Perussuomalaiset

Ari Paldan

ILMASTON PELASTAMINEN SÄHKÖAUTOILLA ON TÄYTTÄ PUPPUA!

Suomen nykyinen ilmastopolitiikka on maailmoja syleilevää mielistelyä. Onkohan maailmassa poliitikkoja, jotka kumartavat yhtä nöyrästi Euroopalle ja maailmalle kuin suurin osa Suomen poliitikoista? Me Perussuomalaiset emme sitä tee, koska pidämme muiden puolueiden ilmastopolitiikkaa epärealistisena ja omia kansalaisia kyykyttävänä! Osa puolueista on esittänyt sellaisia tavoitteita, että niissä ei ole järjenhäivää.
Sdp esitti hiljan 800000 sähköautoa vuoteen 2030. Rahat otetaan tietenkin polttomoottoriautoilijoiden pussista. Nostetaan käyttövoimaveroja ja polttoaineveroja sekä polttoaineiden hintoja. Vihreillä on aivan saman tapaisia utopiesityksiä. Eikä näytä sen järkevimmiltä muidenkaan puolueiden esitykset lukuun ottamatta Perussuomalaisia. Puolueemme lähti yhteisitä ilmastoneuvotteluista toteamalla, että hintalappu on liian kallis tavalliselle suomalaiselle.
Suomalainen ajaa nyt keskimääriin 3-4000€ maksavalla autolla. Varmasti moni olisi ostanut uudemman ja vähäpäästöisemmän auton, jos siihen olisi varaa. Tavallinen uusia auto maksaa minimissään noin 20000€. Siihenkään ei monella ole varaa, paitsi velaksi ja vuosien maksuajalla. Entä sitten, kun pitäisi ostaa minimissään 50000€ sähköauto? Kyllä tällä hommalla alkaa kävely maistua. Tietenkin halpaa polkupyörää voi käyttää, mutta osaavatko kaikki vanhukset edes ajaa pyörällä? Sähköpyöräkin on jo niin kallis, että sillä saa hyvän käytetyn auton.
Sähköauton hiilijalanjälki on jopa suurempi kuin tavallisen polttomoottoriauton! Ottaen huomioon vielä sen hinnan ja siitä seuraavat käytännön ongelmat ainakin haja-asutusalueella, niin EI MITÄÄN JÄRKEÄ! Minulla on faktatietoa, miten sähköautojen valmistus ja sen akkujen valmistus tulee aiheuttamaan vakavia haittoja ympäristölle ja ihmisille. Lukekaapa tekstit ”Sähköautojen hiilijalanjäljet kaihistuttavat” ja ”Viisi syytä, miksi akun valmistus pilaa sähköauton ympäristöystävällisen maineen”.
Ari Paldan eduskuntavaaliehdokas Lapin vaalipiiri

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
#1

Tunnen erään joka joutui sähköauto huijauksen kohteeksi.sähkömittari pyörii talvella ylikierroksilla eikä sillä voi kovimmilla pakkasilla ajaa kun akku ei riitä työmatkaan ja auto rajoittaa nopeutta pakkesella niin että rekkojen jaloissa !

Hallitus kielisi takavuosina uusien energia tehokkaiden asuntojen sähkölämmityksen,miten voi olla mahdollista että eritämättömiä autoja lämmitetään sähköllä joka vie enemmän sähköä kun pienen nyky huoneiston lämmitys ?
Eihän tässä politiikassa ole mitään järkeä !!

Sähköautoilla kusetaan ihmisiä maksamaan n.15000,- enemmän kuin vastaava polttomoottori auto maksaa vaikka sähköauton tekniikka on halvempaa ja yksinkertaisempaa tehdä. yksi syy tähän on akut koska niitä on vahdettava takuu aikana uusiin ,ne pitää näin maksattaa etukäteen auton ostajilla.
Tyhmät sähköautoihin haksahtaneet piiperöt ei tajua laskea sitä kuinka oaljon enemmän auton arvokin laskee sähköautossa !
Monet laskee sen varaan että työnantajan sähköä saa varastettua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Sähköautojen nolla päästöt on aivan täyttä huijausta ja paskaa !!!

Esim. tuulivoimalla tuotettu sähkö on käytännössä Diesel voimalla tuotettua sähköä ! Tuulivoiman rakennus ja purku ja huolto ja kunnossapito ja kiinteistön huolto mm. tienaurauksen vaatii Dieseliä aivan suhteettoman määrän tuulivoimalan tuotamaan sähköön suhteutettuna !

Pitää muistaa että Sähköauton hyötysuhde suomen talvi pakkasissa on erittäin huono ,kulutus voi olla kymmen kertainen ilmoitettuun nähden ja kun akut on 2 v. vanhoja niin ero kasvaa jyrkästi monin kymmen kertaiseksi.

Persujen on vaadittava että sähköautot kielletään Suomesta niin ja odotetaan akkutekniikan kehittymistä ja uusia keksintöjä.

On hölmölöisten hommaa tuhlata sähköä turhuuksiin esim. peltilehmän lämmitykseen pakasella 100 km/h vauhdissa ! Pieni ruokaisessa Dieselissä lämpö tehdään moottorin hukka lämmöllä nykyään ne on kehittyneen niin ettei Webastoja (lisälämmittimiä)tarvita.
Eihän se kannettu vesi kaivossakaan pysy !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pyöräilijä Virtanen
#3

Näistä sähköautoista tulee uusi elvistelyn ja statuksen merkki. Ja ne menopelit ovatkin sitten sieltä kalleimmasta päästä. Kattokaas kun minä tulen, mulla on varaa…

Tuontisähkön varassa täällä elellään. Muutenkin sähkön kulutus nousemistaan nousee.
Entä kun tämänkin 40 000 asukkaan pikkukaupungin autot öisin lataantuvat! Mistä niihin riittää virtaa? Entä Hgin, Turun, Treen autokanta??? Millä ne ladataan? Tuulivoimallako?
Ja kaikki tämä sitten pitää olla kondiksessa 10vuoden sisään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kansalaisaloite pian sähköautojen vastustamiseksi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

automoottoreista
#5

Päivittäisessä ajossa sähkömoottorilla varustetulla autolla on mukavampaa ajaa. Sähkömoottori on itsessään melkein täysin äänetön joten voit nauttia musiikista auton sisäpuolella vielä pienemmällä äänenvoimakkuudella.

Sähkömoottori antaa täyden vääntönsä nollasta käyttöön ilman viiveitä. Esim. autolla liikkeelle lähdettäessä sähkömoottori antaa täyden vääntönsä käyttöön sillä hetkellä kun renkaat pyörähtävät ensimmäisen kierroksensa. Ohitustilanteissakin sähkömoottori kiihdyttää auton nopeammin vauhtiin kuin suurinosa polttomoottoreista. Sähkömoottorin toimintaa, kierroksiakin voidaan säädellä paljon tarkemmin kuin polttomoottoria. Sähkömoottori toimii talvellakin ilman minkäänlaista lämmittämistä.
Sähkömoottorista ei tule terveydelle haitallista savua.

Sähköautoa en kuitenkaan itse suosittele suomen talveen. Vaan suosittelisin mieluummin hybridiautoa koska ne toimivat suomen kovimmillakin pakkasilla erinomaisesti, polttomoottori sitten pitää huolen ettei matka katkea yllättäen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000