Perussuomalaiset

Aleksi Hernesniemi

Jatkuuko kurjistaminen?

Aina vaalien alla vanhoista puolueista alkaa kuulua EU-kriittisiä näkemyksiä. Se on kuitenkin sumutusta, sillä viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan vanhat puolueet ovat ajaneet Suomea ajopuuna EU:n ytimeen. Sen seurauksena suomalaisten päätösvalta on hivutettu takaoven kautta Brysseliin. Samoin oma rahapolitiikka on ulkoistettu Eurooppaan. EU-jäsenmaksuja on miljardien eurojen edestä. Lisäksi suomalaiset on laitettu vastaamaan muiden euromaiden veloista.

Kahden vuosikymmenen aikana maaseudun alasajo on ollut voimakasta. Mitä sellaista EU on tarjonnut esimerkiksi maanviljelijöille, jota Suomi ei olisi kansallisesti voinut tehdä? Ensin maksetaan EU:lle rahaa, jotta osa siitä voidaan anoa takaisin. Onko tässä mitään järkeä?

Vanhat puolueet vaikenevat myös maahanmuuton lieveilmiöistä. Ruotsissa on jo 55 aluetta, joihin poliisi ei uskalla mennä. Islamilaista sharia-lakia sovelletaan Lontoossa rinnakkain maallisen lain kanssa. Maahanmuuttajien osuus Helsingin toimeentulomenoista on 27 prosenttia, vaikka maahanmuuttajien osuus väestöstä on noin kahdeksan prosenttia. Jos EU:n taakanjakomekanismi toteutuu, yhä suuremmat maahanmuuttajavirrat suuntautuvat Suomeen. Tällaiseen kehitykseen ei Suomella ole varaa. Maahanmuuttoon kuluvat rahat ovat pois suomalaisen yhteiskunnan kehittämisestä. Sekin on yksi arvovalinta.

Onko se liikaa vaadittu, että suomalaisten asiat laitetaan etusijalle? Suomella ei ole varaa siihen, että rahaa lapataan tuhansien miljoonien eurojen edestä ulkomaille. Omassa maassa on vielä paljon asioita korjattavana – tieverkosta lähtien. Jos äänestää samoja vanhoja puolueita, vanha kurjistaminen jatkuu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Jälleen hieno kirjoitus ja kannanotto Aleksilta.

Suomi ei tarvitse eu:ta eikä euroa, vaan ainoastaan eron niistä molemmista.
Mitä pikemmin, niin sitä parempi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ajetaan vaan alas opintotuki, palkat ja muut, ja halpatyövoimaa ulkomailta kisaamaan, tässä seurausta, halpatyövoimaa eliitin herrojan ja rouvien palvelijoiksi:

”Yksi HS:ään yhteyttä ottaneista on kolmekymppinen Karoliina, joka opiskelee yliopistossa päivisin ja rahoittaa opintojaan seksin myynnillä.
”Minulla on osa-aikatyö aivan tavalliseksi luokitellulla alalla, mutta ei kovin paljon aikaa tehdä sitä työtä. Huomasin, että raha ei millään riitä, joten aloin pohtia, mistä voisin saada sitä vähän vähemmällä tuntimäärällä. Panin ilmoituksen nettiin, ja siitä se sitten lähti.””
lähde: hs.fi

Äänestäkää eliittiä (RKP-Kokoomus-Kristilliset ja muut TTIP:n kannattajat), niin vieraat papat ja mummot käyttävät hyväkseen tyttäriänne ja poikianne.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000