Perussuomalaiset

Arno Westerholm

EPÄLUOTTAMUSLAUSE PUOLUEJOHDOLLE!

Hyvät lukijat!

Ei olisi eilen 26.02. kannattanut lukea päivän uutisia. Yöuneni pilaantuivat pitkälti sen johdosta, että tulin tietoiseksi puoluejohdon toimista koskien europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraista. Puolueemme tämänhetkinen EU-parlamenttivaalilista on täysin epäonnistunut. Siellä olevat henkilöt eivät ole sopivia EU-parlamenttiin, koska eivät ole aikaan saaneet mitään kuluvan hallituskauden aikana. Lisäksi monien listan henkilöiden todellinen motiivi on puolueen itse aikanaan kritisoimien ”hillotolppien” saaminen.

Teuvo Hakkarainen on metsätalouden kiistaton ammattilainen. Lisäksi hänellä on jo kahden kauden kokemus kyseisestä tehtävästä. Hakkaraisen kokemuksen lisäksi ehdokkuutta olisi vahvasti puoltanut siellä solmitut viralliset/epäviralliset neuvottelusuhteet sekä näkemys siitä, miten EU:n tärkeimmät instanssit toimivat.

Kirjoittamattoman säännön perusteella eduskunnassa/EU-parlamentissa oleva henkilö valitaan uudeelleen ehdokkaaksi, jos hänellä on siihen kiinnostusta. Lisäksi Perussuomalaisen puolueen, joka vielä nimittää itseään ”kansanliikkeeksi”, tulisi suoda todellinen valta ja mahdollisuus kansalle antaa valtamandaatti pätevälle ehdokkaalle, jonka poissulkemista ehdokasasettelusta ei voida rationaalisesti perustella.

Puoluejohdon päätös tarkoittaa käytännössä, että europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen ei ole ollut isänmaallemme hyödyllinen EU-parlamentissa ja lisäksi noin 30 000 äänioikeutettua kansalaistamme on kaksi kertaa tehnyt ”väärän” äänestyspäätoksen.

Koko edellä esitetty on suoraa jatkumoa jo viimeisimpiä eduskuntavaaleja edeltäneelle kansan suosiota nauttineiden politikkojen blokkaamiselle ilman mitään perustetta. Sanon suoraan, että allekirjoittaneelle Hakkaraisen blokkaaminen näyttäytyy Mauri Peltokankaan, Sebastian Tynkkysen sekä Arto Luukkasen pyrkimyksenä lisätä Hakkaraisen laajalla äänestäjäkunnalla omia mahdollisuuksiaan tulla valituksi.

”Kansanliikkeemme” johdolla on kyllä päättäväisyyttä torjua heidän oman edun vastaisten henkilöiden pääseminen ehdokkaaksi, mutta ei kykyä lausua lyhyttä sanaa ”KIITOS”! Teuvo Hakkaraisen nöyryyttävä evääminen ehdokaslistalta oli puoluejohdon ”kiitos” hänen erinomaisesta työpanoksestaan kahden kauden aikana EU-parlamentissa.

Hakkaraisen tapaus muistuttaa paljolti sitä, miten puoluejohto toimi allekirjoittaneen suhteen. Fakta on se, että olen vahvan sotilastaustan omaava arvostettu strategi ja taktikko. Omaan laajan tuntemuksen juridiikasta sekä varsinkin omiin erikoisaloihini liittyvistä kansainvälisistä sopimuksista. Minulla on takanani kokemus neljältä vuosikymmeneltä koskien ammattiriistanhoitoa, metsästystä sekä metsätaloutta. Edellä esitetyn valossa on mielestäni hyvä kysymys; miksi puoluejohto esti eduskuntavaaliehdokkuuteni ensin Uudenmaan vaalipiirissä ja myöhemmin Helsingissä? Oudoksuntaa lisää vielä se, että allekirjoittaneen läpimeno varsinkin Uudellamaalla mutta myös Helsingissä olisi ollut lähes varma ja vielä suurella äänimäärällä.

Kiistaton ammattitaito ja kokemus yhdistettynä vahvaan päättäväisyyteen on johtajalle tärkeä ominaisuus. Kyseinen ominaisuus on myös valtaa ja valta koetaan omaa etuaan ajavien amatöörien suhteen uhkana. Tässä yhteydessä haluan myös painottaa, että valta ei ole itsetarkoitus. Se tulee kohdentaa oikein niille, jotka sitä vilpittömästi käyttävät kansan ja isänmaan parhaaksi.

Sebastian Tynkkynen kehui itseään sillä, että pääsi eduskuntaan ”nollabudjetilla”. Allekirjoittanut on käyttänyt lähivuodet lähes kokonaan, ”miinusbudjetilla” työhön isänmaan ja puolueen hyväksi. Tähän kuuluu muun muassa neljäsataa sivuisen metsästys,- riistanhoito- ja metsäpoliittisen kirjan kirjoittaminen. En todellakaan ole ainoa tässä maassa, joka oudoksuu, että vuoden aikana oma puolueeni tai isossa kontekstissa historian ”metsästysmyönteisin” hallituskoalitio ei ole tehnyt yhden yhtä lakialoitetta koskien kirjoittamaani Metsästyskirjaa. Päin vastoin edes vakavaa vahinkoa riistalle aiheuttavan variksen rauhoitusaikaa ei ole onnistuttu järkeistämään. 

Hallitus on pettänyt lupauksensa ja siitä seurauksena koko metsästys,- riistanhoito- ja metsäpolitiikka on ajautunut totaaliseen katastrofiin. Edellä esiteystä pahimpana esimerkkinä suurpetopolitiikka, jonka on annettu joutua selvittämättömään umpisolmuun. On aivan turha esittää väitteitä siitä, että kyseisen politiikan katastrofaalinen tila johtuisi EU:sta. Maamme johtavat poliitikot eivät omaa minkäänlaista selkärankaa ja rohkeutta todeta, että tuomiovalta on lainsäädäntövallalle alisteinen. Ne jotka eivät edellä olevaa selkeää lausetta ymmärrä, lukekoot kirjani sekä blogini.

Takaan, että jos kansa olisi saanut mahdollisuuden äänestää allekirjoittanut eduskuntaan, moni asia olisi toisin. Tätä mahdollisuutta ei kansalle annettu ja siitä syytän suoraan oman puolueeni johtoa! Kateus ja suoranainen kielisyrjintä koskien kaksikielisyyttäni sekä selkärangattomien poliitikkojen kokema uhka päättäväisestä asiantuntijasta ja johtajasta johtivat blokkaamiseeni eduskuntavaaleissa sekä yhteistyökyvyttömyyteen viimeisen vuoden aikana, josta varsinkin maa- ja metsätaloudenharjoittajat, metsästäjät/riistanhoitajat sekä maa- ja syrjäseutujen asukkaat nyt maksavat kovaa hintaa!

Nykyisen puoluejohdon on turha luulla, että Perussuomalainen puolue olisi yksi ja ainut. On muitakin puolueita sekä poliittisia liikkeitä, jotka ottaisivat allekirjoittaneen, Hakkaraisen sekä monen muun puoluejohdon blokkipolitiikan kohteeksi joutuneen ammattitaitoisen poliitikon mielellään riveihinsä. Voi myös syntyä uusi puolue nyt, kun perussuomalaisten nykyjohdon ”naamiot” ovat pudonneet. On muistettava, että isänmaata ja kansaa aidosti puolustavat ideologiat ovat kuin vesi, kohdatessaan esteen, se löytää aina uuden valumauran!

Yksityishenkilönä olisin eronnut puolueesta jo ennen eduskuntavaaleja. Katsoin kuitenkin, että pystyn parhaiten ajamaan isänmaan etua Perussuomalaisesta puolueesta käsin. Kyseinen asia joutuu nyt vakavan uudelleen harkinnan kohteeksi. Joko eroen puolueesta ja jatkan poliittista taisteluani muualla tai asetun kevään 2025 puoluekokouksessa puheenjohtajavaaliehdokkaaksi. Tämän näyttää tulevaisuus. Joka tapauksessa itse en tule antamaan ääntäni yhdellekkään oman puolueeni EU-parlamenttivaaliehdokkaalle, sillä en vallitsevan vaalimatematiikan perusteella halua edistää poliittisten pyrkyreiden pääsyä tärkeisiin virkoihin!

Osallistu keskusteluun!


85 kommenttia
Maalaistollo !
Hämmentynyt
#1

Teuvo on liian suorasanainen,eikä kumartele kuvia.Hän sanoo sen mitä ajattelee.Ja se on mielestäni hyvä luonteen piirre.Toki Teuvokin on välillä syyllistynyt ylilyönteihin,niinkuin meistä lähes jokainen syyllistyy jossainkohtaa elämäänsä.Mutta epäilen,että ps-johto on tehnyt”lehmänkauppoja”?Koskien viimekesän”rasistijahtia”.Silloinhan Hakkarainen otti suorasanaiseen tyylinsä kantaa RKP:n ja Henrikssonin toimintaan,rasistijahtia koskien.Hakkarainen totesi,että”sellaisen honottajapuolueen voi kyörätä sontatunkiolle”,tarkoittaen RKP:ta.Eli epäilen,että rasismikohun neuvotteluissa on luvattu,että Hakkaraista ei aseteta EU-parlamenttivaalien ehdokkaaksi?Henrikssonhan sinne on lähdössä ehdokkaaksi.Ilmeisesti sentähden,että ryvettyi aikas pahoin rasismijahdin,eipäs juupas sohlaamisissaan/kokoustamisissaan.Ja parempi näin,jos lähtisi/pääsisi pois kotimaan politiikasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Neula ja laakeri
#8

Teuvo Hakkaraisen jättäminen ulos EU-vaalien ehdokaslistalta osoitti jälleen kerran (moneskohan kerta?) että demokratiamme on pelkkä halveksuttava PUOLUEDIKTATUURI, eikä mikään muu. PS oli kauan sitten idealistinen muutospuolue, mutta niin se vain muuttui vuosien aikana osaksi Suomen sairainta toimintakulttuuria, eli eduskunnan toimintakulttuuria.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Ei missään tapauksessa , pidä lähteä persuja hajottamaan !?! Vaan kokoamaan , sillä , niitä vastustavia Voimia kyllä aina riittää , ettei mentäis taas , kerran helppoon !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#24

PERSUILLA EI OLE MITÄÄN MUUTA MAHDOLLISUUTTA KUIN ANTAA POTKUT PUOLUEESTA TÄLLE PUOLUESIHTEERILLE !

Toinen vaihtoehto on ajaa Hakkarainen pois ja 80 % kannattajista siinä samalla !

Mistä vitustä tällaisia aivan tuntemattomia puoluesihteereitä oikein löytyy ( naamakin on niin turvoksissa kuin huumehörhöllä)

MITÄ VITTUA PERSUT OIKEIN NYT HOMMAA ???

Tämä on pahin töppi Soinin Perseen myynnin jälkeen !

Pitäs Puolueen tajuta että eihän äänestäjiä voi ajaa pois puolueesta muutaman rahan ahneen kusipään takia !
Soinin törky tempun jälkeen ,kannatajat onnistui houkutella uudelleen puolueeseen ,mutta onnistuuko se enään uudelleen vaikka koko Puolueen johto vaihettaisiin ????
Kepu teki saman töpin kuin Soini kun ne nuoli Kommunisti Hallitusta ed. Hallituksessa ja ajoi äänestäjät pois,Kepuunko tässä äänestäjiä ollaan ajamassa kun Saarikko saadaan sieltä pois.?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#34

Teuvo Hakkaraisen pitäs nyt välittömästi ilmoittaa että Jompi kumpi lähtee puolueesta Puoluesihteeri tai Teuvo !

Persuilla ei jää muuta vaihtoehtoa kuin panna Puoluesihteeri vaihtoon. Muuten lähtee kannattajat mukana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#40

Purra on antanut tukensa jo Puoluesihteerille !!!!!

Joten Purra myös vaihtoon !

LAURA HUHTASAARI VÄLITTÄMÄSTI TILALLE JOHTOON / VALTIOVARAIN MINISTERIKSI !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#47

Persujen pitää muutenkin muuttaa puolueen linjaa ja lopettaa Eu Trollaus !
Siitähän tämäkin johtuu kun Brysselin Miljoonista kilpailu kiristyy ja siinä samalla ollaan valmiita tuhoamaan koko puolue oman edun (rahan) takia !

Perusjen pitää vaatia !

1. Ukrainaan eikä muualle ulkomaille sotaan ei senttiäkään enään !
(Kaikki 6 Miljardin vaalikauden laikkaukset menee sinne ) Mitä järkeä ?????
2. Huumeille ja pakolais bisnekselle täysi kielto Suomessa
(Pitää muistaa että Huumeet aiheuttaa yli 90 % kaikaista rikoksista ja harmaasta taloudesta ja ainakin 50 % sosiaali kuluista tässä maassa.)
3. Julkisen sektorin kuluihin -50 % leikkaus heti välittömästi
4. Eu / Venäjän Trollauksesta annetaan aina elinkautiset tuomiot vieraan vallan vakoilu tuomiot (Lakia ei tarvitse edes muuttaa nykyisen lain mukaan se on mahdollista)
5. Sosiaali kuluihin 70 Miljardia / v. raju leikkaus (iso osa siitä ,menee Huumeisiin ja Homotukseen ja Pakoalisbisnekseen)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#51

Näillä muutoksilla ja säästöillä heti kyntiin

-Valtion velkojen maksu
-Hintojen ja kustannusten alennus
-Työnteko ja Yrittäjyys ja Investointi Suomeen kunniaan
-Näillä muutoksilla kaikkien ostovoima kasvaa ja yritysten kilpailulkyky paranee

Uskon että Teuvo ja Laura on 90 % :sti näillä linjoilla ja moni muukin järkevä Persu !

Kusipää porukka on nyt ajettava helvettiin puolueesta !

Tämä Puoluesihteeri jonka nimeä en edes muista enkä koskaan aikaisemmin ole kuullut oli törkeyden huippu !!!

ps. PITÄÄ MUISTAA PERSUJEN KANNATUKSESTA TOSIASIA ETTÄ JOS LAURA OLISI OLLUT PRESITENTTI EHDOKKAANA NIIN PERSUT OLISI OLLUT TOISELLA KIERROKSELLA JA JOPA VOITOSTA OLISI TAISTELTU.
Oli järjetön laittaa ehdokkaaksii Hallaho
(Jota kyllä 1. kierroksella äänestin ) koska sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia voittaa joka oli 100 % varmasti kaikkien tiedossa koska sillä oli niin paljon vihamiehiä ja varsinkin naisia niin oikealla kuin vasemmalla ja keskellä myös.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#54

JA VIRON VEROMALLI TIETYSTI SUOMEEN SAMASSA YHTEYDESSÄ !

PURRA HJELVETTIIN NYT VÄLITTÖMÄSTI PUOLUESIHTEERIN KANSSA !!!!

Se on valmis korottamaan jopa mnaailman toiseksi kalleita ALV veroa !!!!

Virossa vero on 20 %
Saksassa 19 %

Monissa isommisa maissa se on 16 % luokkaa !

NYT ON PERSUISSA KOITTANUT LAURA HUHTASAAREN AIKA TÄMÄ TEUVON KAATO YRITYS OSOITTI SEN !!!

Seuraavat Gallupit antaa jo – 5 % kannatuksen laskun persuille ellei jotakin nopesti tapahtu puolueen johdossa !!!!!

ja sitä seuraavat taas -5 % jne….

PERSUJEN KANNATAJIEN ON VAADITTAVA ETTÄ KUSIPÄÄT HELVETTIIN PUOLUEESTA !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#62

Purra on hyvä ja erittäin osaava ministeri, että silleen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei helppoon
#32

Kannattaako nyt lähteä julkisesti likaamaan omaa pesää? Suomella on kerrankin vastuuntuntoinen ja tomera talousministeri. Hän ansaitsee kyllä täyden tuen puolueelta ja koko Suomelta.
Mitä tulee Hakkaraiseen niin onkohan näissä alkoholi- ym. jutuissa perää? Ja olin kyllä kummissani Hakkaraisen puheista liittyen Rkp :n pj.aan.
Mitä tulee W.n blokkaamiseen niin voisko kysyä puolueelta suoraan, että miksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#19

Ekö Hakkaraisella ole mielipiteenvapautta?Taitaa vastedes oltava vain näköjään oltava yhdenmukainen massamielipide. Näin 10 vuotta PS äänestäneenä vaihdankin konservatiivisempaan järkipuolueeseen kd.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#9

Joore,Joore,Maalaistollo Joore !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#15

Siis ensimmäinen kommentoija on Maalaistollo Joore!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Väärin veikattu
Hämmentynyt
#28

Ei muuten ole Maalaistollo Joore!Joore on Keravalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#36

Nimetön iloinen,aito=Joore!Yrittää harhauttaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#42

Miten nimimerkki Väärin veikattu tietää,ettei Maalaistollo ole Joore?Miten hän tietää,missä Joore on nyt?Lipsahduksia taisi tulla.
Mitä Hämmentynyt tietää Jooresta,ja miten?Nimetön ja Iloinen eivät ole hänen tuntomerkkejään.Sinä itse yrität vain harhauttaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#48

Joore=Jorma”Jore”Puusa Kerava.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#52

Millä perusteella =?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#55

Älä kysele kuin pikku kakara.Perusteet tiedät itse varsin hyvin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#57

Perusteita tuskin on.
Syinä saattaa olla luulotauti, (vaino)harhaisuus sekä vanhuudenhöperyys ym.
Lieneenköhän kellään muulla luuloa, että tunnistaa kys. henkilön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#58

Voi voi voi.Kylläpä sinulla otti koville.Joko muuten olet poistanut sen valheellisen propagandavideon persuista?Jonka olet kuvannut itärajalla,itäisessä Inarissa.Ja mitä tulee sitten tuohon tunnistamiseen.Niin aikas moni täällä kommentoivista ps-kannattajista tietää.Kuka on niiden kommenttien takana,joissa haukutaan jatkuvasti PerusSuomalaisia.Milloin Halla-ahoa,Purraa ym.Hoetaan lehmänläjää,ripulia,luikuria,lieroja,hihhulia,ps-uskontoa ym.muuta sekopäistä.Ei tuommoinen toiminta ole normaalin selväjärkisen ihmisen toimintaa.Varmaan tajuat sen itsekin.Ja mitä tulee luulotautiin/vainoharhaisuuteen,niin sinun kommenteissasi se tulee hyvin esiin.Ja ehkä se mainitsemasi vanhuudenhöperyyskin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#59

Henkilöllisyyteni ei muutu luulotelluksi yhden tai useammankaan pakkomielteisen takia, sori.

Miten kommentoijat suhtautuvat sääntöjen noudattamiseen?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#60

Juu ei muutu luulotteluksi.Kun on selvä tieto,niin ei tarvitse luulotella.On sinua täällä kutsuneet toisetkin Jooreksi,en vaan minä,ja myös marginaali Joreksi.Tietohan silloin täytyy henkilöllisyydestä olla toisillakin.Ja itseasiassa joku toinen kommentoija nimitti sinua ensin Jooreksi,ennenkö minä.Ja mitä tulee kommentoinnin sääntöihin,niin sinulla viimeiseksi,on niistä jotain arvostelemisen aihetta.Kannattaa katsoa peiliin,ei ne sinunkaan kommenttisi sääntöjä läpäise.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#66

Eipä yritetä mennä toisten selän taa piiloon. Esitä se muka selvä tieto. Luulottelua se on kuitenkin, tai harhoja. Huomaa, että luuloteltu ei muutu todeksi kovallakaan jankutuksella. Eikä kyllä harhatkaan.

Minun kommenttini ovat sääntöjen sisällä erinomaisen hyvin.

Mitenkähän etenee esimerkkien löytäminen Iloisen sanallisesti ”siipeen” saamisesta? Kovin vaikuttaa hiljaiselta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

.......
#67

Paljastit juuri itsesi,että olit sama kommentoija,joka vaati esimerkkejä viime kuukaudelta.Ja väitti ettei ole sitä ennen lukenut yhtäkään blokia kahteen kuukauteen?No se taitaa kyllä pitää paikkansa?Kun kommentit on olleet tuon kahdenkin kuukauden aikana aivan päättömiä.”Mutta koskaan ei pidä hylätä tilaisuutta,vittuillakseen Jenkeille ja Persuille”.Vai miten se menikään?Eikä se nimimerkin muuttaminen”Nimettömäksi iloiseksi”mitään muuta.Turhaa harhautus yritystä yhtä kaikki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#68

Vuosisadan paljastus!
Tiettyjä tuntomerkkejä aina käyttävä kirjoittaja myös käyttää aina tiettyjä tuntomerkkejä. Pois lukien yksi kommentti, josta fiilis jäi pois. Lisäksi tuo harhautuskommenttikaan ei ole minun. Osaan tarvittaessa vittuilla tarpeeksi lahjakkaasti ja kohdistetummin.

Paljastuksesta puheenollen, ensimmäisissä kommenteissa jätin välilyönnin lyömättä välimerkin jälkeen. Arvelin, että ennemmin tai myöhemmin tulee lisää samoin kirjoittavia, jotka ovat luultavasti sama henkilö.

Ilmaukseni oli: en ole moneen kuukauteen käynyt edes lukemassa blogeja. Muiden kommentit lienevät yhtä päättömiä, olen minä täällä tai en. Harvemmin itse kommentoin.
Tauko voi olla vaikka puolikin vuotta, en minä kalenteriin näitä merkitse.

Nyt sitten toivottaisiin sitä selvää tietoa ja esimerkkejä, vapaavalintaisella nimimerkillä. Älä valitse fiilikseksi Iloista, et oikein vaikuta sellaiselta.
Muuten, en ole ottanut kantaa, olenko PS-kannattaja vai en.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

??????
#69

??????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#70

Voihan mullitus ja meetoo,mitä sekoilua narsistilta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

.......
#71

Nyt kannattais taas pitää taukoa kommentoinnista,ja mieluummin pysyvästi. 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#72

Älä vastaa enää sille narsistille,se on kun heittäisit bensaa liekkeihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#73

”Kun tulee sanallisesti ”siipeen” niin sitten siirrytään solvauslinjalle.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#74

Juurikin näin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Me tarvitsemme enemmän EU kriittisiä EU:n kuin hakkarainen. Jos on vain yksi ehdokas sen pitäisi olla mielestäni parempi kuin hakkarainen. Mutta oikeasti pikemminkin kaikki ehdokkaat pitäisi olla selvästi EU kriittisiä ja isänmaallisia. EU ei ole muuta kuin kommunismin toinen muoto. Todellinen näennäis demokratia ja talouspakotteellinen aluevaltaaja.
Näen myöskin että persuja ei pidä lähteä hajottamaan. Suurin syy on näissä ns. vanhoissa puolueissa. Ja eiköhän se suurin ongelma ole juuri federaalisaatio kokoomuksessa. Jos kokoomus ei olisi niin EU:ta kumartava, asiat voisi olla toisin. Johtuu kokoomuksesta ettei PS voi kunnolla edustaa kaikkia kannattajia. Mutta kannatan silti sitä, että ne ehdokkaat jotka eritoten eivät saa esim. omia isänmaallisille ajatuksille PS kautta, harkitsisivat esim. vapauden liittoon siirtymistä. Siellä Jo nyt todella hyviä ja järkeviä ehdokkaita listalla, jotka ovat varsinkin näissä EU asioissa selvällä linjalla. Muutoksen toinen aalto!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

heräsin juuri
Tyytyväinen
#2

Hyvä kirjoitus ja maininta uudesta puolueesta olisi tervetullutta ja sitä voisi hyvin mielin alkaa kannattamaan. Alkaa suhmurointi riittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Uusi puolue??? Onhan noita uusia puolueita syntynyt viime vuosina kuin sieniä sateella. Vapauden liitto nyt taitaa olla vielä elossa joten kuten.
Uutta puoluetta on vaikea saada lentoon oli lähtökohdat mitä tahansa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Jep. Näitä persuista ovet paukkuen lähteneitä ja puolueen perustaneita on nähty tarpeeksi. Promillen kannatuksella jäävät unholaan ja omien rahojen loppuessa koko puolue lakkaa olemasta. Parempi vaikuttaa persujen kautta ja käyttää ääntä puoluekokouksessa. Näin hillotolppa-Soinikin vaihtui Halla-ahoon aikanaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#30

Persut persut nuolee kokkarien persukset, ai että kun tekee gutaa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#38

No jos se sulle noin kutaa tekee?niin anna nuolla lisää. 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#45

On tuo”Nimetön”iloinen,aikas erikoinen hemmo?Kun tulee sanallisesti”siipeen”niin sitten siirrytään solvauslinjalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#49

Jaa täällä oli tällaistakin, enpä ollut huomata.
Joillekin tarvitsisi ehkä kertoa, onko tuo saman kirjoittajan tekemä kuin kommenttien alkupuolella. En kerro.
Minä olen aina nimimerkitön Iloinen, nimimerkitön Iloinen ei ole läheskään aina minä.
Se on sellainen ”hemmo”, joka pitää sisällään kaikki ne, jotka eivät käytä nimimerkkiä eikä nimeä, mutta valitsevat fiiliksen.
Toinen joka on mennyt ohitse, on tuo sanallisesti ”siipeen” saaminen. Mielestäni pärjään ihan hyvin, jos joskus harvoin keskustelua syntyy.
Olisiko esimerkkejä laittaa?
Mielellään viime kuulta. En moneen kuukauteen ole käynyt edes lukemassa blogeja sitä ennen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#53

🤫

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

.......
#56

???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

.......
#61

Ettei olisi”setä Charlie Black”?Joka siinä nimetöntä iloista leikkii?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

pppp
#63

sas se sille si

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

.......
#64

Niitä on sellaisiakin kommentoijia.Jotka”väittävät aina tarkistavansa faktat,ennenkö kommentoivat.Ja väittävät puhuvansa aina totta.Ja kommentoivansa aina omalla nimellänsä”.Mutta totuus onkin sitten ihan toinen. 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

????????????
#65

????????????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#23

Mutta vapauden liitossa on todella hyviä ehdokkaita ja erittäin hyvä puoluejohtaja Ossi Tiihonen(ex PS). Mielestäni ottaen huomioon puoleen nuoren iän, jo tämä on onnistuminen ja luo puolueelle momentumia. En missään nimessä toivo PS:lle mitään hajoamisia. Pikemminkin kookoomus ja ns. vanhat puolueet saisivat alkaa kokemaan laihdutuskuuria. Silti saattaisi tehdä myös hyvää PS:lle, että kannatus hieman laskee, jos ei vaikka kuule tietyn kannattajaryhmän ääntä juurikaan…? Minä en uskoa minkään puoleen menestykseen jos ei ole hyviä ehdokkaita, mutta vapauden liitossa niitä löytyy. Lisäksi tämä puoluejohtaja on erittäin fiksu ja kokenut kaveri, yrittäjyys politiikka jne. Ja mikä erittäin tärkeää, nämä ovat myös taistelijoita, kun ovat leikkiin lähteneet näistä asetelmista. Mielestäni tämän puoleen tavoite pitäisi olla imeä kaikki isänmaalliset kaikista puolueista näillä fiksuilla hyvillä ehdokkailla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Ettekös ole vapauden liittoon törmänneet vielä. Perustaja ex-persu ja ollut nyt toiminnassa jo jonkin aikaan. Kannattas varmaan käydä tutustumassa. Homma näyttää lähteneen jo ihan ok hyvin käyntiin. Ja mielestäni siellä on jo varsin päteviä ehdokkaita mukana. Suorastaan yllättävän kovia. Isänmaallisuus näyttäittäisi olevan nimenomaan se ydinarvo. Puolueella jo hyvä määrä EU ehdokkaita ja ilmeisesti myös hakkaraista pyydetty mukaan. Mielestäni se olisi hyvä koti perussuomalaisille, joille nykylinja kotimaan puolesta ei ole vaan riittävä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Ihmisillä on omat hyvät ja huonot puolensa. On paljolti kysymys siitä, mitä ominaisuuksia milloinkin pidetään tärkeinä ja toivottuina.

Hakkarainen, entinen saha-yrittäjä, tuntee varmasti puuhun liittyviä asioita laajalti. Ja puolustaa Suomen metsiä.
Muuten hän on aika äkkijyrkkä ihminen, jolla valitettavasti on ollut alkoholiongelmia. Mahtaako tilanne olla tällä hetkellä kunnossa.
Saattaahan persut vielä muuttaa kantansa, jos paine nykyistä päätöstä kohtaan kasvaa liian suureksi.

Westerholmilla on monia hyviä puolia ja tieto-osaamista metsästyksestä. Westerholmin huono puoli on hänen fanaattinen pakkoruotsin puolustuksensa. Westerholm ei kykene asettumaan kielienemmistön, suomenkielisten, asemaan kielikysymyksessä. Kielikysymyksessä Westerholm edustaa vain pientä väestönosaa. Pakkoruotsin poistaminen on kuitenkin tärkeä kysymys suomenkielisille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Täällähän ollaan persut juoruämmähommissa! Toisaalta sopii hyvin kyllä tuokin rooli muuhun kieroiluun.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Demarit ja vihreät ovat juoruämmiä, jotka aiheuttavat alkoholismia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Näin on, demarit ovat pahoinvointimme ydin. Mm. yhteisverot pitäisi pudottaa mieluummin alle 10%:n, yrityksien tulisi pystyä elämään ja kehittymään tuotoksillaan. Verotus on nykyään kuin työhevosen suusta otettaisiin aina kolmannes heinistä pois, hevonen lakkaa varmasti vetämästä jossain vaiheessa ja jäljelle jää heinäseipään laiha hevonen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Täsmälleen näin, voittoja ei nykyisin kannata jättää tilille, eli se kannattaa tuhlata vaikka joutavaan sontaa, kun älyn mukaan se pitäisi varata, kuten aikaisemmin, tuleviin investointeihin, jotka oletettavasti takaavat yrityksen jatkuvuuden ja kasvun. Kuolevien yrityksien alkiot aiheuttavat varmasti juoppoutta ja välinpitämättömyyttä, laiskuutta. Maailmanmarkkinoilla pysyminen edellyttää pitkäjänteisyyttä ja jatkuvaa yrityksen älykästä kehittämistä. Virossa lienee hyvä malli suomalaisille, verotetaan yrityksen tililtä omaan tai muuhun käyttöön jotka eivät liity yrityksen toimintaan liittyvät varat, kuka nyt vasaraakaan alkaisi verottamaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#41

Vihreään siirtymään ei pidä investoida senttiäkään, ellei kyse ole markkinakelpoisista tuotteista. Vaikka vesien puhdistamiseen käytettäviä laitteita voi kehittää, mutta aina kun tulee puhe ilmastonmuutoksesta tai puhdas teknologia, se laittaa hälytyskellot soimaan. Yrityksen tulee tulla toimeen kaupalla, ei ideologeilla. Kivihiilen nesteyttämisestä polttoaineiksi ja laitoksien pesureitakin kannattaa kehittää, niillä on markkinoita ympäri maapallon. Kivihiiltä riittää maapallolla vuosisadoiksi, ja on fossiilinen siinä kuin ydinpolttoaineetkin, kuin mikä tahansa alkuaine maailmankaikkeudessa, paitsi kivihiili ei tuota alkeishiukkasia, jotka leviää vahvojen betoniseinienkin läpi yhteisöjen keskuuteen, He3 ja He4, jotka voivat aiheuttaa monenlaisia säteilysairauksia luettelematta niitä tässä. Kivihiili moderneissa kivihiilivoimaloissa on on turvallisin ja puhtain energian raaka-aineista, ja siitä voidaan kehittää lukemattomia muita tuotteita, voidaan myös varastoida turvallisesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#33

Heistäkö isäsi juoppous johtuu?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Se on se viina, joka pilaa monet älykkäämmätkin ihmiset. Jokaisen juopon tulisi ymmärtää, että jokainen viinaryyppy pilaa kehon elimiä, suolistolle suoranainen myrkky, myös aivoilla. Alkoholia voi ottaa joskus, mutta ei päivittäin, ei edes viikoittain, ja silloin vain erittäin pieniä annoksia. Hauskuutta on selvänä olo, ja jos ei muuta keksi, niin alkaa vaikka veneilemään tai laittaa rahansa hyvään ruokaan, punaisia pihvejä tai nauttii vain selvänä olosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Viina on pieni myrkky Huumeisiin verrattuna !

Kymmeniä vuosia juoneesta juoposta voi tulla vielä työmies mutta Vuoden narkanneesta ei ole koskaan enään töihin .
Huume hörhöt on aivan sairasta porukkaa nehän tappaa lapset ja kaikki ja (Homo) Hörhöt raiskaa poika lapsetkin kuten eilen taas ilta lehdistä saimme lukea.

Huumeet pitäs kiltää täysin !

Ja viina vapaaksi ruokakauppoihin kuten muuallakin euroopassa joukoot muutamat juopot itsensä hengiltä ,mitä sitten?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Demarit aiheuttavat täystuhoa taloudessa
#26

Näinhän se on, viinaa on aina saatavissa, ja vastuu itsetuhosta on ja tulee olla ihmisellä itsellään. Se ei ratkaise, minkä hintaista se on, juoppo laittaa kevyesti perheen talousrahat pulloonsa, eli mitä kalliimpaa, sen enemmän perheenjäsenet kärsii. Juoppoudesta pääsee parhaiten eroon, kun ei koskaan edes kuule demareita, eli kun toivo taloudesta on mennyt, tilanne yritetään unohtaa viinan voimalla. Joskus yrittäjiä on tuhottu arvioverotuksella, joku kateellinen demari saa tuhoa enemmän aikaiseksi, kuin norsu posliinikaupassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Viina on myrkky keholle, sopii hyvin ehkä käsien desinvointiin, mutta suolistoon sitä ei pitäisi sellaisenaan päästää tippaakaan, jos ei halua ennen aikaisesti hautaan. Huumeet ovat yhtä lailla vieras aines keholle, ja useimmat niistä vaikuttavat keskushermostoon siten, että ihminen sekoilee kuin päätön kana, mutta mitään hyvää oloa huumeista ei saa, vain sekoilua ja uneliaisuutta. Monet huumeet sekoittava aivot siten, että hyppää parvekkeelta, joten mihinkään huumeeseen ei pidä koskea, ei kannata edes kokeilla. Alkoholin käytössä sekoilu on hieman ennakoitavampaa, mm. rattijuoppo todennäköisesti ajaa ihmisjoukkoon aiheuttaen tappoja tai päin metsän puuta, jossa akkuhapot ovat sylissä tai musertuu pellin sisälle kuin sardiini rasiaan, monet makaavat hoitolaitoksissa halvaantuneena lopun ikänsä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Punainen liha on terveellistä, sisältää kaikki vitamiinit, mitä ihminen tarvitsee ja kuidut voivat olla vaikka ruisleivästä, kuka mistäkin tykkää. Punainen maito siihen päälle. Kasveja popsivilla ei mene hyvin, kasvien selluloosa on vähä ravinteista ja sopii parhaiten märehtiville, kun ihmisen ruoansulatus systeemi on parhaimmillaan juuri lihan syöntiin. Lihasolu on nisäkkäillä varsin saman kaltaisia, joten niistä saadaan niitä alkuaineita, joista myös ihminen rakentaa solujaan solujen jakaantuessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Jooo… ja voita leivän päälle !

Niin on varma ennen aikaikainen kuolema sydän ja verisuoni tauteihin
Monet ei usko vaikka Kolestroli nousee ja vyötärö levenee ja verenpaine on korkealla !
Ei ne usko ! ne vetää vaan entiseen malliin eläinrasvaa ja syö verenpaine ja koletstroli lääkkeitä niin että mulkkukaan ei seiso enään
Näin tyhmä on ihminen !

Joka päivä kuulemme uutisia ennenaikaisesti menehtyneistä eläinrasvaa mässänneistä julkkiksista ,tavallisista työmiehistä ei uutisoi kukaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#37

Voissa on vähemmän rasvaa kuin öljyissä, ja lisäksi ruokaöljyt, ennen kaikkea rypsiöljyt ovat nuoria vierasaineita ihmiskehossa, pelkkää hiilihydraattia joka rasvoittaa maksan, joka vähentää mm. insuliinin tuotantoa osaltaan. Maksan kanssa ei kannata leikkiä, jonot ovat pitkiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#43

Näin on, rasvaton punainen liha ei lihota, se on faktaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#50

Kuolleet lihakset on nannaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#44

Juuri näin, voista saatiin aikoinaan parempi kilohinta, kun siihen vatkattiin halpaa öljyä sekaan, ja paketti oli myyntimenestys, kun se levite pysyi pehmeänä jääkaapistakin otettuna. Voista saatiin Neuvostoliittoon hyvä vientituote, ja voin korvikkeita edelleen jatkettiin halvalla öljyllä. Näiden korvikkeiden lisäksi keksittiin öljyn terveysvaikutukset, jotta kauppa kävisi paremmin. Totta kai kunnon kotileipuri laittaa kunnon voita taikinaan, jos sitä taikinaan tarvitsee laittaa, no ainakin voipullaan, varmaankin, itse en ole koskaan leiponut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maltti on valtti
Utelias
#4

Puolueet valitsevat puoluekokouksessa toimihenkilöt puolueelle.
Kritiikkiä voi ja pitää antaa, mutta huutoäänestyksillä ei ihmisiä valita.
Puoluehallitus päättää ehdokkaista ja ottaa täyden vastuun päätöksestä.

Äänestäjät päättävät, onko puolue toiminut lupaustensa mukaisesti.
Vielä ei todellakaan ole mahdollista arvioida puolueen saavutuksia tai lupauksien pitämistä.
Ne ekat arviot annetaan ehkä vasta syksyllä 2025.
Ei valtiolaiva käänny kovin nopeesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Paras tapa aiheuttaa vastustajalle vahinkoa on soluttaa sinne hajottavia ja eripuraa lietsovia henkilöitä. Puoluejohdon tulee kuitenkin pysyä yhtenäisenä. EU-edustaja ei edusta itseään, vaan on Suomen ja puolueen äänitorvi. Taustalla on varmasti tekijöitä, joita emme tiedä ja joista media mielellään spekuloi. Soraääniä kentältä kuuluu aina. Ensin juhlittiin kun päästiin hallitukseen, sitten alettiin sättiminen vääristä päätöksistä ja vallan nousemisesta päähän. Ei näin! Jos ei ole mitään rakentavaa sanottavaa, on parempi jättää sanomatta. Henkilökohtainen kauna joitain puolueen jäseniä kohtaan paistaa läpi. Kirjoittajalla on vahva osaaminen ja paljon annettavaa puolueelle. Sitä pitää tuoda esille, eikä vesittää hyviä tavoitteita muita haukkumalla. Puoluesihteeri on itsellekin ollut toistaiseksi pettymys, mitään näkyviä parannuksia ei ainakaan vielä ole saatu aikaiseksi. Puoluekokous on se foorumi, missä näihin asioihin vaikutetaan. Johto vaihtoon siellä, jos tuntuu siltä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Blogi täyttä totta!
Vihainen
#11

Blogisti kirjoittaa faktaa. Fakta on eri asia kuin turhanpäiväinen haukkuminen. Kuten Westerholm on todennut, kenenkään ei tule asettua kritiikin yläpuolelle. Nykyisen kaltainen ”mätäpaise” on puhkaistava ja se ei ole oman pesän likaamista. Kun mietitään Westerholmia, hän kirjoitti ilmaiseksi (vaikka puolue olisi maksanut) kaksi vuotta päätoimisesti Metsästys kirjaa. Välitti maanlaajuisesti tietoa kirjasta ennen eduskuntavaaleja koska oma puolue ei sitä mainostanut. Kirjoitti hallitusneuvottelumuistion, jota oma puolue ei käyttänyt ja Simula ei edes pyytänyt Westerholmia keskusteluun johtamaansa maa- ja metsätaloustyöryhmään. Kukaan puolueen kansanedustaja ei ole tehnyt lakiehdotusta koskien Metsästyskirjan valmiita lainmuutosesityksiä. Ja sitten vielä kehdataan haukkua Westerholmia hurriksi ja pakkoruotsittajaksi.
Puoluejohto kohdellut Westerholmia niin kuin Hakkaraistakin törkeästi. Lisäksi vaalilupauksia ei ole edes yritetty täyttää. TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

Kummallinen kommentti.
Eikä se ole haukkumista, jos Westerholmia sanotaan hurriksi ja pakkoruotsittajaksi. Hurri on yleinen käytössä oleva sana, ei mikään haukkumasana. Pakkoruotsittaja tarkoittaa henkilöä, joka kannattaa pakkoruotsia. Ihan normaali ilmaisu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#31

Pilkkasana Hurri on, samoin kuin svedupelle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

Hurrit käyttää itsekin itsestään nimitystä hurri.
Pilkkaavatko hurrit siis itse itseään?? Saadakseen näin säälipisteitä. Aika avutonta ja lapsellista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#46

Suomi sai tänään uuden presidentin, svedupelle hurrin. Ei hyvää päivää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#22

Westerholmin aluepiiri ei ole ainoa, jossa joku rappusille päässyt pelkää että pätevämpi vie hänen paikkansa. Päteviä jäseniä erotetaan puolueesta ilman syytä tai syyksi ilmoitetaan jokin epämääräinen syytös puolueen maineen vahingoittamisesta. PS:n operatiivisen johdon tulisi ryhdistäytyä. Tuskin ministereiden ja edustajien aika riittää elintärkeään kenttätyöhön. Kai siellä puoluetoimistolla sentään joku porukka hoitaa asioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000