Perussuomalaiset

Jani "Iikori" Hirvimäki

Rasivakki

Rasisti voi olla suvakkikin, eli vihaa kantasuomalaasia, mutta suvaitsee ulkomaalaasia. Hän on siis tavallaan hybridi eli Rasivakki.

Kantasuomalaanen on nykyisin kotimaassa orja joka vain vikisee ja maksaa maksunsa ja veronsa. Kirkkokin hyysää laittomasti tällä hetkellä Suomessa olevia matuja mut Suomalaasia ei oikeastaan mitenkään muuten kuin hengellisellä kusetuksella.

Olen valitettavan paljon kuullut ja lukenut kavereitten vaikeuksista KELAn kanssa kun homma ei toimi enää yhtään no onko se joskus toiminukkaan kunnolla no ei ole. Oli suuri virhe toimeentulotuki siirtää kunnilta pois tosin tässä haettiin sitä tasa-arvoisuutta mutta tuliko sitä? Luulen et matut saavat nyt paremmin rahaa mitä ei merkitä mihinkään.

Tiedän et monia suvakkeja vituttaa tämä asia mut tosi asia on että kuntalaiset maksavat ja tulevat myös maksamaan kaikki kulut. Niin myös sinäkin suvakki, rasisti tai rasivakki.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Samassa talossa b-luokassa
#1

Perhe Niemi takuulla seuraa kerrostaloon muuttaneen ololuvan saaneen henkilön/perheen elämää ja tekemisiä. Hän myös vertaa tulijan elämää omaan elämäänsä ja elämäntilanteeseensa.
Ovatko ne samanlaiset?
Myös se, käykö tulija kursseilla, työssä vai onko jouten.
Onko status sama?
Myös vierailijat kiinnostavat.
Miten hän käyttäytyy ja suhtautuu meihin?
Onko hän miellyttävä vai ei?
Haluaako kommunikoida?
Kaikki tuo havainnointi on luonnollista. Samoin he huomioivat meitä.

Ulkona tapahtuu materiaalinen arviointi. Kun koetaan alemmalle tai saman statuksen omaavalle tulijalle kertyvän enemmän luxusta kuin itselle, koetaan se vääräksi. Syntyy kateus ja suuttumus annetusta eduista.
Kunnaltako saatu?

Niemi vie lapsensa maksulliseen hoitoon, käy työssä, hakee lapset ja on illan kotona. Maksaako kunta tulijan lasten p-hoidon?

Niemen auto+kulut maksaa Niemi itse. Tulijan auto on viimeinen pisara. Onko kunta kustantanut auton ja ajokortin, vakuutukset ja auton menot?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Näin on!
#3

Eikä tuollainen tavallinen nieminen oo mikään rasisti! !

Tässä hyysäyksessä mennään liian pitkälle. Sitä harrastavat nuo rasivakit. Nimitys on hyvä.
Moniko persköyhä kaukana maaseudulla ajaa kunnan maksamalla autolla? Moniko heistä on saanut ajokortin kunnan piikkiin?
Vastaus on ei kukaan.
Nuo edut muukalaisille on saatu rasivakkien toimesta heidän toimiessaan valtion ja kunnan eri instansseissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Heil
#2

Laura ainoana pj ei allekirjoittanut vihapuhelausumaa kuten muut ja vielä eduskunnan istunnossa tätä painotti. Sipilä ja muita puolueita hävetti, niin minuakin. – 30 luku on toivottavasti jäänyt taakse, ei jatkoon!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

koeta erottaa vihapuhe kritiikistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000