena elämiseltä. Silloin vaietaan seksuaalisesta ahdistelusta ja lukemattomilta raiskausrikoksista, silloin käännetään vaieten pää, kun nainen hyvässä uskossaan ei jaksanutkaan parisuhteessaan ja päätyy koston seurauksena hautaan. Ei silloin huudeta näiden rikosten uhreiksi joutuneiden naisten puolesta, ei silloin vaadita kumartamaan ja polvistumaan, ei koska rikoksen tekijä on uhreiksi joutuneiden yläpuolella. Onhan jokaisella uskonnon vapaus ja jokaista ihmistä ja kulttuuria tulee kunnioittaa. Paitsi sitä suomalaista miestä, tai suomalaista naistakaan, silloin kun joutuu näiden ”parempien” ihmisten uhriksi.

 

Mikä näillä vihervasemmiston feministeillä rehellisesti sanottuna on päässään vialla? Aikaisemmin on heitetty vitsinä, että miehet ajattelee ”munaskuillaan”. Mutta nykypäivän feminismiä seuraavana, tuntuu olevan tosiasia että, kun ihmisten pitäisi ajatella aivoillaan, on sinne korvien väliin noussutkin se, mikä on ja pitäisi pysyä siellä jalkojen välissä.

Nykypäivän feminismi on erittäin vastenmielistä kaksinaismoralismia, se on vihaa naissukupuolta kohtaan, se on naisen seksuaalisuuden kohteeksi tekemistä ja halveksuntaa, eikä sillä ole enää mitään tekemistä todellisen tasa-arvo kanssa. Rehellisesti sanottuna, nykypäivän feminismi on hyvin pitkälti suorastaan vihattava ja hyvin vastenmielinen toimintamalli.

Opi kuitenkin erottamaan todellinen viha ja vihaisena oleminen toisistaan. Vihaisuus on ihmisen luonnollinen normaali tunne vääryyden edessä. Vihaisuus vääryyttä kohtaan ja sen kautta syntyvä vastustus, on osa ihmisen ja kansakunnan selviytymistä. Viha taasen on aggressio, joka ei kasvaessaan ole monestikaan enää ihmisen hallittavissa olevaa. Jokainen ymmärtää että esimerkiksi vanhempi saattaa olla vihainen lapselleen tämän väärästä toiminnasta, kokematta silti vihaa itse lasta kohtaan. Mitä enemmän perusteltua vihaisuutta yritetään kieltää, vaientaa ja kahlita, sitä todennäköisemmäksi kasvaa todellinen viha. Vihervasemmistolainen Suomea nykyään hallitseva politiikka on valinnut tien, jossa ihmisten normaali perusteltu vihaisuus pyritään vaientamaan kaikin mahdollisin tavoin. Vaikene ja suvaitse tilanne, jossa vähemmistöjä nostetaan jalustalle, tilanne jossa monikulttuurin nimissä hyväksytään ja tehdään asioita, jossa maatamme viedään kasvavaan epävakauteen ja jossa valheellisin termein ja korulausein hyvyyden ja suvaitsevaisuuden kruunu silmillä, omaa sädekehää kiillottaen, ajetaan yhteiskuntaa kahtia ja murennetaan sen yhtenäisyyttä ja itsenäisyyttä.

Ja millä seurauksella. Sillä että järkeä käyttävät ihmiset eivät uskalla tuoda esiin täysin perusteltua vihaisuuttaan. He joutuvat pelkäämään työpaikkojensa puolesta, leimatuksi tulemista ja julkista painostusta ja vain siksi, että he vastustavat tämän maan turvallisuuden ja hyvinvoinnin alasajoa. Sillä seurauksella, että vaientamisella ihmisten luonnollinen vihaisuus alkaa kasvaa todelliseksi vihaksi. Vihaksi joka ei ole synonyymi vihaisena asioista olemiselle. Jokainen ihminen joka käyttää järkeään, kyllä tajuaa, mikä on sen seuraus, kun todellisen vihan määrä kasvaa niin suureksi, että riittävän suuri ihmisjoukko ei enää ole vain vihainen.

Ab absurdo

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


28 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Ei näytetä ymmärtävän Suomen , itsenäisyyden merkitystä / itsenäistä päätäntävaltaa !! Sitä ei tulisi luovuttaa , ulkopuolisten käsiin !? Äänestäjien silmät näyttää kuitenkin pikkuhiljaa avutua , ymmärtämään , tämän Suuren kuprun ” salaisuuden ” !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mielensä pahoittaja
Tyytyväinen
#2

Sitä tässä on vanha partakin joutunut ihmettelemään näitten feministien touhuja ja aivoituksia ,välillä on tosiaankin sukupuolia rajatonmäärä ja toisinaan vain nais sukupuolisia ,jotenkin on ruvettu pitämään itseään ylivertaisina muihin verrattuna ja heillä ainoa totuus tasa arvosta on omanäkemys,perus suomailaiset mielestäni puhuvat yleensä tasa arvosta erittelemättä sukupuolta niinkuin nä feministit mikä on paljon korrektimpaa jos halutaan tasa arvoa,kyllä suomi on mielestäni jo tällä hetkellä tasa arvolla mitattuna tasa arvoisempia maita,aina voi parantaa henkilöitten tasa arvoa korostamatta liikaa sukupuolia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#6

Hei. Kiitos. Tasa-arrvo voi tulla ihmisten välillä toteutumaan vain; jos molemmilla on sydämissään; Jeesus Kristus; meidän Vapahtajamme. Silloin sydämessä ei ole tilaa perkeleelle ja hän ei pääse sekoittamaan asioita ja tapoja elää. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Hannelekkin. Osasit seikkaperäisesti kertoa tämän meidän elämämme ’perus’skaalan’. Tuollaisia me perusolemukseltamme; ikävä kyllä olemme. Siksi me tarvitsemme; ’sivusta’ tulevaa; Jeesusta Kristusta; muuten tulee; vain ja ainoastaan; pelkkää kauhua ja kaaosta. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Vihervasemmistolla on kieroon ja vihaan kasvanut maailmankuva kaikesta länsimaisesta ajattelusta. Vasemmisto tavoittelee yhä sosialismia ja kommunismia. Vihreät on syntynyt DDR:ssä Stasin rippeistä tuhoamaan länsimaista yhteiskuntaa ja tuotantoa. Niin siksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#7

Mukana on ollut myös vanhoja Natseja!Vaikkakin Ohisalo sanoi puhuessaan puolueelleen,tultuaan valituksi Vihreiden Puheenjohtajaksi,että hän ei pelkää Trolleja,hän ei pelkää Natseja.Aikas erikoisia kommentteja Puoluejohtajalta,jonka puolueen juuret johtavat,DDR:ään Stasiin,Äärivasemmistoon ja Natseihin?!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

Hei. Kiitos. Aikuinen ihminen; joka kasvattaa nuoren ihmisen ateistiksi; kasvattaa hänestä; Jeesuksen Kristuksen hyvien töiden purkajan. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000